|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:52 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai czy.... czy ona nie ma jezyka nad gornymi zebami ?! eek ;] tylko o jezyku cos sugerujesz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:53 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai jak bym cie uczyl to musialabys zaliczac cotygodniowy 'sprawdzian' ;DDD jak bede jechał to wezme cie ze soba ;P ale ja lubie historie blaugh zwlaszcza jak ktos ciekawie opowiada 3nodding heart heart heart Spoko : nie sprawiam klopotow wychowawczych, nie ma ze man zadnych problemow zdrowotnych, jestem idealnym dzieckiem do podrozy XD mrgreen ( serio x_o ) ty sie tak nie afiszuj bo jeszcze zrobie z ciebie idealna stewadresse ;PP a ja lubie opowiadac o historii i ponoc dobrze to robie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai jak bym cie uczyl to musialabys zaliczac cotygodniowy 'sprawdzian' ;DDD jak bede jechał to wezme cie ze soba ;P ale ja lubie historie blaugh zwlaszcza jak ktos ciekawie opowiada 3nodding heart heart heart Spoko : nie sprawiam klopotow wychowawczych, nie ma ze man zadnych problemow zdrowotnych, jestem idealnym dzieckiem do podrozy XD mrgreen ( serio x_o ) A wszystkie szczepienia byly zrobione? rofl Ja tam nienawidze historii... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
az 3?! xd Karna: nie obrazaj lamy .__. nie ma dziwnego ryjka XD dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:54 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai czy.... czy ona nie ma jezyka nad gornymi zebami ?! eek ;] tylko o jezyku cos sugerujesz ninja tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:55 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai jak bym cie uczyl to musialabys zaliczac cotygodniowy 'sprawdzian' ;DDD jak bede jechał to wezme cie ze soba ;P ale ja lubie historie blaugh zwlaszcza jak ktos ciekawie opowiada 3nodding heart heart heart Spoko : nie sprawiam klopotow wychowawczych, nie ma ze man zadnych problemow zdrowotnych, jestem idealnym dzieckiem do podrozy XD mrgreen ( serio x_o ) ty sie tak nie afiszuj bo jeszcze zrobie z ciebie idealna stewadresse ;PP a ja lubie opowiadac o historii i ponoc dobrze to robie ninja -wykonuje polecenia zadane mi przez opiekuna mrgreen To bedziesz mial okazje sie wygadac heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:55 am
Rin_Youkai Karna: nie obrazaj lamy .__. nie ma dziwnego ryjka XD dramallama Nie ma dziwnego ryjka, ma piękny ryyyyjeeeek... rofl dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:56 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai czy.... czy ona nie ma jezyka nad gornymi zebami ?! eek ;] tylko o jezyku cos sugerujesz ninja tak a co dokladniej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ide sobie gdzies dramallama dramallama dramallama Papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai jak bym cie uczyl to musialabys zaliczac cotygodniowy 'sprawdzian' ;DDD jak bede jechał to wezme cie ze soba ;P ale ja lubie historie blaugh zwlaszcza jak ktos ciekawie opowiada 3nodding heart heart heart Spoko : nie sprawiam klopotow wychowawczych, nie ma ze man zadnych problemow zdrowotnych, jestem idealnym dzieckiem do podrozy XD mrgreen ( serio x_o ) ty sie tak nie afiszuj bo jeszcze zrobie z ciebie idealna stewadresse ;PP a ja lubie opowiadac o historii i ponoc dobrze to robie ninja -wykonuje polecenia zadane mi przez opiekuna mrgreen To bedziesz mial okazje sie wygadac heart juz ja sie zaopiekuje ;] taak- az mi zaschnie w gardle ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:57 am
Karnaaa ide sobie gdzies dramallama dramallama dramallama Papa Niech lama będzie z Tobą dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:57 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai czy.... czy ona nie ma jezyka nad gornymi zebami ?! eek ;] tylko o jezyku cos sugerujesz ninja tak a co dokladniej ninja to scisle tajne- nie dla wszystkich uszu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:58 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai czy.... czy ona nie ma jezyka nad gornymi zebami ?! eek ;] tylko o jezyku cos sugerujesz ninja tak a co dokladniej ninja to scisle tajne- nie dla wszystkich uszu ninja CHyba wszystkich OCZU O_o dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 5:00 am
Pszczola_M Lavagetas_heqetai to scisle tajne- nie dla wszystkich uszu ninja CHyba wszystkich OCZU O_o dramallama no nie mow ze nie uzywasz Gaia Voice Translator ? program ktory tlumaczy i odczytuje tekst ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|