|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:12 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Delein the Wildest RUFUS.ABBYSINIAN ...Kill Bill OST - Nancy Sinatra "Bang Bang (My baby shot me down)". Yaay. A Perfect Circle- Peace, Love and Undrestanding ...Chodzi mi konkretnie o to, co masz ubrane na łapach? Dark Halo z ostatniego listu. chcesz dotknac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:12 pm
Terrorystka Frania Pszczola_M Dziń Dybry ninja O czym jest rozmowa? rofl hej maja
kiedy jedziesz i gdzie? ...To cośtam od Rynn to reklamujesz za darmo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:13 pm
Terrorystka Frania Pszczola_M Dziń Dybry ninja O czym jest rozmowa? rofl hej maja
kiedy jedziesz i gdzie? Wlasnieee... Przypomnij Panu Mrocznemu Tatusiowi, ze mial mi doplacic do wakacji rofl Jak mi da pieniadze to i na oboz przetrwania pojade... I nie wroce ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest RUFUS.ABBYSINIAN Delein the Wildest RUFUS.ABBYSINIAN ...Kill Bill OST - Nancy Sinatra "Bang Bang (My baby shot me down)". Yaay. A Perfect Circle- Peace, Love and Undrestanding ...Chodzi mi konkretnie o to, co masz ubrane na łapach? Dark Halo z ostatniego listu. chcesz dotknac? ...To Dark Halo można sobie takie śliczniusie pazurki zamienić? ...Ale supa. ...Tylko to jest kuszamać drogie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Rin_Youkai i ty?! dramallama dramallama dramallama dramallama co jaaa ?? dramallama dramallama dramallama dramallama no wlasnie to ?! dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:14 pm
Pszczola_M Terrorystka Frania Pszczola_M Dziń Dybry ninja O czym jest rozmowa? rofl hej maja
kiedy jedziesz i gdzie? Wlasnieee... Przypomnij Panu Mrocznemu Tatusiowi, ze mial mi doplacic do wakacji rofl Jak mi da pieniadze to i na oboz przetrwania pojade... I nie wroce ninja to nie jest twój tatus sweatdrop
Martyna ci zaye... linczuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:15 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Terrorystka Frania Pszczola_M Dziń Dybry ninja O czym jest rozmowa? rofl hej maja
kiedy jedziesz i gdzie? ...To cośtam od Rynn to reklamujesz za darmo? eee? łot?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:15 pm
Terrorystka Frania Pszczola_M Terrorystka Frania Pszczola_M Dziń Dybry ninja O czym jest rozmowa? rofl hej maja
kiedy jedziesz i gdzie? Wlasnieee... Przypomnij Panu Mrocznemu Tatusiowi, ze mial mi doplacic do wakacji rofl Jak mi da pieniadze to i na oboz przetrwania pojade... I nie wroce ninja to nie jest twój tatus sweatdrop
Martyna ci zaye... linczuje xd Dlatego ze nie jest moj, to jest PAN Mroczny Tatuś ^^ I co z tymi wakacjami? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:16 pm
#Komety - W dzinsach i w swetrze.mp3 [2:14] heart cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai i ty?! dramallama dramallama dramallama dramallama co jaaa ?? dramallama dramallama dramallama dramallama no wlasnie to ?! dramallama dramallama dramallama dramallama dramallama ja sie tylko odstresowywuje przed kropnieciem xd ( dramallama <-------------- kurde jakie to glupie jest xd ) *wyciaga drewnana szabelke* angar!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja dostalem Halo od bardzo miłego pana wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:17 pm
Pszczola_M I co z tymi wakacjami? rofl a co mnie to obchodzi!? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:17 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Delein the Wildest RUFUS.ABBYSINIAN Delein the Wildest Yaay. A Perfect Circle- Peace, Love and Undrestanding ...Chodzi mi konkretnie o to, co masz ubrane na łapach? Dark Halo z ostatniego listu. chcesz dotknac? ...To Dark Halo można sobie takie śliczniusie pazurki zamienić? ...Ale supa. ...Tylko to jest kuszamać drogie. nie tak jak widelki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:18 pm
Terrorystka Frania RUFUS.ABBYSINIAN Terrorystka Frania Pszczola_M Dziń Dybry ninja O czym jest rozmowa? rofl hej maja
kiedy jedziesz i gdzie? ...To cośtam od Rynn to reklamujesz za darmo? eee? łot? ...No bo masz reklamę jej aukcji w sigu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:19 pm
Terrorystka Frania Pszczola_M I co z tymi wakacjami? rofl a co mnie to obchodzi!? XD A w sumie to to, ze jakby mi Pan Mroczny Tatus zaplacil to tez bys miala mnie z glowy biggrin biggrin biggrin Lavagetas_heqetai: Od jakiego pana? twisted Ja tez chceeeee.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|