|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:16 am
Rin_Youkai to po iransku XD ( dziwne slowo XD ) jak mozesz nie znac Kululu dramallama dramallama dramallama dramallama a moge! i w ryj dac moge dac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:18 am
Mroczny Tato Rin_Youkai to po iransku XD ( dziwne slowo XD ) jak mozesz nie znac Kululu dramallama dramallama dramallama dramallama a moge! i w ryj dac moge dac! ...Co za Kululu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:19 am
Mroczny Tato Rin_Youkai to po iransku XD ( dziwne slowo XD ) jak mozesz nie znac Kululu dramallama dramallama dramallama dramallama a moge! i w ryj dac moge dac! ja tez rofl tylko nie wiem co to ma do rzeczy XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:19 am
RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato Rin_Youkai to po iransku XD ( dziwne slowo XD ) jak mozesz nie znac Kululu dramallama dramallama dramallama dramallama a moge! i w ryj dac moge dac! ...Co za Kululu? nie wiem wlasnie... czekam az odpisze dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:21 am
RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato Rin_Youkai to po iransku XD ( dziwne slowo XD ) jak mozesz nie znac Kululu dramallama dramallama dramallama dramallama a moge! i w ryj dac moge dac! ...Co za Kululu? to jest nic nie znaczace slowo, zastapione poprostu dlugiego zdania w takiej animacji i akurat mowil to anglik udajacy iranskiego policjanta x_X'' a wygladal jak kubanczyk XD --> to nie jest jakis religijny, obrazajacy albo niewiadomo cooo == filmik XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:23 am
Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato Rin_Youkai to po iransku XD ( dziwne slowo XD ) jak mozesz nie znac Kululu dramallama dramallama dramallama dramallama a moge! i w ryj dac moge dac! ...Co za Kululu? to jest nic nie znaczace slowo, zastapione poprostu dlugiego zdania w takiej animacji i akurat mowil to anglik udajacy iranskiego policjanta x_X'' a wygladal jak kubanczyk XD --> to nie jest jakis religijny, obrazajacy albo niewiadomo cooo == filmik XDD tylko ja nie rozumiem o co jej sie rozchodzi? Rin okresl sie... a tak poza tym to dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:23 am
Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN Mroczny Tato Rin_Youkai to po iransku XD ( dziwne slowo XD ) jak mozesz nie znac Kululu dramallama dramallama dramallama dramallama a moge! i w ryj dac moge dac! ...Co za Kululu? to jest nic nie znaczace slowo, zastapione poprostu dlugiego zdania w takiej animacji i akurat mowil to anglik udajacy iranskiego policjanta x_X'' a wygladal jak kubanczyk XD --> to nie jest jakis religijny, obrazajacy albo niewiadomo cooo == filmik XDD ...Aha. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:25 am
Mroczny Tato tylko ja nie rozumiem o co jej sie rozchodzi? Rin okresl sie... a tak poza tym to dramallama to nie mialo zandego sensu -_-'''' poprostu takie ugabuga ---> ile zametu XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:26 am
ciepło
no a w tle Perfekt - Nie Placz Ewka [5:42]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:27 am
Rin_Youkai Mroczny Tato tylko ja nie rozumiem o co jej sie rozchodzi? Rin okresl sie... a tak poza tym to dramallama to nie mialo zandego sensu -_-'''' poprostu takie ugabuga ---> ile zametu XDD ...Aa-ha! Takie irańskie "ugabuga". rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 11:28 am
ale sie porobilo przez zwykle Kululu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Mroczny Tato tylko ja nie rozumiem o co jej sie rozchodzi? Rin okresl sie... a tak poza tym to dramallama to nie mialo zandego sensu -_-'''' poprostu takie ugabuga ---> ile zametu XDD opowiedzialas teraz o swojej wypowiedzi, a co znaczy kululu? mrgreen dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania ciepło
no a w tle Perfekt - Nie Placz Ewka [5:42] ...A, Perfekt. ...Jakby u mnie leciał Perfekt, to tez bym "yyyhował". ...A potem bym go wyłączył oczywiście. ...I odprężył się przy SOADku albo przy muzie z FF.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|