|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:20 pm
Rin_Youkai Pszczola_M Mroczny Tato (...) *zmywa naczynia* rolleyes talk2hand Hih... a ja mam zmywarkę ^^ ja tez mam i stwierdzam, ze ja myje 10 razy szybciej xd Witam 3nodding Tak! Ale zmywarka ponoc zuzywa 10 razy mniej wody rofl Omega Sun: chyba tak musze zrobic rofl ale to i tak bezczelnosc... dobrze ja to napisalam? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:23 pm
Pszczola_M Tak! Ale zmywarka ponoc zuzywa 10 razy mniej wody rofl tja... ja tam nie wiem rodizna nawet o tym nie myslala poza tym zbedny rupiec ktory niezle kosztuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:25 pm
niesmaczny stracił piłke na rzecz parmetty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:26 pm
Mroczny Tato Ryuukei oshii Mroczny Tato Ryuukei oshii Koguciku jakis Ty pozadny jestes taki puci 4laugh whee rofl rofl rofl rofl mrgreen gonk nowa ksywka mroczny kogucik domowy rofl rofl rofl rofl rofl lol no ale ja kurde mam mozliwosc sprzeciwu! gonk emo miec masz ...ale kogo obchodzi Twoje zdanie mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:26 pm
Mroczny Tato Pszczola_M Tak! Ale zmywarka ponoc zuzywa 10 razy mniej wody rofl tja... ja tam nie wiem rodizna nawet o tym nie myslala poza tym zbedny rupiec ktory niezle kosztuje ale zato jaki przyjemny razz /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:27 pm
Mroczny Tato Pszczola_M Tak! Ale zmywarka ponoc zuzywa 10 razy mniej wody rofl tja... ja tam nie wiem rodizna nawet o tym nie myslala poza tym zbedny rupiec ktory niezle kosztuje A u mnie w domu bylaby masakra, gdyby nie zmywarka... Bo ciagle by bylo, kto ma zmywac naczynia... neutral a ja tego nienawidze robic rofl I tylko czasami w gorach jestem zmuszana pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:28 pm
Pszczola_M Tak! Ale zmywarka ponoc zuzywa 10 razy mniej wody rofl ale trzeba kazdy talerz oczyscic z resztek, oplukac... to dwa razy tyle roboty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:28 pm
Pszczola_M Rin_Youkai Pszczola_M Mroczny Tato (...) *zmywa naczynia* rolleyes talk2hand Hih... a ja mam zmywarkę ^^ ja tez mam i stwierdzam, ze ja myje 10 razy szybciej xd Witam 3nodding Tak! Ale zmywarka ponoc zuzywa 10 razy mniej wody rofl Omega Sun: chyba tak musze zrobic rofl ale to i tak bezczelnosc... dobrze ja to napisalam? biggrin tya tylko, ze tak dobrze nie zmywa jak ja XD Ja uzywam tych niby super srodkow i mam dobra zmywarke, a musze wziasc program 2h by to jakos wygladalo po umyciu xp To ja juz wole recznie XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:30 pm
Pszczola_M A u mnie w domu bylaby masakra, gdyby nie zmywarka... Bo ciagle by bylo, kto ma zmywac naczynia... neutral a ja tego nienawidze robic rofl I tylko czasami w gorach jestem zmuszana pirate ja nie mam takich problemow, po prostu place Euri i sprzata za mnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Konio Mroczny Tato Pszczola_M Tak! Ale zmywarka ponoc zuzywa 10 razy mniej wody rofl tja... ja tam nie wiem rodizna nawet o tym nie myslala poza tym zbedny rupiec ktory niezle kosztuje ale zato jaki przyjemny razz / no w sumie tak.. a ty masz zmywarke? Twist masz mnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai tya tylko, ze tak dobrze nie zmywa jak ja XD Ja uzywam tych niby super srodkow i mam dobra zmywarke, a musze wziasc program 2h by to jakos wygladalo po umyciu xp To ja juz wole recznie XDD To w sumie prawda, bo jak ja nastawiam (obowiązek domowy: nastawianie od czasu do czasu zmywarki rofl ) to nastawiam na 1,5h, no ale w sumie potem sa ladne te talerze dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:31 pm
Omega Sun Pszczola_M Tak! Ale zmywarka ponoc zuzywa 10 razy mniej wody rofl ale trzeba kazdy talerz oczyscic z resztek, oplukac... to dwa razy tyle roboty Probujesz sobie filozofie dopisac do zlewu ale nie ma mylisz sie kobieto razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:33 pm
Mroczny Tato no w sumie tak.. a ty masz zmywarke? A czy wyglądam jak bym nie miał !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:34 pm
Konio Mroczny Tato no w sumie tak.. a ty masz zmywarke? A czy wyglądam jak bym nie miał ! przeciez Twoje szlacheckie dlonie nei zjamuja sie taka plebejska (kobieca) robota wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:35 pm
Konio Mroczny Tato no w sumie tak.. a ty masz zmywarke? A czy wyglądam jak bym nie miał ! Ja tam od razu wiedzialam ze masz... po prostu to widac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|