|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:41 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai mam taka schize odkąd obejrzalem 'anatomie' swietny film- taki thriller ;] uff ja bede malowac i ciachac ludzi ( lamac im nosy oraz pilowac kosci heart XD). Coz ty zamierzasz po studiach wink nauczycielstwo- a jak pojdzie lepiej to wyprowadzka do Japonii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:42 am
Karnaaa Pszczola_M Karnaaa Rin_Youkai O NIE!!!! Tylko nie to XD ja nawet nie chce na ta piosenke "patrzec" ninja *ciach przelancza na rock* rofl U mnie to prawie kazdy ma to na telefonie xd Jajć... jesteście szaleni! dramallama dramallama a jak xd dramallama dramallama dramallama <------------- xd dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama lamy ą suuuuper.... dramallama dramallama A w sumie kto wymyslal te buzki? dramallama rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:42 am
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai a co to za piosenka ( strasznie wylgarna !? )@_@''''' wybacz ja sie na przyspiewkach nie znam rofl jedyne co umiem to Skinie zdejmij czapke... tralal XD To jak bylas mala to u Ciebie nie sluchali Disco Polo (czy jak to sie pisze)?? Łosz kiedys to to byl przeboj xd xd xd Aaa to XD u mnie to bylo na :zakazanych piosenkach rofl dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:44 am
Pszczola_M Karnaaa Pszczola_M Karnaaa Rin_Youkai O NIE!!!! Tylko nie to XD ja nawet nie chce na ta piosenke "patrzec" ninja *ciach przelancza na rock* rofl U mnie to prawie kazdy ma to na telefonie xd Jajć... jesteście szaleni! dramallama dramallama a jak xd dramallama dramallama dramallama <------------- xd dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama lamy ą suuuuper.... dramallama dramallama A w sumie kto wymyslal te buzki? dramallama rofl wybitnie fajne byłoby strzelić odpowiedz o treści ' dramallama ' w odpowiedzi na post kogos bardzo wkur....rzonego ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:45 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai mam taka schize odkąd obejrzalem 'anatomie' swietny film- taki thriller ;] uff ja bede malowac i ciachac ludzi ( lamac im nosy oraz pilowac kosci heart XD). Coz ty zamierzasz po studiach wink nauczycielstwo- a jak pojdzie lepiej to wyprowadzka do Japonii od historii wink szkoda ze mnie bys nie uczyl blaugh Nihon heart heart heart tez bym tam chciala wyjechac .__. ( u nich uroda w modzie to bym miala klientow XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:45 am
Lavagetas_heqetai wybitnie fajne byłoby strzelić odpowiedz o treści ' dramallama ' w odpowiedzi na post kogos bardzo wkur....rzonego ;D Ale jestem wkurzona! nie lubie cie! I co powiesz? HM? dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:46 am
Pszczola_M Lavagetas_heqetai wybitnie fajne byłoby strzelić odpowiedz o treści ' dramallama ' w odpowiedzi na post kogos bardzo wkur....rzonego ;D Ale jestem wkurzona! nie lubie cie! I co powiesz? HM? dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:46 am
Lavagetas_heqetai wybitnie fajne byłoby strzelić odpowiedz o treści ' dramallama ' w odpowiedzi na post kogos bardzo wkur....rzonego ;D nie chcialabym byc na miejscy tej wkurzonej osoby rofl dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:47 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai mam taka schize odkąd obejrzalem 'anatomie' swietny film- taki thriller ;] uff ja bede malowac i ciachac ludzi ( lamac im nosy oraz pilowac kosci heart XD). Coz ty zamierzasz po studiach wink nauczycielstwo- a jak pojdzie lepiej to wyprowadzka do Japonii od historii wink szkoda ze mnie bys nie uczyl blaugh Nihon heart heart heart tez bym tam chciala wyjechac .__. ( u nich uroda w modzie to bym miala klientow XD) jak bym cie uczyl to musialabys zaliczac cotygodniowy 'sprawdzian' ;DDD jak bede jechał to wezme cie ze soba ;P Maju- dramallama ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:48 am
czy.... czy ona nie ma jezyka nad gornymi zebami ?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:49 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai wybitnie fajne byłoby strzelić odpowiedz o treści ' dramallama ' w odpowiedzi na post kogos bardzo wkur....rzonego ;D nie chcialabym byc na miejscy tej wkurzonej osoby rofl dramallama dramallama dramallama ale zem sie wkurzyla dramallama Ej, to niezly pomysl... trzeba kiedys to wyprobowac dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:49 am
Rin_Youkai czy.... czy ona nie ma jezyka nad gornymi zebami ?! eek dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:50 am
Lavagetas_heqetai jak bym cie uczyl to musialabys zaliczac cotygodniowy 'sprawdzian' ;DDD jak bede jechał to wezme cie ze soba ;P ale ja lubie historie blaugh zwlaszcza jak ktos ciekawie opowiada 3nodding heart heart heart Spoko : nie sprawiam klopotow wychowawczych, nie ma ze man zadnych problemow zdrowotnych, jestem idealnym dzieckiem do podrozy XD mrgreen ( serio x_o )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:51 am
Karnaaa Rin_Youkai czy.... czy ona nie ma jezyka nad gornymi zebami ?! eek dramallama nieeeee , ma tylko tak ryjek troche dziwnie otwarty dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 4:51 am
Rin_Youkai czy.... czy ona nie ma jezyka nad gornymi zebami ?! eek ;] tylko o jezyku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|