|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:38 am
Rin_Youkai Delein the Wildest Ja nie potrafie tak wczesnie sama wstac...nawet jak musze isc na badania, to olewam i ide spac dalej XD mnie budzi perespektywa, ze rano mam wolny komp i nikt mi nie zrzedzi, ze caly czas siedze zamiast np sprzatac == Tez tak mialam, ale etraz moj brat tez ma wakacje, wiec nie mam co tak rano wstawac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:41 am
Okej ide posiekac w Ragnaroka :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:42 am
Rin_Youkai Irinn a mnie budzą dwa budziki przypominające o tym że wypadaloby wstac i isc na jazdy xD tez dobre XD Moj brat jak na ciezarowke chodzil to o 6 rano czasem mial jazde @_@''' to już podchodzi pod masochizm confused wink #2027.We Are Scientists - Nobody Move, Nobody Get Hurt [3:12]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:43 am
Delein the Wildest Rin_Youkai Delein the Wildest Ja nie potrafie tak wczesnie sama wstac...nawet jak musze isc na badania, to olewam i ide spac dalej XD mnie budzi perespektywa, ze rano mam wolny komp i nikt mi nie zrzedzi, ze caly czas siedze zamiast np sprzatac == Tez tak mialam, ale etraz moj brat tez ma wakacje, wiec nie mam co tak rano wstawac XD brat pol biedy XD MAMA to koszar, albo ojciec =_= nie dosc , ze wooooolno klikaja i wszystko czytaja to jeszcze potrafia siedziec po 4 h =_= ( a mnie w tym czasie zaganiac do pracy xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:44 am
Delein the Wildest Okej ide posiekac w Ragnaroka :3 pa ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:44 am
oka ja tez lece ^_~ na rowerku sie gdzies przejade mrgreen
// jednak nie ide XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 2:47 am
Rin_Youkai oka ja tez lece ^_~ na rowerku sie gdzies przejade mrgreen pa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 3:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 4:44 am
3 miesiące wakacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muahaha- drżyjcie gimnazjalisci i licealisci ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 4:45 am
Lavagetas_heqetai 3 miesiące wakacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muahaha- drżyjcie gimnazjalisci i licealisci ;] czemu maja drzec ? frciarze zae masz juz wakcje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 4:45 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai 3 miesiące wakacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muahaha- drżyjcie gimnazjalisci i licealisci ;] czemu maja drzec ? frciarze zae masz juz wakcjeno bo oni od wrzesnia do szkoly
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 4:46 am
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai 3 miesiące wakacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muahaha- drżyjcie gimnazjalisci i licealisci ;] czemu maja drzec ? frciarze zae masz juz wakcjeno bo oni od wrzesnia do szkoly :ZD ale Ty zlosliwy jestes xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 4:48 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai 3 miesiące wakacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muahaha- drżyjcie gimnazjalisci i licealisci ;] czemu maja drzec ? frciarze zae masz juz wakcjeno bo oni od wrzesnia do szkoly :ZD ale Ty zlosliwy jestes xd wink wiem- teraz bez bojaźni egzaminacyjnej stane sie naprawde- zły, złośliwy, chamski i nielubiany ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 4:49 am
Lavagetas_heqetai wiem- teraz bez bojaźni egzaminacyjnej stane sie naprawde- zły, złośliwy, chamski i nielubiany ;D mam juz sie bac wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 4:52 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai wiem- teraz bez bojaźni egzaminacyjnej stane sie naprawde- zły, złośliwy, chamski i nielubiany ;D mam juz sie bac wink xd si ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|