|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:18 am
Terrorystka Frania Mroczny Tato Terrorystka Frania xd xd xd ; )
Sebastijanku ty mój 4laugh pójdziemy w czwartek ok? proooooosze! 4laugh 4laugh 4laugh heart ale masz lige sprawiedliwych... nie wiem co bedzie w czwartek. narazie caly tlen i gg sie ze mnie smieja ze sprzatam -.- ale jesli juz myslisz o czwartku ze mna to mysl tez o Fali oniec temu do jutra razz
nie smieja sie! wydaje Ci sie wink trudo wiec sie chyba nie spotkamy wez i ty mnie nie wkurzaj. zaczynaja rozmowe tylko po to zeby mnie wysmiac ze sprzatam arrrrr stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:19 am
*puff* Jee jeee jeee!
Rin- fajny sig :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:19 am
Ryuukei oshii Terrorystka Frania nie smieja sie! wydaje Ci sie wink wlasnie zdaje Ci sie xd odezwala sie gonk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:20 am
Ryuukei oshii Terrorystka Frania nie smieja sie! wydaje Ci sie wink wlasnie zdaje Ci sie xd no bo im sie wydaje, prawda Twist !? mad 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:20 am
Mroczny Tato Ryuukei oshii Terrorystka Frania nie smieja sie! wydaje Ci sie wink wlasnie zdaje Ci sie xd odezwala sie gonk scream jestes przewrazliwoony przeciez to dobrze ze sprzatasz w pokoju 3nodding
czeles Delniasta 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:21 am
Mroczny Tato trudo wiec sie chyba nie spotkamy wez i ty mnie nie wkurzaj. zaczynaja rozmowe tylko po to zeby mnie wysmiac ze sprzatam arrrrr stressed sad pomyslimy musze Cie jakos namówić. : P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:21 am
Terrorystka Frania Ryuukei oshii Terrorystka Frania nie smieja sie! wydaje Ci sie wink wlasnie zdaje Ci sie xd no bo im sie wydaje, prawda Twist !? mad 3nodding ke ? O.o?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:22 am
Ryuukei oshii czeles Delniasta 4laugh heart A tys znowu u fryzjera byla :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:22 am
Ryuukei oshii Mroczny Tato Ryuukei oshii Terrorystka Frania nie smieja sie! wydaje Ci sie wink wlasnie zdaje Ci sie xd odezwala sie gonk scream jestes przewrazliwoony przeciez to dobrze ze sprzatasz w pokoju 3nodding
czeles Delniasta 4laugh heart moj pokoj? pal szesc moj pokoj, to zawsze byl syf. ja musze sprzatac mieszkanie -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:23 am
Ryuukei oshii Terrorystka Frania Ryuukei oshii Terrorystka Frania nie smieja sie! wydaje Ci sie wink wlasnie zdaje Ci sie xd no bo im sie wydaje, prawda Twist !? mad 3nodding ke ? O.o? xp nic nic.... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:23 am
Terrorystka Frania Mroczny Tato trudo wiec sie chyba nie spotkamy wez i ty mnie nie wkurzaj. zaczynaja rozmowe tylko po to zeby mnie wysmiac ze sprzatam arrrrr stressed sad pomyslimy musze Cie jakos namówić. : P a podpowiem ze sa sposoby ;0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:24 am
Delein the Wildest Ryuukei oshii czeles Delniasta 4laugh heart A tys znowu u fryzjera byla :3 sadzilam ze sie przywyczailas xd
Lin..Tato ale to dobrze ze sprzatasz w domu robi to z Ciebielepszego kandydata na meza a nie jakiegos flejtucha i balaganiarza co nie umie nawet odkurzyc
Emka o so chozi O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 11:25 am
Mroczny Tato Terrorystka Frania Mroczny Tato trudo wiec sie chyba nie spotkamy wez i ty mnie nie wkurzaj. zaczynaja rozmowe tylko po to zeby mnie wysmiac ze sprzatam arrrrr stressed sad pomyslimy musze Cie jakos namówić. : P a podpowiem ze sa sposoby ;0 nocosty! ;O (;
Twist - nvm nie skumałaś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
20:24:18 Stacha już ci chyba odbija co? 20:24:39 Sebastian ku*wa kazdy sie doj*buje ze sprzatalem w pokoju!
emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Delein the Wildest Ryuukei oshii czeles Delniasta 4laugh heart A tys znowu u fryzjera byla :3 sadzilam ze sie przywyczailas xd
Dopiero zaczynam :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|