|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 2:08 pm
Kiray revcat Kiray narescie wrocilem ze swojej misji...yyy...pusto na posterunku no trudno... *siada i zaczyna czyscic bron* oi! Generale Kiray! dawno Was nie widzialem Generale co slychac? jak bylo na misji? Witaj Towarzyszu, ano nie bylo mnie bo troche... dzisiaj toczylem nierowna walke z trawa w moim ogrodku ale na szczescie wygralem... *polej* oi! *polewa* tak jest juz z nami nikt nie moze wygrac... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 2:12 pm
ja te dzis z trawiasta eskadra wroga walczylem ... i oczywiscie zwyciezylem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 2:13 pm
revcat Kiray revcat Kiray narescie wrocilem ze swojej misji...yyy...pusto na posterunku no trudno... *siada i zaczyna czyscic bron* oi! Generale Kiray! dawno Was nie widzialem Generale co slychac? jak bylo na misji? Witaj Towarzyszu, ano nie bylo mnie bo troche... dzisiaj toczylem nierowna walke z trawa w moim ogrodku ale na szczescie wygralem... *polej* oi! *polewa* tak jest juz z nami nikt nie moze wygrac... mrgreen jedna rzecz z nami wygra...voodka...bo ty ja w morde a ona ciebie na ziemie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 2:15 pm
opcy ja te dzis z trawiasta eskadra wroga walczylem ... i oczywiscie zwyciezylem...... mnie w najblizszych dniach czeka walka z tymi zieloncami na innym froncie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 2:18 pm
opcy ja te dzis z trawiasta eskadra wroga walczylem ... i oczywiscie zwyciezylem...... ja z wrogiem mam jutro spotkanie na polu walki.....nie dam mu zadnych szans.... *polewa kolejke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 2:39 pm
kuna okapalem sie i juz nie smierdze...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 2:43 pm
opcy kuna okapalem sie i juz nie smierdze........... a czym zescie smierdzieli towarzyszu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 3:16 pm
*ziuuuuuuuuuuuuuu* kuuuuuuuuuuuuu r waaaaaaaaaaa
kku ku ku ku rwaaaaaaaaaaaaa
*zaczyna rzucac kamieniami w antene*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 3:17 pm
Baliaur *ziuuuuuuuuuuuuuu* kuuuuuuuuuuuuu r waaaaaaaaaaa
*zaczyna rzucac kamieniami w antene* eek co sie stalo? eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 3:20 pm
Twisted_Exile Baliaur *ziuuuuuuuuuuuuuu* kuuuuuuuuuuuuu r waaaaaaaaaaa
*zaczyna rzucac kamieniami w antene* eek co sie stalo? eek twisted nie wiem czy czasami ma dziury czy net confused i mnie szlag trafia... wysle komus wiadomosc i dup...aa kuna 2 min netu.. 5 min beznetu.. gorzej niz na dial-upie talk2hand *patrzy na muchepierdolca krecaca sie na podlodze* ooo.. zdechla mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 3:25 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur *ziuuuuuuuuuuuuuu* kuuuuuuuuuuuuu r waaaaaaaaaaa
*zaczyna rzucac kamieniami w antene* eek co sie stalo? eek twisted nie wiem czy czasami ma dziury czy net confused i mnie szlag trafia... wysle komus wiadomosc i dup...aa kuna 2 min netu.. 5 min beznetu.. gorzej niz na dial-upie talk2hand *patrzy na muchepierdolca krecaca sie na podlodze* ooo.. zdechla mrgreen eek a co masz internet radiowy ? eek moze admin cos psooje xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 3:30 pm
Twisted_Exile eek a co masz internet radiowy ? eek moze admin cos psooje xd twisted jak sie mieszka na zadupi to sie cierpi confused rolleyes
ale zazwyczaj to byla loozik tylko dzisiaj... moze Marcinkowi sie nudzi twisted i siec moderi..tzn psuje razz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 3:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 3:19 am
whatever.. ide sobie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 28, 2005 6:01 am
hehs ... witam .... xd
opcy wiesh ze na gmailu zrobili jush polski jezyk ... ( wcześniej patrzałem to nie było ) xd
a tak wogle to wypas mi dzisiaj wyobraźnaia podziałała ... ( wypiłem pare kieloonoof martini ) ... jak szedłem przez miasto ... a jest naprawdeeee hooot ... zapusciłem sobie randoma na discmanie i akurad wyskoczył mi utworek ktoorego motywem pshewodnim jest DESZCZ ... znaczy sie ... oprucz ulewy w utworku od czasu do czasu wyskakooja jakieś efekty specjalne ... strashnie mnie to ze shizowało ... bo w piekny słoneczy prawie bezchmoorny dzień nagle poczułem sie jak by padał deszcz ... a oczami wyobraźni widziałem krople wody ściekajace po dachah ... i zalewajace ulice ... ludzie byli caly mokrzy ... parowali ... bo niebyło chmur .. a dla mnie deszcz ciagle padał. Hehs ... zaduzo wypiłem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|