|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:56 pm
Omega Sun Rin_Youkai w samolocie jest mniejsze prawdopodobienstwo wypadku niz w samochodzie x_X no ale w samochodzie jest pstryk i koniec, a w samolocie spadasz i spadasz i spadasz i tak 3 minuty... samoloty sa przerazajace gonk samoloty zadziej spadaja ale 1 w samolocie masz duzo mniejsze szanse przezycia niz w samochodzie 2 w jednym wyapdku samochodowym ginie znacznie miej ludzi niz naraz w samolotowycm ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:56 pm
i islamska lama tez dramallama dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:57 pm
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Dla mnie to bylo jak jazda samochodem xd nie ma sie czego bac x_X''' to tylko samolot, a nie zaden rozwsieczony byk XD jakie porownanie dramallama oj ja tak zawsze ... redface dramallama dramallama dramallama dramallama <------ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:57 pm
Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai w samolocie jest mniejsze prawdopodobienstwo wypadku niz w samochodzie x_X no ale w samochodzie jest pstryk i koniec, a w samolocie spadasz i spadasz i spadasz i tak 3 minuty... samoloty sa przerazajace gonk ciiiii nie stresujcie jej XDDD yyy to ktos gdzies leci eek ? To cofam wszystko co powiedzialam.... tak tak.. samoloty sa bezpieczne 3nodding sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:58 pm
Karnaaa Pszczola_M Rin_Youkai Karnaaa Dla mnie to bylo jak jazda samochodem xd nie ma sie czego bac x_X''' to tylko samolot, a nie zaden rozwsieczony byk XD Na pewno? sad Ja tam sie bojÄ™ rofl ni ma czego rolleyes a gdzie bedziesz frunac ? Do Egiptu... rofl Juz wiem, ze dzisiaj nie wlanczam National Geographic XD Wystarczy mi, ze tydzien temu ogladnelam zapowiedz "Najstraszniejszych wypadkow powietrznych" rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:58 pm
Ryuukei oshii Omega Sun Rin_Youkai w samolocie jest mniejsze prawdopodobienstwo wypadku niz w samochodzie x_X no ale w samochodzie jest pstryk i koniec, a w samolocie spadasz i spadasz i spadasz i tak 3 minuty... samoloty sa przerazajace gonk samoloty zadziej spadaja ale 1 w samolocie masz duzo mniejsze szanse przezycia niz w samochodzie 2 w jednym wyapdku samochodowym ginie znacznie miej ludzi niz naraz w samolotowycm ^^"Oj cicho tam bo nam sie jeszcze bardziej zestresuje ninja ninja ( ale i tak chyba na rok to wiecej wychodzi w samochodowych -> wiadomo, bo ich wiecej XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:59 pm
Omega Sun Rin_Youkai Omega Sun Rin_Youkai w samolocie jest mniejsze prawdopodobienstwo wypadku niz w samochodzie x_X no ale w samochodzie jest pstryk i koniec, a w samolocie spadasz i spadasz i spadasz i tak 3 minuty... samoloty sa przerazajace gonk ciiiii nie stresujcie jej XDDD yyy to ktos gdzies leci eek ? To cofam wszystko co powiedzialam.... tak tak.. samoloty sa bezpieczne 3nodding sweatdrop rofl rofl rofl Postresujcie mnie jeszcze troche, ponoc po stersie siÄ™ dobrze spi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Oj cicho tam bo nam sie jeszcze bardziej zestresuje ninja ninja ( ale i tak chyba na rok to wiecej wychodzi w samochodowych -> wiadomo, bo ich wiecej XD ) wiesz to jest jak z psami i tygrysami lacznie w roku tygryy zagryzaja 80 ludzi tylko i dla tego ze oni eszli na ich teren a psy zagryzaja duuuz owiecej ludzi w sakli rroku czesto bez powodu ale to tygrysy sa ludojadami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pszczola_M Do Egiptu... rofl Juz wiem, ze dzisiaj nie wlanczam National Geographic XD Wystarczy mi, ze tydzien temu ogladnelam zapowiedz "Najstraszniejszych wypadkow powietrznych" rofl Egipt jest super xd ( JAk TO dobrze, ze tam ostatnio nie bylo zadnych zamachow rolleyes rolleyes Oj zartowalam ^^"""" )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:01 pm
Pszczola_M Karnaaa Pszczola_M Na pewno? sad Ja tam sie bojÄ™ rofl ni ma czego rolleyes a gdzie bedziesz frunac ? Do Egiptu... rofl Juz wiem, ze dzisiaj nie wlanczam National Geographic XD Wystarczy mi, ze tydzien temu ogladnelam zapowiedz "Najstraszniejszych wypadkow powietrznych" rofl mrgreen fajno masz nie martf sie tym samolotem najprawdopodobniej cala podoz przespisz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:02 pm
Rin_Youkai Pszczola_M Do Egiptu... rofl Juz wiem, ze dzisiaj nie wlanczam National Geographic XD Wystarczy mi, ze tydzien temu ogladnelam zapowiedz "Najstraszniejszych wypadkow powietrznych" rofl Egipt jest super xd ( JAk TO dobrze, ze tam ostatnio nie bylo zadnych zamachow rolleyes rolleyes Oj zartowalam ^^"""" ) No po prostu wakacje pelne walki o zycie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Rin_Youkai Oj cicho tam bo nam sie jeszcze bardziej zestresuje ninja ninja ( ale i tak chyba na rok to wiecej wychodzi w samochodowych -> wiadomo, bo ich wiecej XD ) wiesz to jest jak z psami i tygrysami lacznie w roku tygryy zagryzaja 80 ludzi tylko i dla tego ze oni eszli na ich teren a psy zagryzaja duuuz owiecej ludzi w sakli rroku czesto bez powodu ale to tygrysy sa ludojadami wink O doskonale porownanie! XD o to mi wlasnie chodzilo ^-^ // * zerk na swoje psiaki* eek jezuniuu jak one lubia Mieesooo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to ja zakladam sekte 'dalej lamy' mrgreen dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:03 pm
drama lama , dramalama rofl rofl dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:03 pm
Mroczny Tato to ja zakladam sekte 'dalej lamy' mrgreen dramallama dramallama dramallama to ja sie przylanczam dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|