|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:57 am
Ryuukei oshii Mroczny Tato u mnie nie ma skwaru jest domek daszek i wszycho git. jest inny problem, a tak wlasciwie to 4 problemy - matka, ciotka, babka, kuzynka emo burning_eyes bieeeeeeeeeeedny kogucik rofl rofl rofl *dobry humor mode : on*znowu caly dzien zapiepszania po rozne gowna -.- przeciez mamy wakacje!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 1:59 am
Mroczny Tato Ryuukei oshii Mroczny Tato u mnie nie ma skwaru jest domek daszek i wszycho git. jest inny problem, a tak wlasciwie to 4 problemy - matka, ciotka, babka, kuzynka emo burning_eyes bieeeeeeeeeeedny kogucik rofl rofl rofl *dobry humor mode : on*znowu caly dzien zapiepszania po rozne gowna -.- przeciez mamy wakacje!! gonk w wakacje stajesz sie bialym murzynem w domu bo "nie masz nic lepszego do roboty" rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:00 am
Rin_Youkai Ryuukei oshii Mroczny Tato u mnie nie ma skwaru jest domek daszek i wszycho git. jest inny problem, a tak wlasciwie to 4 problemy - matka, ciotka, babka, kuzynka emo burning_eyes bieeeeeeeeeeedny kogucik rofl rofl rofl *dobry humor mode : on*no jak mozesz sie nie cieszyc tyle kobiet dookola mrgreen stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:01 am
Ryuukei oshii Mroczny Tato Ryuukei oshii Mroczny Tato u mnie nie ma skwaru jest domek daszek i wszycho git. jest inny problem, a tak wlasciwie to 4 problemy - matka, ciotka, babka, kuzynka emo burning_eyes bieeeeeeeeeeedny kogucik rofl rofl rofl *dobry humor mode : on*znowu caly dzien zapiepszania po rozne gowna -.- przeciez mamy wakacje!! gonk w wakacje stajesz sie bialym murzynem w domu bo "nie masz nic lepszego do roboty" rofl rofl mrgreen juz tak czekam na tego cholernego 9lipca confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:04 am
Mroczny Tato Rin_Youkai no jak mozesz sie nie cieszyc tyle kobiet dookola mrgreen stare a nie masz zadnego rodzenstwa? >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:05 am
Mroczny Tato juz tak czekam na tego cholernego 9lipca confused oj tam jeszcze 2 tygodnie i nie ma Cie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:08 am
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai no jak mozesz sie nie cieszyc tyle kobiet dookola mrgreen stare a nie masz zadnego rodzenstwa? >_> jeszcze czego... pozostaje starac sie nie isc na dzialke i zostac w domu z Martusia mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:09 am
Ryuukei oshii Mroczny Tato juz tak czekam na tego cholernego 9lipca confused oj tam jeszcze 2 tygodnie i nie ma Cie mrgreen dokladnie 12 dni normalnie odliczam dzien po dniu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:09 am
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai no jak mozesz sie nie cieszyc tyle kobiet dookola mrgreen stare a nie masz zadnego rodzenstwa? >_> jeszcze czego... pozostaje starac sie nie isc na dzialke i zostac w domu z Martusia mrgreen heart ja bym nie mogla byc jedynakiem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:10 am
Mroczny Tato Ryuukei oshii Mroczny Tato juz tak czekam na tego cholernego 9lipca confused oj tam jeszcze 2 tygodnie i nie ma Cie mrgreen dokladnie 12 dni normalnie odliczam dzien po dniu xd a na ile jedziesz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:14 am
Rin_Youkai ja bym nie mogla byc jedynakiem XD bo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:15 am
Rin_Youkai Mroczny Tato Ryuukei oshii Mroczny Tato juz tak czekam na tego cholernego 9lipca confused oj tam jeszcze 2 tygodnie i nie ma Cie mrgreen dokladnie 12 dni normalnie odliczam dzien po dniu xd a na ile jedziesz ninja 12 dni pozniej drugi wyjazd ale ze starszymi xp hej Ann
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|