|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:47 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai ninja * oz jak dobrze, ze ja mam juz wkacje heart * Aidi: ja tez =_= na dodatek spac nie moge bo za goraco gonk jest tylko jedna rzecz jaka mozna robic gdy ma sie gorące, spocone ciało i nie mozna spac.... wziac kąpiel ;] przetestowane XDniestety ale jest za krotka bym musiala spac w wannie XD Aidi: eek oz a cos ty sobie zrobila eek ile masz wzrostu? 171 XD łe tam- ja mam 178 i wysypiam sie w swojej ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:48 am
Rynn the Vampire *yawn* cześć, ludzie (;
*objedzona pysznym obiadkiem w knajpie walnęła się na pufkę w bieliźnie i powachlowała książką* upaaał ;D <3 witam ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:50 am
Lavagetas_heqetai Rynn the Vampire *yawn* cześć, ludzie (;
*objedzona pysznym obiadkiem w knajpie walnęła się na pufkę w bieliźnie i powachlowała książką* upaaał ;D <3 witam ;] Witaj 3nodding Lava: to mozesz mi ja pozyczyc XD Aidi: kiedys przestanie talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:50 am
Lavagetas_heqetai Rynn the Vampire *yawn* cześć, ludzie (;
*objedzona pysznym obiadkiem w knajpie walnęła się na pufkę w bieliźnie i powachlowała książką* upaaał ;D <3 witam ;] Cześć Laveroto-chan <3
Cześć Rin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:52 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rynn the Vampire *yawn* cześć, ludzie (;
*objedzona pysznym obiadkiem w knajpie walnęła się na pufkę w bieliźnie i powachlowała książką* upaaał ;D <3 witam ;] Witaj 3nodding Lava: to mozesz mi ja pozyczyc XD Aidi: kiedys przestanie talk2hand az mi kreg wypadnie talk2hand juz pare miesiecy temu tak mialam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:52 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rynn the Vampire *yawn* cześć, ludzie (;
*objedzona pysznym obiadkiem w knajpie walnęła się na pufkę w bieliźnie i powachlowała książką* upaaał ;D <3 witam ;] Witaj 3nodding Lava: to mozesz mi ja pozyczyc XD Aidi: kiedys przestanie talk2hand zapraszam ;D Rynnka- Laveroto? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:54 am
Aidanna Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rynn the Vampire *yawn* cześć, ludzie (;
*objedzona pysznym obiadkiem w knajpie walnęła się na pufkę w bieliźnie i powachlowała książką* upaaał ;D <3 witam ;] Witaj 3nodding Lava: to mozesz mi ja pozyczyc XD Aidi: kiedys przestanie talk2hand az mi kreg wypadnie talk2hand juz pare miesiecy temu tak mialam gonk uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:56 am
Lavagetas_heqetai zapraszam ;D Rynnka- Laveroto? ;> jeszcze sie do niej przylacz coby sie samotna nie czula wink lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:58 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai zapraszam ;D Rynnka- Laveroto? ;> jeszcze sie do niej przylacz coby sie samotna nie czula wink lol no nigdy w zyciu ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:01 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai zapraszam ;D Rynnka- Laveroto? ;> jeszcze sie do niej przylacz coby sie samotna nie czula wink lol ja chcialam +pozyczyc+ do siebie XD nie uzyczyc w jego domu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:03 am
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai zapraszam ;D Rynnka- Laveroto? ;> jeszcze sie do niej przylacz coby sie samotna nie czula wink lol no nigdy w zyciu ;P ciemu? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:05 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai zapraszam ;D Rynnka- Laveroto? ;> jeszcze sie do niej przylacz coby sie samotna nie czula wink lol no nigdy w zyciu ;P ciemu? mrgreen
wiesz- musze chodzic czesto siusiu ;DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:06 am
Lavagetas_heqetai wiesz- musze chodzic czesto siusiu ;DD zalamiesaz mnie kiedys :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:08 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai wiesz- musze chodzic czesto siusiu ;DD zalamiesaz mnie kiedys :*przełamie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 8:09 am
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai wiesz- musze chodzic czesto siusiu ;DD zalamiesaz mnie kiedys :*przełamie ;] juz przynajmniej wiem o co Ci chodzi wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|