|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:12 pm
Mroczny Tato ide spac. dobrej nocy kurduple dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:15 pm
#Farben_Lehre-Judasz.mp3 [3:08]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:20 pm
http://www.myn.ath.cx/~smola/index.php?numer=499
lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:21 pm
Ide spac... Scielic lozko dramallama Dobranoc rofl dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:22 pm
nikogo tu nie ma........ rolleyes
ale miło stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:29 pm
Ja mialam 5 minut temu, ale jakos nie umiem rofl dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 10:22 pm
witam ninja
Village People - YMCA.mp3 dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:38 pm
Rin_Youkai witam ninja Village People - YMCA.mp3 dramallama *siada obok Rin z kanapkami w reku* dzien dobry i smacznego *bierze sie za kanapki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:41 pm
Autark Rin_Youkai witam ninja Village People - YMCA.mp3 dramallama *siada obok Rin z kanapkami w reku* dzien dobry i smacznego *bierze sie za kanapki* smacznego 3nodding // boszz, ale sie nie wyspalam =_= * chodzi z baniami pod oczami XD *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:55 pm
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai witam ninja Village People - YMCA.mp3 dramallama *siada obok Rin z kanapkami w reku* dzien dobry i smacznego *bierze sie za kanapki* smacznego 3nodding // boszz, ale sie nie wyspalam =_= * chodzi z baniami pod oczami XD * dziekuje *patrzy na roztrzebana Rin* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:59 pm
Autark Rin_Youkai Autark Rin_Youkai witam ninja Village People - YMCA.mp3 dramallama *siada obok Rin z kanapkami w reku* dzien dobry i smacznego *bierze sie za kanapki* smacznego 3nodding // boszz, ale sie nie wyspalam =_= * chodzi z baniami pod oczami XD * dziekuje *patrzy na roztrzebana Rin* whee ja tutaj nic nie poradze XD musicie znosic moj dzisiejszy wyglad. Znowu nocy nie przespalam, a rodzice o 7 rano zganiaja by zajac sie psami bo oni jada do pracy =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:02 am
*budzu budzu*
*przeciagu przeciagu*
*glupawy usmieszek mode = on*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:03 am
Rin_Youkai ja tutaj nic nie poradze XD musicie znosic moj dzisiejszy wyglad. Znowu nocy nie przespalam, a rodzice o 7 rano zganiaja by zajac sie psami bo oni jada do pracy =_= zniesiemy, zniesiemy, o to sie nie martw mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 26, 2006 12:06 am
Autark Rin_Youkai ja tutaj nic nie poradze XD musicie znosic moj dzisiejszy wyglad. Znowu nocy nie przespalam, a rodzice o 7 rano zganiaja by zajac sie psami bo oni jada do pracy =_= zniesiemy, zniesiemy, o to sie nie martw mrgreen * bierze na rece 28 kilogramowa 4 miesieczna kluske * a jej podboje kosci ludzkich rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|