|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:48 pm
Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN ...Wujaszku - tak, Tibia to to małe tandetne gówno. I nie tak dawno była afera, że jakiś chłopak pociupał matkę krzesłem, bo mu wyłączyła kompa, jak w to grał. to bylo zryte. tak jak kiedy wyszedl matrix reload to ludzie zaczyli zabijac innych bo mysleli ze ci sa agentami... ...Nigdy nie potrafię zrozumieć ludzi i akcji, jakie popełniają... ...To się przecież wydaje być paradoksalnie niemożliwe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:48 pm
Mroczny Tato gonk nie sprzatam! pie*dole to! jak znowu wszyscy znajomi maja sie ze mnie smiac stare oh jakze Ty sie slodko denerwujesz 4laugh wiesz co nie musiales poprostu mowic ze sprzatasz wiec praktycznei sam sie o to prosiles xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:49 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Dariia RUFUS.ABBYSINIAN ...To Ty się o nim wypowiedziałaś w księdze? ...Ave Ryu, chociaż chyba Cie nie znam. nie.. ja jak narazie podziwialam ;] nie wpisywalam sie wink ..."Podziwianie" to stanowczo za duże słowo, jeśli chodzi o oglądanie moich mazów. chcesz zobaczyc mazy ?? :] ----> http://i62.photobucket.com/albums/h111/karnaaa/Jeh.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:49 pm
ninja sesese 3:1 dla francji espania wraca do domu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:50 pm
Kiray ninja sesese 3:1 dla francji espania wraca do domu ninja ...No to beznadzieja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:51 pm
Kiray ninja sesese 3:1 dla francji espania wraca do domu ninja sadzilam misiek ze nie lubisz Francji mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:53 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Kiray ninja sesese 3:1 dla francji espania wraca do domu ninja ...No to beznadzieja. ano grali beznadziejnie w grupie ale teraz sie rozkrecili espania dzisiaj byla marna Ryju... ekhu ekhu Ryuu no nie lubie ale widzialem tu jak wszyscy kibicuja hiszpani a tu dupa... francja z brazylia odpadnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:53 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Dariia RUFUS.ABBYSINIAN ...To Ty się o nim wypowiedziałaś w księdze? ...Ave Ryu, chociaż chyba Cie nie znam. nie.. ja jak narazie podziwialam ;] nie wpisywalam sie wink ..."Podziwianie" to stanowczo za duże słowo, jeśli chodzi o oglądanie moich mazów. czy ja wiem ;] wg mnie to słowo pasuje w 100% wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:54 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN ...Wujaszku - tak, Tibia to to małe tandetne gówno. I nie tak dawno była afera, że jakiś chłopak pociupał matkę krzesłem, bo mu wyłączyła kompa, jak w to grał. to bylo zryte. tak jak kiedy wyszedl matrix reload to ludzie zaczyli zabijac innych bo mysleli ze ci sa agentami... ...Nigdy nie potrafię zrozumieć ludzi i akcji, jakie popełniają... ...To się przecież wydaje być paradoksalnie niemożliwe... wiesz sa tacy fanatycy. podobno jakis synek rzucil studia odszedl tam od rodzicow i zaczal krasc zeby miec na neta zeby szpilac w UT i inne strzelanki przez neta sweatdrop ile kroc cos wyjdzie jakis film czy gra to napewno beda i tacy co zaczna sie nawet zabijac xp Twist skad mialem wiedziec ze sie wszyscy masowo zaczna ze mnie polewac stressed Kiray hej. no... zle im poszlo a francja wyjatkowo dobrze zagrala bo teraz cos slabo grali, ale znowu siebie pokazali. a ja hiszpanow na final typowalem emo chyba brazylia - argentyna. ale to sie okaze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:56 pm
Mroczny Tato Twist skad mialem wiedziec ze sie wszyscy masowo zaczna ze mnie polewac stressed To bylo latwe do przewidzenia panie meski koguciku mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:57 pm
przytnie mi ktos gifa zeby mial szerokosc 110 pikseluf? ładnie proszęę 4laugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:57 pm
Ryuukei oshii Mroczny Tato Twist skad mialem wiedziec ze sie wszyscy masowo zaczna ze mnie polewac stressed To bylo latwe do przewidzenia panie meski koguciku mrgreen a jest damski kogucik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:58 pm
Ryuukei oshii Mroczny Tato Twist skad mialem wiedziec ze sie wszyscy masowo zaczna ze mnie polewac stressed To bylo latwe do przewidzenia panie meski koguciku mrgreen ja nie kumam tego... kazdy ma tam opisy ze sprzata czy cos tam robi... czy tylko ja nie moge sprzatac? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:58 pm
Kiray Ryuukei oshii Mroczny Tato Twist skad mialem wiedziec ze sie wszyscy masowo zaczna ze mnie polewac stressed To bylo latwe do przewidzenia panie meski koguciku mrgreen a jest damski kogucik? tak jak jest zniewiescialy zreszta misiek to byl sarkazm wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:59 pm
...Muszę spadać, bo brat wrócił i mnie zrzuca z kompa. ...Trzymta się ludzie, miłej nocy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|