|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:02 am
Miyu_av_Isfolket Rin_Youkai Miyu_av_Isfolket Nee? chcesz zebym ja ci tam zasnęła spaaać *układa się na dywaniku i idzie spać* moze sie w KONCU WYSPIJ =='''''''''''''''''''''''''''' , a nie caly czas slysze spaaac i spaaac -_-'''' ( ja wczoraj 3 h szlam pieszo w ten skwar XD ) Co ja poradze że ciągle spać mi sie chce ;__; crying jescze za godzine mam isc do sklepu ninja *spiacy ninja* a mi dzis mamuska pozwolila nareszcie znowu sie zobaczyc z Pasatem heart heart OZ! przydaly sie lekcje z tym 14 letnim zboczencem -_-'''' XD Ja do sklepu zaraz smigam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 2:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 3:05 am
edit: ok, niewazne
(znika)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 3:27 am
Omega Sun edit: ok, niewazne (znika) edit: Omi jest smutna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 3:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 3:41 am
Autark Omega Sun edit: ok, niewazne (znika) edit: Omi jest smutna? ktos mi rano skutecznie zepsul humor na caly dzien xp nic mi sie nie chce, a musze jeszcze jechac wieczorem na durny egzamin i wcale mi sie nie usmiecha wracac nocnym pociagiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 5:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:52 am
blaaaaaaagaaaam, niech mi ktos da 4 paperbag gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:54 am
Omega Sun Autark Omega Sun edit: ok, niewazne (znika) edit: Omi jest smutna? ktos mi rano skutecznie zepsul humor na caly dzien xp nic mi sie nie chce, a musze jeszcze jechac wieczorem na durny egzamin i wcale mi sie nie usmiecha wracac nocnym pociagiem *podaje herbatke z miodem* prosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:55 am
~~lena-undesaid~~ blaaaaaaagaaaam, niech mi ktos da 4 paperbag gonk jakie paper bag?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:56 am
~~lena-undesaid~~ blaaaaaaagaaaam, niech mi ktos da 4 paperbag gonk zakwitłas ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:58 am
Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ blaaaaaaagaaaam, niech mi ktos da 4 paperbag gonk zakwitłas ;] a Ty co tak komplementujesz blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 28, 2006 7:00 am
Twisted_Exile Lavagetas_heqetai ~~lena-undesaid~~ blaaaaaaagaaaam, niech mi ktos da 4 paperbag gonk zakwitłas ;] a Ty co tak komplementujesz blaugh heart kogo?;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|