|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:01 am
Omega Sun Mroczny Tato Omega Sun Mroczny Tato xd smieszna jestes 4laugh blaugh no wiesz co, ja tu z poswieceniam spelniam dobry uczynek, a Ty mnie od smiesznych wyzywasz blaugh Niewdziecznik zlinczuj mnie wink a jak sie wakacje zapowiadaja? hmm wakacje jeszcze pozostaja w sferze planow blizej nieokreslonych. Na razie jedynym konkretem jest krotki wypad do stolicy, a reszta planow to sa po prostu luzno rzucane pomysly i propozycje przez znajomych. Jeszcze zobaczymy co z tego wyjdzie. Mimo to postanowilam gdzies wyjechac za wszelka cene, musze zmienic otoczenie i odpoczac. Juz dawno nie mialam prawdziwych wakacji xp wbij na katowice... bedziesz miala przygode swojego zycia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:05 am
Mroczny Tato wbij na katowice... bedziesz miala przygode swojego zycia biggrin z Zielonych Pluc Polski do Katowic... to sie nazywa drastyczna zmiana klimatu xd Tylko co ja bym tam robila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:06 am
Omega Sun Mroczny Tato wbij na katowice... bedziesz miala przygode swojego zycia biggrin z Zielonych Pluc Polski do Katowic... to sie nazywa drastyczna zmiana klimatu xd Tylko co ja bym tam robila 12-13 sierpnia konwent mangowy w Krakowie. Polecam XD Czesc wszystkim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:08 am
Omega Sun Mroczny Tato wbij na katowice... bedziesz miala przygode swojego zycia biggrin z Zielonych Pluc Polski do Katowic... to sie nazywa drastyczna zmiana klimatu xd Tylko co ja bym tam robila łooo szlajalibysmy sie po kanajpach calymi dniami, zebralibysmy ekipe i szukali dresow XD (to jest bonus) wbili do parku bawili sie w Zielonej mrgreen jest tyle atrakcji dramallama hej Shin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:10 am
Shinn-chan 12-13 sierpnia konwent mangowy w Krakowie. Polecam XD Czesc wszystkim! Lubie Krakow, ma fajny klimat i ludzie sa bardzo mili. @Mroczny, dzieki, ale ja chce wrocic z wakacji w jednym kawalku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:13 am
Shinn-chan Omega Sun Mroczny Tato wbij na katowice... bedziesz miala przygode swojego zycia biggrin z Zielonych Pluc Polski do Katowic... to sie nazywa drastyczna zmiana klimatu xd Tylko co ja bym tam robila 12-13 sierpnia konwent mangowy w Krakowie. Polecam XD Czesc wszystkim! ... tego ... jakby co reprezentacja Zielonej Gory szuka sponsora redface ile bedzie wynosila wejsciowka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:13 am
Omega Sun @Mroczny, dzieki, ale ja chce wrocic z wakacji w jednym kawalku wink zartujesz chyba, samej cie nie puszcze, pojdziemy z obstawa 3nodding a wieczorem porzucami jajami w chorzowskich z 11pietra... to beda najlepsze wakacje w twoim zyciu cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:14 am
Omega Sun Shinn-chan 12-13 sierpnia konwent mangowy w Krakowie. Polecam XD Czesc wszystkim! Lubie Krakow, ma fajny klimat i ludzie sa bardzo mili. @Mroczny, dzieki, ale ja chce wrocic z wakacji w jednym kawalku wink czesc wszystkim jesli jeszcze jestescie *zerka na Omi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:22 am
Mroczny Tato Omega Sun @Mroczny, dzieki, ale ja chce wrocic z wakacji w jednym kawalku wink zartujesz chyba, samej cie nie puszcze, pojdziemy z obstawa 3nodding a wieczorem porzucami jajami w chorzowskich z 11pietra... to beda najlepsze wakacje w twoim zyciu cool taaaa kuszaca propozycja.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:24 am
Autark czesc wszystkim jesli jeszcze jestescie *zerka na Omi* hmm? cos nie tak? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:32 am
Autark Shinn-chan Omega Sun Mroczny Tato wbij na katowice... bedziesz miala przygode swojego zycia biggrin z Zielonych Pluc Polski do Katowic... to sie nazywa drastyczna zmiana klimatu xd Tylko co ja bym tam robila 12-13 sierpnia konwent mangowy w Krakowie. Polecam XD Czesc wszystkim! ... tego ... jakby co reprezentacja Zielonej Gory szuka sponsora redface ile bedzie wynosila wejsciowka? Nie bylo mnie chwilke. http://www.dojicon.pl/index.php?id=index
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:34 am
Aha.. i witam wszystkich ktorzy doszli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:37 am
Omega Sun Mroczny Tato Omega Sun @Mroczny, dzieki, ale ja chce wrocic z wakacji w jednym kawalku wink zartujesz chyba, samej cie nie puszcze, pojdziemy z obstawa 3nodding a wieczorem porzucami jajami w chorzowskich z 11pietra... to beda najlepsze wakacje w twoim zyciu cool taaaa kuszaca propozycja.... xd to sie skus cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:41 am
ide sobie w cos pograc ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 3:48 am
Omega Sun Autark czesc wszystkim jesli jeszcze jestescie *zerka na Omi* hmm? cos nie tak? smile jak najbardziej tak redface ... neta mi odlaczyli w akademiku wiec pa ludziki i udanych wakacji wink (nie lubie admina evil )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|