|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 6:13 am
Mroczny Tato chcesz kawalek? ;> wyslemy ci biggrin zanim dojdzie to juz umre z glodu XD Dzieki za troske xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 6:15 am
Rin_Youkai Mroczny Tato chcesz kawalek? ;> wyslemy ci biggrin zanim dojdzie to juz umre z glodu XD Dzieki za troske xd mow mi tato 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 6:17 am
Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN EvilYuki RUFUS.ABBYSINIAN ...Co to jest to takie fioletowe co masz na twarzy? Demon... Demonic Halo... coś takiego ...Tak, już sobie sprawdziłem. ...Zapominam, że to bez problemu da się sprawdzić w Profilu. xd Swietny komiks xd xd xd 4laugh ...O, dzięki. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 6:17 am
Autark zle ludziki chcialy zabrac neta do konca wakacji, ale sie nie dalismy ... przytulll crying *tuli mocno i daje buziaczka*
juz bedzie dobrze *glaszcze* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 6:20 am
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato chcesz kawalek? ;> wyslemy ci biggrin zanim dojdzie to juz umre z glodu XD Dzieki za troske xd mow mi tato 4laugh oj zycie taty jest zleee twisted On ma gorzej od mamy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 6:22 am
RUFUS.ABBYSINIAN Rin_Youkai Swietny komiks xd xd xd 4laugh ...O, dzięki. xd nie ma za co, ja tylko stwierdzam fakt XD Oka ja lece na rower 3nodding ( poszukam jedzenia u kolezanek XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 6:23 am
Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN Rin_Youkai Swietny komiks xd xd xd 4laugh ...O, dzięki. xd nie ma za co, ja tylko stwierdzam fakt XD Oka ja lece na rower 3nodding ( poszukam jedzenia u kolezanek XD ) ...Pasożytniczy objazd po znajomych, co? xd ...Narazitsu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 6:25 am
...No ja też spadam. ...Się poopalam albo cuś. ...Narazitsu Wam. wahmbulance
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 6:27 am
renge_karen Autark zle ludziki chcialy zabrac neta do konca wakacji, ale sie nie dalismy ... przytulll crying *tuli mocno i daje buziaczka*
juz bedzie dobrze *glaszcze* ^^*odwzajemnia przytulenie* dziekuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 6:44 am
Autark renge_karen Autark zle ludziki chcialy zabrac neta do konca wakacji, ale sie nie dalismy ... przytulll crying *tuli mocno i daje buziaczka*
juz bedzie dobrze *glaszcze* ^^*odwzajemnia przytulenie* dziekuje wink bardzo prosze biggrin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 6:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 7:08 am
dziekuje whee #Rin: a ja zjadlem golobki xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 7:10 am
Autark dziekuje whee #Rin: a ja zjadlem golobki xp ja tjuskawki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 7:12 am
Closterkeller-Roszpunka.mp3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 7:16 am
Rin_Youkai Autark dziekuje whee #Rin: a ja zjadlem golobki xp ja tjuskawki XD hm ... podziel sie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|