|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 11:48 am
BeeWolf Terrorystka Frania stare umiem i będe czytac ale aktualnie nie mam na to ochoty panie Wielki Wypierdku Płata Czołowego stare oi! bedzie ban bedzie ban tak na 24 minimum razz osz... ona juz drugi raz na 24h wylatuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 11:50 am
Aidanna BeeWolf Terrorystka Frania stare umiem i będe czytac ale aktualnie nie mam na to ochoty panie Wielki Wypierdku Płata Czołowego stare oi! bedzie ban bedzie ban tak na 24 minimum razz osz... ona juz drugi raz na 24h wylatuje xp zdarza sie, nie mi ale sie zdarza dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy zium zium o um... nudzi mi sie samemu.. a gdzie Anku?
Aid Ty lepeij nie wypominaj komu mto ma ile banow ok wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna osz... ona juz drugi raz na 24h wylatuje xp nie umie sie odzywac, a to nie moja wina.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 11:51 am
opcy zium zium o um... nudzi mi sie samemu.. chcesz to możemy we dwujke porzuc mojego starego trampke? chcesz ? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 11:52 am
BeeWolf Aidanna ale co bedziesz mowic co ma robic... dorosla przeciez jest talk2hand Omi to mała dziewczyna ktora niewie jaki świat jest beszczelny i zlowrogi. a Ty jako moj menadzer ustalasz cenniki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 11:53 am
Ryuukei oshii opcy zium zium o um... nudzi mi sie samemu.. a gdzie Anku?
Aid Ty lepeij nie wypominaj komu mto ma ile banow ok wink mi jeszcze troche brakuje, zeby wyleciec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 11:53 am
Ryuukei oshii opcy zium zium o um... nudzi mi sie samemu.. a gdzie Anku?Anku w domku.. dzis z nia przyjechalem.. fajnie tak 5 dni bez przerwy razem.. ale teraz nudno..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 11:54 am
Omega Sun BeeWolf Aidanna ale co bedziesz mowic co ma robic... dorosla przeciez jest talk2hand Omi to mała dziewczyna ktora niewie jaki świat jest beszczelny i zlowrogi. a Ty jako moj menadzer ustalasz cenniki wink to brzmi troszke dziwnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 11:55 am
Aidanna mi jeszcze troche brakuje, zeby wyleciec xd buahahahahahaha rofl ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 11:57 am
BeeWolf to brzmi troszke dziwnie. hmm jakby na to spojrzec z innej strony, to rzeczywiscie troche dziwnie to zabrzmialo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 11:59 am
ktos chce mi odebrac moja funkcje alfonsa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Anku w domku.. dzis z nia przyjechalem.. fajnie tak 5 dni bez przerwy razem.. ale teraz nudno.. biedny Bucurek ale jutro sie widzicie wink nie martw sie macie cale zycie przed soba rofl mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Aidanna mi jeszcze troche brakuje, zeby wyleciec xd buahahahahahaha rofl ninja a ty czego paszcze cieszysz confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 12:00 pm
Aidanna Mroczny Tato Aidanna mi jeszcze troche brakuje, zeby wyleciec xd buahahahahahaha rofl ninja a ty czego paszcze cieszysz confused bo smieszna jestes biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|