|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 5:40 am
hmmm... ja swoich znajomych wybieram bardziej starannie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 7:24 am
racqel hmmm... ja swoich znajomych wybieram bardziej starannie. no coz nie mam wplywu jakich kretynow umieszcza mi w klasie stressed ale tak to juz jest z facetami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 8:38 am
Justinka racqel hmmm... ja swoich znajomych wybieram bardziej starannie. no coz nie mam wplywu jakich kretynow umieszcza mi w klasie stressed ale tak to juz jest z facetami może z chłopcami skoro w klasie. Faceci raczej po klasach nie przesiadują, a jesli to po drugiej stronie biurka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 8:46 am
racqel Justinka racqel hmmm... ja swoich znajomych wybieram bardziej starannie. no coz nie mam wplywu jakich kretynow umieszcza mi w klasie stressed ale tak to juz jest z facetami może z chłopcami skoro w klasie. Faceci raczej po klasach nie przesiadują, a jesli to po drugiej stronie biurka smile Tacy faceci po drugiej stronie biurka to jacys frajerzy whee Chociaz zdarzaja sie cudowne wyjatki np moj anglista.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 9:06 am
Justinka racqel Justinka racqel hmmm... ja swoich znajomych wybieram bardziej starannie. no coz nie mam wplywu jakich kretynow umieszcza mi w klasie stressed ale tak to juz jest z facetami może z chłopcami skoro w klasie. Faceci raczej po klasach nie przesiadują, a jesli to po drugiej stronie biurka smile Tacy faceci po drugiej stronie biurka to jacys frajerzy whee Chociaz zdarzaja sie cudowne wyjatki np moj anglista. No to w końcu jak jest? Frajerzy bo muszą pracować i uczą, bo kiedyś chcieli to robić. Czy wyjątki, wyluzowani przystojniacy i ponętne matematyczki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 9:50 am
racqel hmmm... ja swoich znajomych wybieram bardziej starannie. ...jo to prawda...trzeba przejsc szereg egzaminow... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:00 am
revcat racqel hmmm... ja swoich znajomych wybieram bardziej starannie. ...jo to prawda...trzeba przejsc szereg egzaminow... mrgreen Ty pieprzony imperialisto! Do nory, won! Nażryj się dolarów!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:02 am
racqel revcat racqel hmmm... ja swoich znajomych wybieram bardziej starannie. ...jo to prawda...trzeba przejsc szereg egzaminow... mrgreen Ty pieprzony imperialisto! Do nory, won! Nażryj się dolarów! ...Ty zdrajco...szczurze wyspowy...lepiej siedz cicho i ani mru mru bo guma po plerach zarobisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 10:04 am
revcat racqel revcat racqel hmmm... ja swoich znajomych wybieram bardziej starannie. ...jo to prawda...trzeba przejsc szereg egzaminow... mrgreen Ty pieprzony imperialisto! Do nory, won! Nażryj się dolarów! ...Ty zdrajco...szczurze wyspowy...lepiej siedz cicho i ani mru mru bo guma po plerach zarobisz... Moim włochatym plecom twoja mała gumka ni straszna! Wal!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 11:45 am
Co to wogole za propozycje. smile ? Najlepiej walnijcie sie bagietkami po glowach. domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 12:05 pm
Gveir Czy mówisz o 'bułach'? Nie, tym się po głowie walnąć nie da, prędzej 'parówami' - nie ma to jak zarobić wielkim, zdrowym (bez pryszczy pod napletem) chujem w łeb :> A co dostales juz. domokun wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 12:09 pm
Tyle razy, że nawet nie da się policzyć... Ale to może wynik amnezji po uderzeniach w czajnik _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2007 12:14 pm
Gveir Tyle razy, że nawet nie da się policzyć... Ale to może wynik amnezji po uderzeniach w czajnik _^_ LOL. biggrin I jakie sa tego skutki ? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|