|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 5:42 am
Omega Sun Aidanna oj bidna... zrob sobie relaksujaca kapiel 3nodding zrobie pozniej, bo teraz Euri sie gdzies stroi i pewnie bedzie siedziec w lazience ze 3h a ja sie prysznicuje rano i wogole... i oczywiscie kto przychodzi! moja kolezanka... ona zawsze wie kiedyprzyjsc po mnie na spacer xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 5:52 am
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaa robale atakuja !! gonk gonk *ucieka przed robalem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 5:56 am
Karnaaa łaaaaaaaaaaaaaaaaaaa robale atakuja !! gonk gonk *ucieka przed robalem* a ja sie czuje jakby mrowki mnie oblazly domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 5:58 am
dobra ja uciekam do parku papa x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 5:59 am
Aidanna Karnaaa łaaaaaaaaaaaaaaaaaaa robale atakuja !! gonk gonk *ucieka przed robalem* a ja sie czuje jakby mrowki mnie oblazly domokun whee takie mrowienie ? Bo ja bylam na spacerku z kumpelami i mnie jakis robal zaczol atakowac gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 6:03 am
Karnaaa Aidanna Karnaaa łaaaaaaaaaaaaaaaaaaa robale atakuja !! gonk gonk *ucieka przed robalem* a ja sie czuje jakby mrowki mnie oblazly domokun whee takie mrowienie ? Bo ja bylam na spacerku z kumpelami i mnie jakis robal zaczol atakowac gonk to pewnie chrabaszcz, ktory rok temu mnie gonil! xd gonk nie to wlosy mnie gilaja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 6:08 am
Aidanna Karnaaa Aidanna a ja sie czuje jakby mrowki mnie oblazly domokun whee takie mrowienie ? Bo ja bylam na spacerku z kumpelami i mnie jakis robal zaczol atakowac gonk to pewnie chrabaszcz, ktory rok temu mnie gonil! xd gonk nie to wlosy mnie gilaja xp naslalas go na mnie scream *probuje zlapac robala , zeby go przesluchac* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 6:11 am
hej....
jak moge kupic miejsce w gt na moj domek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 6:14 am
Karnaaa Aidanna Karnaaa Aidanna a ja sie czuje jakby mrowki mnie oblazly domokun whee takie mrowienie ? Bo ja bylam na spacerku z kumpelami i mnie jakis robal zaczol atakowac gonk to pewnie chrabaszcz, ktory rok temu mnie gonil! xd gonk nie to wlosy mnie gilaja xp naslalas go na mnie scream *probuje zlapac robala , zeby go przesluchac* xd ale on mnie tez scigal! to psychopatyczny morderca! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 6:16 am
Aidanna Karnaaa Aidanna to pewnie chrabaszcz, ktory rok temu mnie gonil! xd gonk nie to wlosy mnie gilaja xp naslalas go na mnie scream *probuje zlapac robala , zeby go przesluchac* xd ale on mnie tez scigal! to psychopatyczny morderca! gonk ktos wyznaczyl za niego jakas nagrode ?? *wyciaga swoja super tajna bron : lake na robale* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 6:17 am
Dariia hej.... jak moge kupic miejsce w gt na moj domek? wie ktos czy nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 6:18 am
Dariia hej.... jak moge kupic miejsce w gt na moj domek? Witam nie mam pojecia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 6:19 am
Karnaaa Aidanna Karnaaa Aidanna to pewnie chrabaszcz, ktory rok temu mnie gonil! xd gonk nie to wlosy mnie gilaja xp naslalas go na mnie scream *probuje zlapac robala , zeby go przesluchac* xd ale on mnie tez scigal! to psychopatyczny morderca! gonk ktos wyznaczyl za niego jakas nagrode ?? *wyciaga swoja super tajna bron : lake na robale* whee *wbiega to pokoju z lakierem do wlosow* to zawsze dziala na robale!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 6:22 am
Aidanna Karnaaa Aidanna ale on mnie tez scigal! to psychopatyczny morderca! gonk ktos wyznaczyl za niego jakas nagrode ?? *wyciaga swoja super tajna bron : lake na robale* whee *wbiega to pokoju z lakierem do wlosow* to zawsze dziala na robale! lakier do wlosów xd ??A jak to dziala na robale ? (zrobmy mu trwala 4laugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 6:22 am
Karnaaa Dariia hej.... jak moge kupic miejsce w gt na moj domek? Witam nie mam pojecia whee no ja wlasnie tez a chcialam sobie domek kuipic ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|