|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:18 am
Ryuukei oshii z czego O.o
Ozz czemu 2 cwiczenia w plecy? z powszechnej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:19 am
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii z czego O.o
Ozz czemu 2 cwiczenia w plecy? z powszechnej byl juz egzamin czy bedzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:19 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai jeszcze jeden w piatek ;] a jak u ciebie? ;> jak narazie bez poprawek ale podejrzewam ze po dzisiejszym juz do jedenj powinnam sie uczyc...i znowu u tego samego wykladowcy xd
Oi Beeczus 4530. stellastarr - [Fool out of Cancer #01] My Coconie ma źle- co tam jedna poprawka ;D a Ty ile masz...niech zgadne zadnachciało sie mu uczyc to nie ma. mi sie niechciało i oporawiałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:20 am
Ryuukei oshii z czego O.o
Ozz czemu 2 cwiczenia w plecy? bo nie zaliczylem cwiczen wiec musze je poprawiac na ktoryms semestrze, w 1 semestrze jedne w drugi 2 obym na 3 nic nie zlapal bo bede musial robic rok z samymi poprawkami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:21 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii z czego O.o
Ozz czemu 2 cwiczenia w plecy? z powszechnej byl juz egzamin czy bedzie?bedzie- z reszta- chce to zaliczyc tylko dla 3 miesiecy wakacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:25 am
Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai Ryuukei oshii z czego O.o
Ozz czemu 2 cwiczenia w plecy? z powszechnej byl juz egzamin czy bedzie?bedzie- z reszta- chce to zaliczyc tylko dla 3 miesiecy wakacji Słuszne podejście. emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:25 am
*kladzie sie na kanapie* ja poprostu umieram xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:27 am
ninja * oz jak dobrze, ze ja mam juz wkacje heart * Aidi: ja tez =_= na dodatek spac nie moge bo za goraco gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:29 am
Rin_Youkai ninja * oz jak dobrze, ze ja mam juz wkacje heart * Aidi: ja tez =_= na dodatek spac nie moge bo za goraco gonk ja mam chlodno w domu... mam problemy z kregoslupem =,= sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:31 am
Rin_Youkai ninja * oz jak dobrze, ze ja mam juz wkacje heart * Aidi: ja tez =_= na dodatek spac nie moge bo za goraco gonk jest tylko jedna rzecz jaka mozna robic gdy ma sie gorące, spocone ciało i nie mozna spac.... wziac kąpiel ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:41 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai ninja * oz jak dobrze, ze ja mam juz wkacje heart * Aidi: ja tez =_= na dodatek spac nie moge bo za goraco gonk jest tylko jedna rzecz jaka mozna robic gdy ma sie gorące, spocone ciało i nie mozna spac.... wziac kąpiel ;] przetestowane XDniestety ale jest za krotka bym musiala spac w wannie XD Aidi: eek oz a cos ty sobie zrobila eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:42 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai ninja * oz jak dobrze, ze ja mam juz wkacje heart * Aidi: ja tez =_= na dodatek spac nie moge bo za goraco gonk jest tylko jedna rzecz jaka mozna robic gdy ma sie gorące, spocone ciało i nie mozna spac.... wziac kąpiel ;] przetestowane XDniestety ale jest za krotka bym musiala spac w wannie XD Aidi: eek oz a cos ty sobie zrobila eek ile masz wzrostu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:43 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai ninja * oz jak dobrze, ze ja mam juz wkacje heart * Aidi: ja tez =_= na dodatek spac nie moge bo za goraco gonk jest tylko jedna rzecz jaka mozna robic gdy ma sie gorące, spocone ciało i nie mozna spac.... wziac kąpiel ;] przetestowane XDniestety ale jest za krotka bym musiala spac w wannie XD Aidi: eek oz a cos ty sobie zrobila eek a ja wiem... ? gonk nagle zaczelo mnie bolec crying mama mi nastawi i mam nadzieje, ze cos to pomoze, bo nie chce lazic po lekarzach i wogole sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:45 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai ninja * oz jak dobrze, ze ja mam juz wkacje heart * Aidi: ja tez =_= na dodatek spac nie moge bo za goraco gonk jest tylko jedna rzecz jaka mozna robic gdy ma sie gorące, spocone ciało i nie mozna spac.... wziac kąpiel ;] przetestowane XDniestety ale jest za krotka bym musiala spac w wannie XD Aidi: eek oz a cos ty sobie zrobila eek ile masz wzrostu? 171 XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:46 am
*yawn* cześć, ludzie (;
*objedzona pysznym obiadkiem w knajpie walnęła się na pufkę w bieliźnie i powachlowała książką* upaaał ;D <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|