|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:37 am
Delein the Wildest WNMP: Diary Of Dreams Lyrics - Tears Of Laughter ...Prince of Persia OST "The Sands of Time".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:38 am
Rin_Youkai Mroczny Tato a to ja teraz sle iraniaska lame mrgreen oto i ona -> dramallama teraz powiedzcie czym sie rozni od poslkiej -> dramallama tudziez amerykanskiej -> dramallama cool rofl ze pierwszy raz zostala zastosowana przezemnie rofl wiecej roznic nie widze dramallama dramallama dramallama widac ze sie nie znasz! pff prostaczka! blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:38 am
Ja sie zmywam ninja edaj oroizej dan <-- a taki maly rebusik wam zostawilam XDDD ale truuudny rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:40 am
Rin_Youkai Ja sie zmywam ninja edaj oroizej dan <-- a taki maly rebusik wam zostawilam XDDD ale truuudny rofl Jade nad jezioro...milego jeziorowania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN ...Co to FC? Bo z czymś mi się kojarzy, ale nie potrafię sprecyzować. Fight Club! Podziemny Krag! mraaaaah! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Ja sie zmywam ninja edaj oroizej dan <-- a taki maly rebusik wam zostawilam XDDD ale truuudny rofl ...Zimnej wody. : xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:41 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie ma bata. ...Co to FC? Bo z czymś mi się kojarzy, ale nie potrafię sprecyzować. FC to Fight Club, albo na polski Podziemny Krag - film w ktorym sie kocha eMus jak i w soundtrackach z niego 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:41 am
RUFUS.ABBYSINIAN Delein the Wildest WNMP: Diary Of Dreams Lyrics - Tears Of Laughter ...Prince of Persia OST "The Sands of Time". # Wheatus - [Unknown #01] Teenage Dirtbag [4:15]
rin cos pozno nad te jezioro.....
edit:// tak kochanie Ty moje ^3^ *przytul do Mrocznego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:42 am
Terrorystka Frania RUFUS.ABBYSINIAN ...Co to FC? Bo z czymś mi się kojarzy, ale nie potrafię sprecyzować. Fight Club! Podziemny Krag! mraaaaah! heart ...A mi się to z jakimś animcem skojarzyło. ... ...Tak czy siak - słucham muzy z FF. blaugh ... ...A ja też mam dla Was rebus: ...Kobyła ma mały bok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:43 am
Rin_Youkai Ja sie zmywam ninja edaj oroizej dan <-- a taki maly rebusik wam zostawilam XDDD ale truuudny rofl cumuj ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:44 am
Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie ma bata. ...Co to FC? Bo z czymś mi się kojarzy, ale nie potrafię sprecyzować. FC to Fight Club, albo na polski Podziemny Krag - film w ktorym sie kocha eMus jak i w soundtrackach z niego 3nodding heart ...Mhm. ...No to stanowczo słucham z FF.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN Terrorystka Frania RUFUS.ABBYSINIAN ...Co to FC? Bo z czymś mi się kojarzy, ale nie potrafię sprecyzować. Fight Club! Podziemny Krag! mraaaaah! heart ...A mi się to z jakimś animcem skojarzyło. ... ...Tak czy siak - słucham muzy z FF. blaugh ... ...A ja też mam dla Was rebus: ...Kobyła ma mały bok. znam to moja mam mi kiedys łopowiadała.......
Łodejdź łobuzie łod mojej łoleńki. Łoświadczyny łodwołane łoświadczył łobrażony łojciec łoleńki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:45 am
RUFUS.ABBYSINIAN Terrorystka Frania RUFUS.ABBYSINIAN ...Co to FC? Bo z czymś mi się kojarzy, ale nie potrafię sprecyzować. Fight Club! Podziemny Krag! mraaaaah! heart ...A mi się to z jakimś animcem skojarzyło. ... ...Tak czy siak - słucham muzy z FF. blaugh ... ...A ja też mam dla Was rebus: ...Kobyła ma mały bok. Źreboczek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:45 am
RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie ma bata. ...Co to FC? Bo z czymś mi się kojarzy, ale nie potrafię sprecyzować. FC to Fight Club, albo na polski Podziemny Krag - film w ktorym sie kocha eMus jak i w soundtrackach z niego 3nodding heart ...Mhm. ...No to stanowczo słucham z FF. my z Mrocznym nie szalejemy za M&A blaugh
smacznego ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|