|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:26 am
Terrorystka Frania nocosty! ;O (;
Twist - nvm nie skumałaś no bo wpierw gadalasmy ze mu sie wydaje ze sie smieja z niego a potem zes mi wyskoczylam ze im to ja juz nie wiem konfjuzed lekko jestem surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:27 am
Ryuukei oshii Delein the Wildest Ryuukei oshii czeles Delniasta 4laugh heart A tys znowu u fryzjera byla :3 sadzilam ze sie przywyczailas xd
Lin..Tato ale to dobrze ze sprzatasz w domu robi to z Ciebielepszego kandydata na meza a nie jakiegos flejtucha i balaganiarza co nie umie nawet odkurzyc
Emka o so chozi O.ota... teraz sprzatam w pokoju xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Ryuukei oshii Delein the Wildest Ryuukei oshii czeles Delniasta 4laugh heart A tys znowu u fryzjera byla :3 sadzilam ze sie przywyczailas xd
Dopiero zaczynam :] a jak tam dziesiejsze samopoczucie najdzkszej mrgreen
burza burza burza idzie 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja bidny ... czas mnie pogania .. wiec sie zmywam crying paps
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:28 am
Mroczny Tato ta... teraz sprzatam w pokoju xd mroczny kogut domowy 4laugh heart whee rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:29 am
20:24:18 Stacha już ci chyba odbija co? 20:24:39 Sebastian ku*wa kazdy sie doj*buje ze sprzatalem w pokoju! 20:26:38 Sebastian a oni zaczeli sie ze mnie smiac i dopie*dalac! D; 20:27:02 Stacha to napuść na nich mroczną załoge z kozami ich zjadą biggrin rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:31 am
Ryuukei oshii Mroczny Tato ta... teraz sprzatam w pokoju xd mroczny kogut domowy 4laugh heart whee rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted przesadzilas crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:31 am
Ryuukei oshii a jak tam dziesiejsze samopoczucie najdzkszej mrgreen
burza burza burza idzie 4laugh mrgreen A dzisiaj bomba, spedzilam caly dzien z ludzmi z mojej klasy, jedziemy na 3 dni na kempingi razem 66 A potem pojechalismy do szkoly, bo byla projekcja filmu, ktory zostal nakrecony przez moich przyjaciol...i byla wyzerka darmowa! Krokieciki z barszczem byly! Ale rano myslalam ze padne...jechalam 15 minut busem z wszystkimi drechami z mojej dzielnicy, bo ci udawali sie na kapielosko lesne...stalam w wielkim scisku, probowalam czytac ksiazke i ich ignorowac...ale po 10 minutach kibolskich spiewow myslalam ze wyjde w trakcie jazdy...w ogole jeden z nich spytal sie mnie co czytam...pokazalam mu okladke, to ledwo co przeliterwal tytul XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:33 am
Mroczny Tato 20:24:18 Stacha już ci chyba odbija co? 20:24:39 Sebastian ku*wa kazdy sie doj*buje ze sprzatalem w pokoju! 20:26:38 Sebastian a oni zaczeli sie ze mnie smiac i dopie*dalac! D; 20:27:02 Stacha to napuść na nich mroczną załoge z kozami ich zjadą biggrin rofl xd
Stacha xd xd to jest dorawdy dziwny człek.......
ninja
#HEY - [Hey #02] Najwazniejsze [3:16]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:34 am
Jas Fasola na polsacie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:35 am
Delein the Wildest Ryuukei oshii a jak tam dziesiejsze samopoczucie najdzkszej mrgreen
burza burza burza idzie 4laugh mrgreen A dzisiaj bomba, spedzilam caly dzien z ludzmi z mojej klasy, jedziemy na 3 dni na kempingi razem 66 A potem pojechalismy do szkoly, bo byla projekcja filmu, ktory zostal nakrecony przez moich przyjaciol...i byla wyzerka darmowa! Krokieciki z barszczem byly! Ale rano myslalam ze padne...jechalam 15 minut busem z wszystkimi drechami z mojej dzielnicy, bo ci udawali sie na kapielosko lesne...stalam w wielkim scisku, probowalam czytac ksiazke i ich ignorowac...ale po 10 minutach kibolskich spiewow myslalam ze wyjde w trakcie jazdy...w ogole jeden z nich spytal sie mnie co czytam...pokazalam mu okladke, to ledwo co przeliterwal tytul XD mnie bedzie brakowac tych GieKSiarskich piesni tcyh dałnów z byłej szkoły... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:36 am
Delein the Wildest Jas Fasola na polsacie :3 notoco?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:36 am
Mroczny Tato Ryuukei oshii Mroczny Tato ta... teraz sprzatam w pokoju xd mroczny kogut domowy 4laugh heart whee rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted przesadzilas crying no co rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:37 am
Terrorystka Frania Mroczny Tato 20:24:18 Stacha już ci chyba odbija co? 20:24:39 Sebastian ku*wa kazdy sie doj*buje ze sprzatalem w pokoju! 20:26:38 Sebastian a oni zaczeli sie ze mnie smiac i dopie*dalac! D; 20:27:02 Stacha to napuść na nich mroczną załoge z kozami ich zjadą biggrin rofl xd
Stacha xd xd to jest dorawdy dziwny człek.......
ninja
#HEY - [Hey #02] Najwazniejsze [3:16]stacha jest spoko... tylko ze maly razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:38 am
Ryuukei oshii Mroczny Tato Ryuukei oshii Mroczny Tato ta... teraz sprzatam w pokoju xd mroczny kogut domowy 4laugh heart whee rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted przesadzilas crying no co rofl rofl rofl mrgreen baka twist ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|