|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:03 am
Lavagetas_heqetai Pszczola_M Lavagetas_heqetai to scisle tajne- nie dla wszystkich uszu ninja CHyba wszystkich OCZU O_o dramallama no nie mow ze nie uzywasz Gaia Voice Translator ? program ktory tlumaczy i odczytuje tekst ;> O_o Mniejsza o to rofl Ide... paps ludzie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:03 am
Lavagetas_heqetai juz ja sie zaopiekuje ;] taak- az mi zaschnie w gardle ;] jedyny moj minus : przyciagam zboczencow, gwalcicieli, narkomanow, bandytow ,psychicznie chorych ludzi ninja Wody? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:04 am
Lavagetas_heqetai to scisle tajne- nie dla wszystkich uszu ninja przekaz mi to golebiem pocztowym ninja Pszczola: papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:05 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai juz ja sie zaopiekuje ;] taak- az mi zaschnie w gardle ;] jedyny moj minus : przyciagam zboczencow, gwalcicieli, narkomanow, bandytow ,psychicznie chorych ludzi ninja Wody? mrgreen dlaczego przyciagasz? poprosze;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:07 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai juz ja sie zaopiekuje ;] taak- az mi zaschnie w gardle ;] jedyny moj minus : przyciagam zboczencow, gwalcicieli, narkomanow, bandytow ,psychicznie chorych ludzi ninja Wody? mrgreen dlaczego przyciagasz? poprosze;] mnie sie nie pytaj ( to rodzinne XD ) niczym sie nie roznie od innych ( moze to te fluidy czy tam feromony X_o) Wof Wof *szczeka*XD Woda najlepsza na wszystko woda prawde Ci powie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:08 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai juz ja sie zaopiekuje ;] taak- az mi zaschnie w gardle ;] jedyny moj minus : przyciagam zboczencow, gwalcicieli, narkomanow, bandytow ,psychicznie chorych ludzi ninja Wody? mrgreen dlaczego przyciagasz? poprosze;] mnie sie nie pytaj ( to rodzinne XD ) niczym sie nie roznie od innych ( moze to te fluidy czy tam feromony X_o) Wof Wof *szczeka*XD Woda najlepsza na wszystko woda prawde Ci powie wink nie szczekaj bo zaczne wąchac ci tylek ;DDD wow 32 stopnie w cieniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:11 am
...Na chwilę Was zostawić samych, a tu już coś o wąchaniu tyłków. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:11 am
Lavagetas_heqetai nie szczekaj bo zaczne wąchac ci tylek ;DDD wow 32 stopnie w cieniu rzeczywiscie szczekanie to takie prymitywne Auuuuuuu * ujada XD* Ja mam w domu z 26 rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:12 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Na chwilę Was zostawić samych, a tu już coś o wąchaniu tyłków. ninja snif snif ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:12 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Na chwilę Was zostawić samych, a tu już coś o wąchaniu tyłków. ninja nie, nie , nie, ta sprawe trzeba poznac doglebnie xd / Witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:13 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai nie szczekaj bo zaczne wąchac ci tylek ;DDD wow 32 stopnie w cieniu rzeczywiscie szczekanie to takie prymitywne Auuuuuuu * ujada XD* Ja mam w domu z 26 rofl czy ty czegos potrzebujesz? ;D kurde ja w majtasach sie rozpływam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:14 am
Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN ...Na chwilę Was zostawić samych, a tu już coś o wąchaniu tyłków. ninja nie, nie , nie, ta sprawe trzeba poznac doglebnie xd / Witaj 3nodding ...Hm...mogę robić wiele rzeczy. ...Ale w TYM przypadku nic z dogłębnością nie chce mieć wspólnego. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:15 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai nie szczekaj bo zaczne wąchac ci tylek ;DDD wow 32 stopnie w cieniu rzeczywiscie szczekanie to takie prymitywne Auuuuuuu * ujada XD* Ja mam w domu z 26 rofl czy ty czegos potrzebujesz? ;D kurde ja w majtasach sie rozpływam... nie, ale czasem tak mam #_E --> niedobory witamin XD Ja ubrana normalnie i mi chlodno i przyjemnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:15 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai nie szczekaj bo zaczne wąchac ci tylek ;DDD wow 32 stopnie w cieniu rzeczywiscie szczekanie to takie prymitywne Auuuuuuu * ujada XD* Ja mam w domu z 26 rofl czy ty czegos potrzebujesz? ;D kurde ja w majtasach sie rozpływam... nie, ale czasem tak mam #_E --> niedobory witamin XD Ja ubrana normalnie i mi chlodno i przyjemnie blaugh ... . ...Faktycznie normalnie. Bardzo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:16 am
RUFUS.ABBYSINIAN Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN ...Na chwilę Was zostawić samych, a tu już coś o wąchaniu tyłków. ninja nie, nie , nie, ta sprawe trzeba poznac doglebnie xd / Witaj 3nodding ...Hm...mogę robić wiele rzeczy. ...Ale w TYM przypadku nic z dogłębnością nie chce mieć wspólnego. xd UPS zle uzycie slowa ^^"""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|