|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:16 am
co tu jakas fobia na punkcie lamy dramallama ona jest ochydna XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:17 am
renge_karen co tu jakas fobia na punkcie lamy dramallama ona jest ochydna XP ...Obleśne stworzenie. Ale chyba o to chodziło...jej twórcom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:18 am
RUFUS.ABBYSINIAN ... . ...Faktycznie normalnie. Bardzo. narazie jeszcze nic mi nie widac rofl Glos obronczyni lamy: jest slodka dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:19 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai nie szczekaj bo zaczne wąchac ci tylek ;DDD wow 32 stopnie w cieniu rzeczywiscie szczekanie to takie prymitywne Auuuuuuu * ujada XD* Ja mam w domu z 26 rofl czy ty czegos potrzebujesz? ;D kurde ja w majtasach sie rozpływam... nie, ale czasem tak mam #_E --> niedobory witamin XD Ja ubrana normalnie i mi chlodno i przyjemnie blaugh myslalem ze mam ci jakoś pomoc ;DD ubrana normalnie- nie wiem co to oznacza ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:20 am
RUFUS.ABBYSINIAN renge_karen co tu jakas fobia na punkcie lamy dramallama ona jest ochydna XP ...Obleśne stworzenie. Ale chyba o to chodziło...jej twórcom. bede miala przez nia w nocy koszmary XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:22 am
renge_karen RUFUS.ABBYSINIAN renge_karen co tu jakas fobia na punkcie lamy dramallama ona jest ochydna XP ...Obleśne stworzenie. Ale chyba o to chodziło...jej twórcom. bede miala przez nia w nocy koszmary XP...Ja oglądałem 20 minutowy film z sekcją zwłok w roli głównej. ...A potem spałem jak dziecko... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:22 am
Lavagetas_heqetai myslalem ze mam ci jakoś pomoc ;DD ubrana normalnie- nie wiem co to oznacza ;D alez oczywiscie, ze mozesz blaugh ( inwencje tworcza pozostawiam tobie XD) --> no jedynie zasugeruje delikatnie, ze mozesz sobie poujadac ze mna XD Auuuuuuuu normalnie : wiesniacka za duza koszulka i spodenki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:25 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai myslalem ze mam ci jakoś pomoc ;DD ubrana normalnie- nie wiem co to oznacza ;D alez oczywiscie, ze mozesz blaugh ( inwencje tworcza pozostawiam tobie XD) --> no jedynie zasugeruje delikatnie, ze mozesz sobie poujadac ze mna XD Auuuuuuuu normalnie : wiesniacka za duza koszulka i spodenki XD ;P ja niesmily jestem ;D no nic- uciekam, zaraz bede mial goscia- trzymajcie sie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:26 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai myslalem ze mam ci jakoś pomoc ;DD ubrana normalnie- nie wiem co to oznacza ;D alez oczywiscie, ze mozesz blaugh ( inwencje tworcza pozostawiam tobie XD) --> no jedynie zasugeruje delikatnie, ze mozesz sobie poujadac ze mna XD Auuuuuuuu normalnie : wiesniacka za duza koszulka i spodenki XD ;P ja niesmily jestem ;D no nic- uciekam, zaraz bede mial goscia- trzymajcie sie ;] ...Też się nie puszczaj.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ja oglądałem 20 minutowy film z sekcją zwłok w roli głównej. ...A potem spałem jak dziecko... xd dzidzia O.o * tyc tyc palcem* Karen: za malo przebywasz ze zwierzetami Xd dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN renge_karen RUFUS.ABBYSINIAN renge_karen co tu jakas fobia na punkcie lamy dramallama ona jest ochydna XP ...Obleśne stworzenie. Ale chyba o to chodziło...jej twórcom. bede miala przez nia w nocy koszmary XP...Ja oglądałem 20 minutowy film z sekcją zwłok w roli głównej. ...A potem spałem jak dziecko... xd takie filmy to ja moge tonami ogladac ^^ ja uwielbiam krew i flaki heart heart ale ta lama powoduje u mnie ciarki na plecach.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:27 am
Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN ...Ja oglądałem 20 minutowy film z sekcją zwłok w roli głównej. ...A potem spałem jak dziecko... xd dzidzia O.o * tyc tyc palcem* Karen: za malo przebywasz ze zwierzetami Xd dramallama dramallama dramallama ...Bo zwierzęta śmierdzą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:28 am
a co to za straszne skojarzenia @_@'''' Lava: papa ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:30 am
RUFUS.ABBYSINIAN Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN ...Ja oglądałem 20 minutowy film z sekcją zwłok w roli głównej. ...A potem spałem jak dziecko... xd dzidzia O.o * tyc tyc palcem* Karen: za malo przebywasz ze zwierzetami Xd dramallama dramallama dramallama ...Bo zwierzęta śmierdzą. jak sie ich nie myje to smierdza x_X tak jak ludzie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:31 am
Rin_Youkai a co to za straszne skojarzenia @_@'''' Lava: papa ninja ...No od dawna tak mam. ...Jak ktoś mówi "Trzymaj się" to ja mu na to "Ty też się nie puszczaj".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|