|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:29 am
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato tylko ja nie rozumiem o co jej sie rozchodzi? Rin okresl sie... a tak poza tym to dramallama to nie mialo zandego sensu -_-'''' poprostu takie ugabuga ---> ile zametu XDD opowiedzialas teraz o swojej wypowiedzi, a co znaczy kululu? mrgreen dramallama ...Kululu to troche tak jak ta lam:. dramallama (tylko, że irańska).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:30 am
RUFUS.ABBYSINIAN Rin_Youkai Mroczny Tato tylko ja nie rozumiem o co jej sie rozchodzi? Rin okresl sie... a tak poza tym to dramallama to nie mialo zandego sensu -_-'''' poprostu takie ugabuga ---> ile zametu XDD ...Aa-ha! Takie irańskie "ugabuga". rolleyes ... moze tego nie bedziemy sie starali zrozumiec XDD poprostu ten facet nie znal iranskiego i powiedzial te bezsensowen slowo by brzmialo ze cos tam wie --> ale w moim uzyciu moze byc traktowane jako kazdy bezsensowny okrzyk XD <---
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:30 am
RUFUS.ABBYSINIAN Terrorystka Frania ciepło
no a w tle Perfekt - Nie Placz Ewka [5:42] ...A, Perfekt. ...Jakby u mnie leciał Perfekt, to tez bym "yyyhował". ...A potem bym go wyłączył oczywiście. ...I odprężył się przy SOADku albo przy muzie z FF. chyba z FC?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:31 am
Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN Rin_Youkai Mroczny Tato tylko ja nie rozumiem o co jej sie rozchodzi? Rin okresl sie... a tak poza tym to dramallama to nie mialo zandego sensu -_-'''' poprostu takie ugabuga ---> ile zametu XDD ...Aa-ha! Takie irańskie "ugabuga". rolleyes ... moze tego nie bedziemy sie starali zrozumiec XDD poprostu ten facet nie znal iranskiego i powiedzial te bezsensowen slowo by brzmialo ze cos tam wie --> ale w moim uzyciu moze byc traktowane jako kazdy bezsensowny okrzyk XD <--- ...Tak jak Kleszcz wołał "Łyyycha!" jako hasło bojowe?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:31 am
RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato tylko ja nie rozumiem o co jej sie rozchodzi? Rin okresl sie... a tak poza tym to dramallama to nie mialo zandego sensu -_-'''' poprostu takie ugabuga ---> ile zametu XDD opowiedzialas teraz o swojej wypowiedzi, a co znaczy kululu? mrgreen dramallama ...Kululu to troche tak jak ta lam:. dramallama (tylko, że irańska). i sie dobrze komponuje obok niej dramallama dramallama dramallama XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:32 am
RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato tylko ja nie rozumiem o co jej sie rozchodzi? Rin okresl sie... a tak poza tym to dramallama to nie mialo zandego sensu -_-'''' poprostu takie ugabuga ---> ile zametu XDD opowiedzialas teraz o swojej wypowiedzi, a co znaczy kululu? mrgreen dramallama ...Kululu to troche tak jak ta lam:. dramallama (tylko, że irańska). a to ja teraz sle iraniaska lame mrgreen oto i ona -> dramallama teraz powiedzcie czym sie rozni od poslkiej -> dramallama tudziez amerykanskiej -> dramallama cool rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN ...Tak jak Kleszcz wołał "Łyyycha!" jako hasło bojowe? nyo cos w tym stylu xd / Kleszcz byl wyjatkowo dziwna bajka @@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:34 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Tak jak Kleszcz wołał "Łyyycha!" jako hasło bojowe? i tak kazdy wie ze najlepszy byl Szept biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:34 am
Mroczny Tato a to ja teraz sle iraniaska lame mrgreen oto i ona -> dramallama teraz powiedzcie czym sie rozni od poslkiej -> dramallama tudziez amerykanskiej -> dramallama cool rofl ...Polska ma oczywiście głupszy wyraz twarzy. ...A amerykańska szczerze wierzy w swój kraj. ...A irańska...jak to irańska, widać jak na dłoni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:35 am
Mroczny Tato a to ja teraz sle iraniaska lame mrgreen oto i ona -> dramallama teraz powiedzcie czym sie rozni od poslkiej -> dramallama tudziez amerykanskiej -> dramallama cool rofl ze pierwszy raz zostala zastosowana przezemnie rofl wiecej roznic nie widze dramallama dramallama dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato a to ja teraz sle iraniaska lame mrgreen oto i ona -> dramallama teraz powiedzcie czym sie rozni od poslkiej -> dramallama tudziez amerykanskiej -> dramallama cool rofl ...Polska ma oczywiście głupszy wyraz twarzy. ...A amerykańska szczerze wierzy w swój kraj. ...A irańska...jak to irańska, widać jak na dłoni. masz mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WNMP: Diary Of Dreams Lyrics - Tears Of Laughter
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:36 am
Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato a to ja teraz sle iraniaska lame mrgreen oto i ona -> dramallama teraz powiedzcie czym sie rozni od poslkiej -> dramallama tudziez amerykanskiej -> dramallama cool rofl ...Polska ma oczywiście głupszy wyraz twarzy. ...A amerykańska szczerze wierzy w swój kraj. ...A irańska...jak to irańska, widać jak na dłoni. masz mnie ...Nie ma bata. ...Co to FC? Bo z czymś mi się kojarzy, ale nie potrafię sprecyzować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:36 am
Mroczny Tato RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato a to ja teraz sle iraniaska lame mrgreen oto i ona -> dramallama teraz powiedzcie czym sie rozni od poslkiej -> dramallama tudziez amerykanskiej -> dramallama cool rofl ...Polska ma oczywiście głupszy wyraz twarzy. ...A amerykańska szczerze wierzy w swój kraj. ...A irańska...jak to irańska, widać jak na dłoni. masz mnie kuszaaa dobry jest xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|