|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:25 am
Karnaaa Lavagetas_heqetai to ile ty masz lat ;D i czy karnaa to jądra? surprised tys sie dzisaj do mnie wyjatkowo doczepil , czy mi sie zdaje ? stare on po prostu wyraża w ten sposób swą sympatie do twojej jednostki 3nodding domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:26 am
Lavagetas_heqetai Karnaaa Lavagetas_heqetai to ile ty masz lat ;D i czy karnaa to jądra? surprised tys sie dzisaj do mnie wyjatkowo doczepil , czy mi sie zdaje ? stare alez skad- to z czystej i niepohamowanej sympatii chyba jestem pprzewazliwiona sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:26 am
Terrorystka Frania Karnaaa Lavagetas_heqetai to ile ty masz lat ;D i czy karnaa to jądra? surprised tys sie dzisaj do mnie wyjatkowo doczepil , czy mi sie zdaje ? stare on po prostu wyraża w ten sposób swą sympatie do twojej jednostki 3nodding domokun no, ja tak mam- trzeba sie przyzwyczaic- ale mowie Ci- po 5 latach ze mna jest raj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:27 am
Karnaaa Lavagetas_heqetai Karnaaa Lavagetas_heqetai to ile ty masz lat ;D i czy karnaa to jądra? surprised tys sie dzisaj do mnie wyjatkowo doczepil , czy mi sie zdaje ? stare alez skad- to z czystej i niepohamowanej sympatii chyba jestem pprzewtazliwiona sweatdrop <ładnie wygląda>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:29 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania on po prostu wyraża w ten sposób swą sympatie do twojej jednostki 3nodding domokun no, ja tak mam- trzeba sie przyzwyczaic- ale mowie Ci- po 5 latach ze mna jest raj mrgreen łoosz 5 lat xd ?? Oo wlasnie mowilam komus ze 19 czerwca minol rok od kiedy jestem zarejestrowana na gai ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:30 am
Lavagetas_heqetai Karnaaa Lavagetas_heqetai alez skad- to z czystej i niepohamowanej sympatii chyba jestem pprzewtazliwiona sweatdrop <ładnie wygląda> tak tak 3nodding slicznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:31 am
Karnaaa Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania on po prostu wyraża w ten sposób swą sympatie do twojej jednostki 3nodding domokun no, ja tak mam- trzeba sie przyzwyczaic- ale mowie Ci- po 5 latach ze mna jest raj mrgreen łoosz 5 lat xd ?? Oo wlasnie mowilam komus ze 19 czerwca minol rok od kiedy jestem zarejestrowana na gai ? mrgreen nie nie chwaliłas sie - a po co? ;p 9 wrzesnia miną 2 lata kiedy ja jestem na gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:32 am
Karnaaa Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania on po prostu wyraża w ten sposób swą sympatie do twojej jednostki 3nodding domokun no, ja tak mam- trzeba sie przyzwyczaic- ale mowie Ci- po 5 latach ze mna jest raj mrgreen łoosz 5 lat xd ?? Oo wlasnie mowilam komus ze 19 czerwca minol rok od kiedy jestem zarejestrowana na gai ? mrgreen po 5 latach juz nawet ściagam koszule przy kims ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:34 am
Terrorystka Frania Karnaaa łoosz 5 lat xd ?? Oo wlasnie mowilam komus ze 19 czerwca minol rok od kiedy jestem zarejestrowana na gai ? mrgreen nie nie chwaliłas sie - a po co? ;p 9 wrzesnia miną 2 lata kiedy ja jestem na gai bo dla mnie to jest Big sukces whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:36 am
Lavagetas_heqetai Karnaaa łoosz 5 lat xd ?? Oo wlasnie mowilam komus ze 19 czerwca minol rok od kiedy jestem zarejestrowana na gai ? mrgreen po 5 latach juz nawet ściagam koszule przy kims ninja łał , to co robisz po 10? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:37 am
Karnaaa Terrorystka Frania Karnaaa łoosz 5 lat xd ?? Oo wlasnie mowilam komus ze 19 czerwca minol rok od kiedy jestem zarejestrowana na gai ? mrgreen nie nie chwaliłas sie - a po co? ;p 9 wrzesnia miną 2 lata kiedy ja jestem na gai bo dla mnie to jest Big sukces whee u mnie beda 2 lata w listopadzie.... chyba... ninja nudno..... ooo... zmiennicy na 2....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:37 am
Karnaaa Lavagetas_heqetai Karnaaa łoosz 5 lat xd ?? Oo wlasnie mowilam komus ze 19 czerwca minol rok od kiedy jestem zarejestrowana na gai ? mrgreen po 5 latach juz nawet ściagam koszule przy kims ninja łał , to co robisz po 10? xd przypuszczam ze sciaga skarpetke....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:38 am
Karnaaa Lavagetas_heqetai Karnaaa łoosz 5 lat xd ?? Oo wlasnie mowilam komus ze 19 czerwca minol rok od kiedy jestem zarejestrowana na gai ? mrgreen po 5 latach juz nawet ściagam koszule przy kims ninja łał , to co robisz po 10? xd dotykam paluszkiem piersi mrgreen ... raz ;DDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|