|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:58 pm
Ozzwald BeeWolf Ozzwald *zaglada w majtki* uff nie moje >zaglada z nim< A to co to jest ?  paruweczka i dwa jajeczka na woje trzymam jak glod przyjdzie Rostropnie z twojej strony chłopcze smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:59 pm
Ozzwald Aidanna BeeWolf Ozzwald *zaglada w majtki* uff nie moje >zaglada z nim< A to co to jest ?   ktos jeszcze bedzie zagladac? moze poprostu beszczelnie sciagne majtki rofl moze nie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:59 pm
Ozzwald Aidanna BeeWolf Ozzwald *zaglada w majtki* uff nie moje >zaglada z nim< A to co to jest ?   ktos jeszcze bedzie zagladac? moze poprostu beszczelnie sciagne majtki rofl  dajesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:01 pm
*wije sie ze smiechu na ziemi* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:01 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna BeeWolf Ozzwald *zaglada w majtki* uff nie moje >zaglada z nim< A to co to jest ?   ktos jeszcze bedzie zagladac? moze poprostu beszczelnie sciagne majtki rofl  dajesz xd *zdejmuje majtki* oooo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:03 pm
Ozzwald *zdejmuje majtki* oooo blaugh *patrzy sie* 4laugh xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:03 pm
Ozzwald zdejmuje majtki* oooo blaugh  przestań....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:04 pm
Aidanna Ozzwald *zdejmuje majtki* oooo blaugh *patrzy sie* 4laugh xd 3nodding teraz wszystkie gajanki beda mogly sie napatrzec blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:05 pm
BeeWolf Ozzwald zdejmuje majtki* oooo blaugh  przestań.... a ty co?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:06 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald *zdejmuje majtki* oooo blaugh *patrzy sie* 4laugh xd 3nodding teraz wszystkie gajanki beda mogly sie napatrzec blaugh osz! ninja *przytula sie do niego* teraz nikt nie zobaczy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:07 pm
Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *zdejmuje majtki* oooo blaugh *patrzy sie* 4laugh xd 3nodding teraz wszystkie gajanki beda mogly sie napatrzec blaugh osz! ninja *przytula sie do niego* teraz nikt nie zobaczy xd koniec pokazu blaugh mozna sie rozejsc ludziska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:09 pm
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna Ozzwald *zdejmuje majtki* oooo blaugh *patrzy sie* 4laugh xd 3nodding teraz wszystkie gajanki beda mogly sie napatrzec blaugh osz! ninja *przytula sie do niego* teraz nikt nie zobaczy xd koniec pokazu blaugh mozna sie rozejsc ludziska WLASNSC RODZYNA xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:09 pm
Aidanna WLASNSC RODZYNA xd 3nodding *kreci bioderkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:12 pm
Ozzwald Aidanna WLASNSC RODZYNA xd 3nodding *kreci bioderkami* i czujesz rytm xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|