|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:48 pm
Konio Pszczola_M Konio tak zmywania, wybacz o pani nabłyszczacza i zmiekczacza do wody. dramallama  Laaaamy sa piękne... dramallama Nawet ten sam odcien mają rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:51 pm
neutral naduzywanie tych emot lam powinno byc prawnie zakazane talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:51 pm
Ryuukei oshii Mroczny Tato Ryuukei oshii wracaj do pracy koguciku no jus jus zmitkai odkurzacz do lapki 4laugh mrgreen stare mrgreen jak ty sie slodko denerwujesz koguciku *puci puci* 4laugh rofl rofl rofl mrgreen nawet sie nie wypowiem. po raz pierwszy odmowie komentarza po...raz... pierwszy eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:52 pm
Ryuukei oshii neutral naduzywanie tych emot lam powinno byc prawnie zakazane talk2hand napiszmy petycje o usuniecie lamy z emotek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:52 pm
Ryuukei oshii neutral naduzywanie tych emot lam powinno byc prawnie zakazane talk2hand chyba zaweze kregi sekty emo talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:53 pm
Pszczola_M Konio Pszczola_M Konio tak zmywania, wybacz o pani nabłyszczacza i zmiekczacza do wody. dramallama  Laaaamy sa piękne... dramallama Nawet ten sam odcien mają rofl Ta lama jest dla ciebie specialnie smile lece sie kapac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:53 pm
Omega Sun Ryuukei oshii neutral naduzywanie tych emot lam powinno byc prawnie zakazane talk2hand napiszmy petycje o usuniecie lamy z emotek twisted ale bez przesady neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:58 pm
Omega Sun Ryuukei oshii neutral naduzywanie tych emot lam powinno byc prawnie zakazane talk2hand napiszmy petycje o usuniecie lamy z emotek twisted z checia aczkolwiek ja przeciwko tej emotce nie mam nic przeciw tylko wkur..za mnie to ze caigle jest wsatwaian bez powodu albo odpowiedz typu " dramallama " troche mnie to irytyuje i zal dupsko sciska xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 1:03 pm
Ryuukei oshii Omega Sun Ryuukei oshii neutral naduzywanie tych emot lam powinno byc prawnie zakazane talk2hand napiszmy petycje o usuniecie lamy z emotek twisted z checia aczkolwiek ja przeciwko tej emotce nie mam nic przeciw tylko wkur..za mnie to ze caigle jest wsatwaian bez powodu albo odpowiedz typu " dramallama " troche mnie to irytyuje i zal dupsko sciska xd A to peszek... rofl Zejde na troche inny temat zwiazany ze zwirzetami... Ej, czy istnieją zielone osmiornice... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 1:04 pm
Pszczola_M Ryuukei oshii Omega Sun Ryuukei oshii neutral naduzywanie tych emot lam powinno byc prawnie zakazane talk2hand napiszmy petycje o usuniecie lamy z emotek twisted z checia aczkolwiek ja przeciwko tej emotce nie mam nic przeciw tylko wkur..za mnie to ze caigle jest wsatwaian bez powodu albo odpowiedz typu " dramallama " troche mnie to irytyuje i zal dupsko sciska xd A to peszek... rofl Zejde na troche inny temat zwiazany ze zwirzetami... Ej, czy istnieją zielone osmiornice... rofl jasne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|