|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:40 am
Dzien Dobry dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:42 am
Pszczola_M Dzien Dobry dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:43 am
witam wszystkich xd
hehs .. noody sie panosza wszedzienaszczescie ja zaaplikowalem sobie potezna dafke dyskografji A.Tobin-a i tera moj muzg pracuje ... delikatnie mowiac dziwnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:45 am
Addik witam wszystkich xd hehs .. noody sie panosza wszedzienaszczescie ja zaaplikowalem sobie potezna dafke dyskografji A.Tobin-a i tera moj muzg pracuje ... delikatnie mowiac dziwnie sweatdrop byles wczoraj na Denzelu xd (staram sie wybadac jak bylo bo sama nie bylam XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:48 am
Mam czarne włosy.
Mam czarne włosy emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:49 am
EvilYuki Mam czarne włosy. Mam czarne włosy emo no to fajnie, co sie smutasz eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:51 am
Rin_Youkai EvilYuki Mam czarne włosy. Mam czarne włosy emo no to fajnie, co sie smutasz eek No wlasnie... tez bym sobie przefarbowala, gdyby mi sie chcialo pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:52 am
Rin_Youkai Addik witam wszystkich xd hehs .. noody sie panosza wszedzienaszczescie ja zaaplikowalem sobie potezna dafke dyskografji A.Tobin-a i tera moj muzg pracuje ... delikatnie mowiac dziwnie sweatdrop byles wczoraj na Denzelu xd (staram sie wybadac jak bylo bo sama nie bylam XD ) tja .. poszedlem i go wysmialem, fakt gosciu ma glos i tancerki tez byly w miare ale co ztego skoro nieumie go odpowiednio wykozystac. Ogulnie niebylo zle ( nieliczac tego ze to nie moje klimaty ) ale gosciu mugl sie bardziej wysilic i zaspiewac wiecej niz 6 piosenek z czego jedna to remix a droga to bis ... zreszta i tak wszystkie brzmialy identycznie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Mam czarne włosy. Mam czarne włosy emo i co w tym zlego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai EvilYuki Mam czarne włosy. Mam czarne włosy emo no to fajnie, co sie smutasz eek chciałam fioletowe... tylko połysk mają dobrze mówła ekspedientka we fryzjerskim, żeby wcześniej utlenić... no nic, czarne też ok mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:54 am
Addik Rin_Youkai Addik witam wszystkich xd hehs .. noody sie panosza wszedzienaszczescie ja zaaplikowalem sobie potezna dafke dyskografji A.Tobin-a i tera moj muzg pracuje ... delikatnie mowiac dziwnie sweatdrop byles wczoraj na Denzelu xd (staram sie wybadac jak bylo bo sama nie bylam XD ) tja .. poszedlem i go wysmialem, fakt gosciu ma glos i tancerki tez byly w miare ale co ztego skoro nieumie go odpowiednio wykozystac. Ogulnie niebylo zle ( nieliczac tego ze to nie moje klimaty ) ale gosciu mugl sie bardziej wysilic i zaspiewac wiecej niz 6 piosenek z czego jedna to remix a droga to bis ... zreszta i tak wszystkie brzmialy identycznie stare ale kiedy bylo lepiej na nim czy na Markowskiej? >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:54 am
Rin_Youkai Pszczola_M Dzien Dobry dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama witaj powiesz ludziom ze zakladasz sekte Lemura to sie od razu musza wtryniac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:55 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki Mam czarne włosy. Mam czarne włosy emo no to fajnie, co sie smutasz eek chciałam fioletowe... tylko połysk mają dobrze mówła ekspedientka we fryzjerskim, żeby wcześniej utlenić... no nic, czarne też ok mrgreen tak, tak fioletowe sa super mrgreen * zerk na swego avka* , ale na zywo chyba lepsze czarne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:56 am
Mroczny Tato Rin_Youkai Pszczola_M Dzien Dobry dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama witaj powiesz ludziom ze zakladasz sekte Lemura to sie od razu musza wtryniac stare przepraszam bardzo prosze sobie nie przywlaszczac lamy ( a juz napewno nie tej islamskiej XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 10:57 am
Rin_Youkai Addik Rin_Youkai Addik witam wszystkich xd hehs .. noody sie panosza wszedzienaszczescie ja zaaplikowalem sobie potezna dafke dyskografji A.Tobin-a i tera moj muzg pracuje ... delikatnie mowiac dziwnie sweatdrop byles wczoraj na Denzelu xd (staram sie wybadac jak bylo bo sama nie bylam XD ) tja .. poszedlem i go wysmialem, fakt gosciu ma glos i tancerki tez byly w miare ale co ztego skoro nieumie go odpowiednio wykozystac. Ogulnie niebylo zle ( nieliczac tego ze to nie moje klimaty ) ale gosciu mugl sie bardziej wysilic i zaspiewac wiecej niz 6 piosenek z czego jedna to remix a droga to bis ... zreszta i tak wszystkie brzmialy identycznie stare ale kiedy bylo lepiej na nim czy na Markowskiej? >_> na markoskiej nie bylem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|