|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:11 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai wiesz- musze chodzic czesto siusiu ;DD zalamiesaz mnie kiedys :*przełamie ;] juz przynajmniej wiem o co Ci chodzi wink mnie? alez o nic O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:13 am
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai wiesz- musze chodzic czesto siusiu ;DD zalamiesaz mnie kiedys :*przełamie ;] juz przynajmniej wiem o co Ci chodzi wink mnie? alez o nic O.o oczywiscie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:14 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai wiesz- musze chodzic czesto siusiu ;DD zalamiesaz mnie kiedys :*przełamie ;] juz przynajmniej wiem o co Ci chodzi wink mnie? alez o nic O.o oczywiscie mrgreen dobrze ze sie zgadzamy ;PPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:17 am
Lavagetas_heqetai dobrze ze sie zgadzamy ;PPP jak zawsze...gdzie sa wszysyc surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:19 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai dobrze ze sie zgadzamy ;PPP jak zawsze...gdzie sa wszysyc surprised w krzakach ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:19 am
no i dostałam się tam gdzie chciałam cool w zasadzie do każdej szkoły sie dostałam, ale wybrałam tą najbliżej mnie i najfajnieszją biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:20 am
Terrorystka Frania no i dostałam się tam gdzie chciałam cool w zasadzie do każdej szkoły sie dostałam, ale wybrałam tą najbliżej mnie i najfajnieszją biggrin szkoła dobrych żon? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:21 am
Terrorystka Frania no i dostałam się tam gdzie chciałam cool w zasadzie do każdej szkoły sie dostałam, ale wybrałam tą najbliżej mnie i najfajnieszją biggrin * klepu klep* bardzo dabrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:23 am
hejka 3nodding co tam slychac w duzym/malym swiecie?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:25 am
Terrorystka Frania no i dostałam się tam gdzie chciałam cool w zasadzie do każdej szkoły sie dostałam, ale wybrałam tą najbliżej mnie i najfajnieszją biggrin zobaczysz we wrzesniu stare blaugh gratuluje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:26 am
uooo bosze! ale sie najadlam! gonk a jakie dobre bylo 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:28 am
Aidanna uooo bosze! ale sie najadlam! gonk a jakie dobre bylo 4laugh a co ? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:29 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania no i dostałam się tam gdzie chciałam cool w zasadzie do każdej szkoły sie dostałam, ale wybrałam tą najbliżej mnie i najfajnieszją biggrin szkoła dobrych żon? ;> nie-e ;P
dziekidziekidzieki ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:30 am
Rin_Youkai Aidanna uooo bosze! ale sie najadlam! gonk a jakie dobre bylo 4laugh a co ? ninja skarpetki wujka cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:30 am
Rin_Youkai Aidanna uooo bosze! ale sie najadlam! gonk a jakie dobre bylo 4laugh a co ? ninja chlodnik i do tego odzielnie ziemniaczki z sasmazana kielbaska i cebulka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|