|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:29 pm
wystarczy wyjsc na chwile a tu zaraz jakies orgie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:32 pm
Omega Sun wystarczy wyjsc na chwile a tu zaraz jakies orgie ninja chodz Omis tanczyc!!! They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:32 pm
bum czika bum czika bum czik czik czik czika bum!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:33 pm
Omega Sun wystarczy wyjsc na chwile a tu zaraz jakies orgie ninja  panikujesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:34 pm
~~lena-undesaid~~ bum czika bum czika bum czik czik czik czika bum! tak jest matka!!! xD dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:34 pm
Aidanna Omega Sun wystarczy wyjsc na chwile a tu zaraz jakies orgie ninja chodz Omis tanczyc!!! They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom rofl cziki cziki ninja ninja ja tutaj tylko na chwile ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:36 pm
Rin_Youkai Aidanna Omega Sun wystarczy wyjsc na chwile a tu zaraz jakies orgie ninja chodz Omis tanczyc!!! They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom rofl cziki cziki ninja ninja ja tutaj tylko na chwile ninja no ta piosenke co tam jest sciagnelam xd rofl *porywa Ozzusia do tanca* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:36 pm
Aidanna Rin_Youkai Aidanna Omega Sun wystarczy wyjsc na chwile a tu zaraz jakies orgie ninja chodz Omis tanczyc!!! They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom rofl cziki cziki ninja ninja ja tutaj tylko na chwile ninja no ta piosenke co tam jest sciagnelam xd rofl *porywa Ozzusia do tanca* 4laugh *bieze roze w zeby i tanczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:38 pm
Aidanna Omega Sun wystarczy wyjsc na chwile a tu zaraz jakies orgie ninja chodz Omis tanczyc!!! They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom rofl *tanczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:38 pm
Ozzwald Aidanna Rin_Youkai Aidanna Omega Sun wystarczy wyjsc na chwile a tu zaraz jakies orgie ninja chodz Omis tanczyc!!! They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom rofl cziki cziki ninja ninja ja tutaj tylko na chwile ninja no ta piosenke co tam jest sciagnelam xd rofl *porywa Ozzusia do tanca* 4laugh *bieze roze w zeby i tanczy* *tanecznym krokiem tango przez cala sale* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:39 pm
Rin_Youkai Aidanna Omega Sun wystarczy wyjsc na chwile a tu zaraz jakies orgie ninja chodz Omis tanczyc!!! They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom rofl cziki cziki ninja ninja ja tutaj tylko na chwile ninja o ja pierdukam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 1:39 pm
Omega Sun Aidanna Omega Sun wystarczy wyjsc na chwile a tu zaraz jakies orgie ninja chodz Omis tanczyc!!! They call me Cuban Pete, I'm the king of the Rumba beat, When I play the Maracas I go Chick chicky boom Chick chicky boom rofl *tanczy* i o to chodzi! dramallama pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|