|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:48 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ave, hipusie. ...No co tam? Karna co chiwle puf pufa.
# Korn - [See You On The Other Side #09] Coming Undone [3:19]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:50 pm
Terrorystka Frania RUFUS.ABBYSINIAN ...Ave, hipusie. ...No co tam? Karna co chiwle puf pufa.
# Korn - [See You On The Other Side #09] Coming Undone [3:19]...Może ją do czegoś przywiązać?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:50 pm
Terrorystka Frania Karna co chiwle puf pufa. # Korn - [See You On The Other Side #09] Coming Undone [3:19] A tak jakos... puf... wypompowuje sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:52 pm
Terrorystka Frania Rin_Youkai Oleee XD * 30 minut walczylam z bagaznikiem =_= * Mokree psy sa zleeeee XD o.O
nie mam pytań talk2hand bo one tak nasyfily piachem i czym sie da z jeziora XD -> nigdy nie czekamy az wyschna tylko do razu mokre je wsadzamy XD Rufus: dobra mysl ninja *szuka sznurka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:53 pm
Terrorystka Frania Kiray ninja no i diupa... 1:1 o dziwo Francuzi calkiem calkiem graja ninja ahoj kapitanie bobrze! :pirateL
nie martwcie sie! napewno bedzie lepiej niz kapitan przypuszcza! *slautuje* ninja i tak tego meczu prawie nie ogladam bo sie ucze... czeka mnie nie przespana noc nad notatkami ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:54 pm
Kiray Terrorystka Frania Kiray ninja no i diupa... 1:1 o dziwo Francuzi calkiem calkiem graja ninja ahoj kapitanie bobrze! :pirateL
nie martwcie sie! napewno bedzie lepiej niz kapitan przypuszcza! *slautuje* ninja i tak tego meczu prawie nie ogladam bo sie ucze... czeka mnie nie przespana noc nad notatkami ninja jak to dobrze, ze ja mam wakcje w taki gorac nauka to katorga xp / Powodzenia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:57 pm
Rin_Youkai Rufus: dobra mysl ninja *szuka sznurka* ...Wiesz. Zawsze masz kajdanki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:58 pm
Rin_Youkai jak to dobrze, ze ja mam wakcje w taki gorac nauka to katorga xp / Powodzenia XD ta pogoda akurat przy nauce tak bardzo mi nie przeszkadza gorsze jest to ze od 4 dni jestem chory... nonstop boli mnie glowa i wogole jestem w zlym stanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:04 pm
oh ah..... pokazesz no nie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:05 pm
a chcecie sie przestraszyć?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:06 pm
Kiray Rin_Youkai jak to dobrze, ze ja mam wakcje w taki gorac nauka to katorga xp / Powodzenia XD ta pogoda akurat przy nauce tak bardzo mi nie przeszkadza gorsze jest to ze od 4 dni jestem chory... nonstop boli mnie glowa i wogole jestem w zlym stanie uuuuuuuuuu uuuuuuuuu uuuuuuu xp xp xp baaardzo zle xp xp xp mam nadzieje, ze Ci ten bol sie zwroci i zdasz bez problemu ze swietna ocena 3nodding trzymam kciuki whee whee Rufus: nooooo niezle xd tylko na kajdanki ciezej zlapac niz na lasso emo ( kocham twoj odcinek z papiezem heart heart )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa a chcecie sie przestraszyć?? xd ...Niech Ci bedzie, że chcemy. ...Ale po prostu to pokaż.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dariia oh ah..... pokazesz no nie? wink Scaner poszedl w ruch xd czyli zaraz zawiesi sie komputer mrgreen Łosz , cos nie chce skanowac ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|