|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 9:39 am
Dariia Terrorystka Frania i tak wszytskie jednakowo wyglądacie biggrin
ja tam sie wyrózniam z tłumu mrgreen nom... wink hej tak pozatym 4laugh witaj witaj wink
jak tam spedzacie ten upalny dzien?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 9:42 am
Terrorystka Frania Dariia Terrorystka Frania i tak wszytskie jednakowo wyglądacie biggrin
ja tam sie wyrózniam z tłumu mrgreen nom... wink hej tak pozatym 4laugh witaj witaj wink
jak tam spedzacie ten upalny dzien? ja na chacie przez najblizsze dni.... bo z drzewa se spadłam i kostke skręciłam...... pozniej do inska z kumpelami, do angli, do lądka zdroju, jastarni, gdyni i krakowa jak czasu starczy.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 9:48 am
Dariia Terrorystka Frania Dariia Terrorystka Frania i tak wszytskie jednakowo wyglądacie biggrin
jak tam spedzacie ten upalny dzien? ja na chacie przez najblizsze dni.... bo z drzewa se spadłam i kostke skręciłam...... pozniej do inska z kumpelami, do angli, do lądka zdroju, jastarni, gdyni i krakowa jak czasu starczy.... wink omg
napiete wakacyjne plany o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 9:49 am
# hey - [sic] 03. cisza ja i czas [3:38]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:03 am
Terrorystka Frania omg
napiete wakacyjne plany o.O nom... w te wakacje bedzie ziomalsko cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:09 am
Dariia Terrorystka Frania omg
napiete wakacyjne plany o.O nom... w te wakacje bedzie ziomalsko cool hmm ja sie z moich wakacji ciesze to juz drugie które spedzam z Mrocznym cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:18 am
Terrorystka Frania Dariia Terrorystka Frania omg
napiete wakacyjne plany o.O nom... w te wakacje bedzie ziomalsko cool hmm ja sie z moich wakacji ciesze to juz drugie które spedzam z Mrocznym cool no ba *klaps* tyle ze te beda lepsze cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:19 am
Terrorystka Frania Dariia Terrorystka Frania omg
napiete wakacyjne plany o.O nom... w te wakacje bedzie ziomalsko cool hmm ja sie z moich wakacji ciesze to juz drugie które spedzam z Mrocznym cool a to ci radocha ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:22 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Dariia Terrorystka Frania omg
napiete wakacyjne plany o.O nom... w te wakacje bedzie ziomalsko cool hmm ja sie z moich wakacji ciesze to juz drugie które spedzam z Mrocznym cool a to ci radocha ;] i nie smiej watpic smiertelniku ty jeden ty cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:24 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Dariia Terrorystka Frania omg
napiete wakacyjne plany o.O nom... w te wakacje bedzie ziomalsko cool hmm ja sie z moich wakacji ciesze to juz drugie które spedzam z Mrocznym cool a to ci radocha ;] rofl rofl rofl hej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:24 am
Mroczny Tato Terrorystka Frania Dariia Terrorystka Frania omg
napiete wakacyjne plany o.O nom... w te wakacje bedzie ziomalsko cool hmm ja sie z moich wakacji ciesze to juz drugie które spedzam z Mrocznym cool no ba *klaps*tyle ze te beda lepsze cool heart stare stare stare wiem, że będą cool
#T.LOVE - [ANTYIDOL] 133 [2:50]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:25 am
Mroczny Tato Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Dariia Terrorystka Frania omg
napiete wakacyjne plany o.O nom... w te wakacje bedzie ziomalsko cool hmm ja sie z moich wakacji ciesze to juz drugie które spedzam z Mrocznym cool a to ci radocha ;] i nie smiej watpic smiertelniku ty jeden ty cool tylko sie zabezpieczcie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:27 am
Lavagetas_heqetai tylko sie zabezpieczcie ;] juz sie o to postaram wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:29 am
Mroczny Tato Lavagetas_heqetai tylko sie zabezpieczcie ;] juz sie o to postaram wink wiesz, mowie tu o ochraniaczach jakichś- skoro juz po 'klapsie' krzywo na ciebie patrzy to bedziesz miał długą przeprawe mrgreen Ole Dariiu ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|