|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 8:37 am
Aidanna renge_karen Aaaaaaaaa....... A moje kochanie nie moze przyjechac crying *tuli* biedna... sweatdrop O jak slodko ^^ juz mi lepiej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 8:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 8:42 am
ja chce ten prezent na tołnsach domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 8:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 8:44 am
Mroczny Tato ja chce ten prezent na tołnsach domokun cool mwahaha. zondze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 8:46 am
~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ja chce ten prezent na tołnsach domokun cool mwahaha. zondze. jasne... ty farcie blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 8:48 am
Mroczny Tato Aidanna jeszcze jedno slowo i wylecisz z gildii stare i nie spotykam sie z nim drugi raz evil nawet nie wiesz ile razy sie juz widzielismy rolleyes ty_mi_mozesz lol talk2hand Morda w kubeł jedo i drugie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 8:48 am
Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ja chce ten prezent na tołnsach domokun cool mwahaha. zondze. jasne... ty farcie blaugh xd ale ja przynajmniej mam tego farta *)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 8:50 am
Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ja chce ten prezent na tołnsach domokun cool mwahaha. zondze. jasne... ty farcie blaugh xd nie przejrze na oczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 8:58 am
~~lena-undesaid~~ ale ja przynajmniej mam tego farta *) ten gif stal w jednym miejscu? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 9:03 am
Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ ale ja przynajmniej mam tego farta *) ten gif stal w jednym miejscu? ninja mowilam, ze nie. fruwal sobie. wiem tyle ze brazowy byl. a wygfladal normalnie O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 9:05 am
~~lena-undesaid~~ Mroczny Tato ~~lena-undesaid~~ ale ja przynajmniej mam tego farta *) ten gif stal w jednym miejscu? ninja mowilam, ze nie. fruwal sobie. wiem tyle ze brazowy byl. a wygfladal normalnie O.o ahum. ciekawe czy zniknal juz ze stron i beda tylko na tolnsach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|