|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:14 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Kilka miesiecy roznicy rolleyes (ty starucho jedna ) mrgreen blaugh whee kilkanascie XDD łosz juz tam sie czepiasz szcegolow mrgreen xd a idzie ktos znajomy do tej samej klasy co ty ninja U mnie w klasie jakos nikt nigdy nie mial checi wybrac sie na medycyne ninja ( bio-chem) nikt crying noo ale szkola jest kola akademika mojego brata xd to jak cos bede tam lazic i go dreczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:18 am
Karnaaa nikt crying noo ale szkola jest kola akademika mojego brata xd to jak cos bede tam lazic i go dreczyc to sie lepiej ciesz =_= nie am nic gorszego niz kolezanka z gim w liceum =_= jak trafisz to po dluzszym czasie zrozumiesz ze bardzo dobrze , ze tak sie stalo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:20 am
Rin_Youkai Karnaaa nikt crying noo ale szkola jest kola akademika mojego brata xd to jak cos bede tam lazic i go dreczyc to sie lepiej ciesz =_= nie am nic gorszego niz kolezanka z gim w liceum =_= jak trafisz to po dluzszym czasie zrozumiesz ze i bardzo dobrze , ze tak sie stalo XD nuuu nie wiem , ale ktos fajny , znajomy by mi sie przydal w klasie 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:21 am
Rin_Youkai Irinn Rin_Youkai Irinn ninja *szybkie spojrzenie na gaie* czuje sie zagubionaaaa crying co nowu profil ? XD ( on tutaj juz troche jest XD ) bardzo możliwe ale mnie tu już troche nie było sweatdrop xp nyo to my sie jeszcze chyba nie znamy 3nodding Rin jestem * podeje lapke* Irinn *podaje łapke* nie jestem pewna czy sie nie znamy bo moje 'dawno' to jakieś hmmm.... w porywach 15 dni razz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:24 am
Łoszzz spadam zawiesc te glupie papiery ,od ktorych to zalezy w ktorej szkole bede sie meczyc gonk no dramallama Papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:24 am
Karnaaa Łoszzz spadam zawiesc te glupie papiery ,od ktorych to zalezy w ktorej szkole bede sie meczyc gonk no dramallama Papa paps :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:25 am
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa nikt crying noo ale szkola jest kola akademika mojego brata xd to jak cos bede tam lazic i go dreczyc to sie lepiej ciesz =_= nie am nic gorszego niz kolezanka z gim w liceum =_= jak trafisz to po dluzszym czasie zrozumiesz ze i bardzo dobrze , ze tak sie stalo XD nuuu nie wiem , ale ktos fajny , znajomy by mi sie przydal w klasie 3nodding mrgreen pozniej sama sie przekonasz o czym dokladnie mowie XD nie chce mi sie tutaj wywydow robic XD Irinn: mozliwe XD skleroza nie boli ( trzeba sie tylko nachodzic ) ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:26 am
Irinn Karnaaa Łoszzz spadam zawiesc te glupie papiery ,od ktorych to zalezy w ktorej szkole bede sie meczyc gonk no dramallama Papa paps :] pa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:26 am
@Rin_Youkai: no zdecodywanie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:30 am
Irinn @Rin_Youkai: no zdecodywanie razz jak tam wakacje mijaja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:34 am
Rin_Youkai Irinn @Rin_Youkai: no zdecodywanie razz jak tam wakacje mijaja wink oprócz tego że zamiast siedziec na mazurach moczyć nogi siedze w lublinie i rozbijam sie samochodem z wielkim 'L' na dachu to spoko razz xd a Tobie? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:39 am
Irinn Rin_Youkai Irinn @Rin_Youkai: no zdecodywanie razz jak tam wakacje mijaja wink oprócz tego że zamiast siedziec na mazurach moczyć nogi siedze w lublinie i rozbijam sie samochodem z wielkim 'L' na dachu to spoko razz xd a Tobie? razz Ja wlasnie probuje namowic by mi dali zrobic prawko na motor XD ---> ale codzienne dziwne wypadki x_X w naszym miescie nie daja im sie na to zgodzic XD. Te L jest zabójcze rofl rofl Ja za tydzien w tatry troche polazic jade 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 30, 2006 1:40 am