|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 10:44 am
Delein the Wildest Mroczny Tato *wszyscy patrza jak go sunie* chcesz popcorn?  Dajcie mi spokoj. teraz tak mowisz... a co bedzie kiedy Adwokat cie dowie. oj co wtedy bedzie... Rufus uciekaj! dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 10:45 am
Spałam dzisiaj do 13:00... Poza tym nie zasne przy tym bolu.. Mroczny- kupa bedzie. zeby nie powiedziec brzydziej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 10:45 am
Lavagetas_heqetai RUFUS.ABBYSINIAN Lavagetas_heqetai RUFUS.ABBYSINIAN Lavagetas_heqetai (kolejny lincz ;DDDDDDDDD) ... . ...I znowu ode mnie. xd normalnie zamkne cie z tymi ziemniakami blaugh ...Ale są przystojne? si- mają brodawki i kiełki- ogolnie bardzo przystojne chłopaki Wielkiego Pora i tak nic nie pobije rofl a juz napewnoe nie jakies ziemniaki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 10:46 am
Lavagetas_heqetai si- mają brodawki i kiełki- ogolnie bardzo przystojne chłopaki ...No to na noc do nich wpadnę. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Franka-- nie mysl sobie ze wsypałem wszystko ;DD
*wskakuje* brrr chłoooodno *_*
Lava ty nawet nie mysl zeby tutaj wskakiwac! D: baka Lava Sama razz nawet nie mysl! domokun wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Spałam dzisiaj do 13:00... Poza tym nie zasne przy tym bolu.. ...Też tak ostatnio miałem, perfidne to jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 10:47 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Mroczny Tato *wszyscy patrza jak go sunie* chcesz popcorn?  Dajcie mi spokoj. teraz tak mowisz... a co bedzie kiedy Adwokat cie dowie. oj co wtedy bedzie... Rufus uciekaj! dramallama ...Za późno...on i tak się dowie...Pewnie już wie... ...Może powinienem się już z Wami żegnać? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 10:48 am
Delein the Wildest Spałam dzisiaj do 13:00... Poza tym nie zasne przy tym bolu.. Mroczny- kupa bedzie. zeby nie powiedziec brzydziej. dramallama nie moge z ta lama xd rofl dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin- no ba- gorące my som ;D
Franka- ostatni raz jak ci dałem cos od siebie!
Ruf- wez obieraczke- bedziecie mieli toplessnight ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai si- mają brodawki i kiełki- ogolnie bardzo przystojne chłopaki to juz wiadomo zczemu tyle czasu spedzasz w piwnicach blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 10:49 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Spałam dzisiaj do 13:00... Poza tym nie zasne przy tym bolu.. Mroczny- kupa bedzie. zeby nie powiedziec brzydziej. dramallama nie moge z ta lama xd rofl dramallama Dziwne by bylo jakbys mogl....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 10:50 am
Lavagetas_heqetai Ruf- wez obieraczke- bedziecie mieli toplessnight ;D ...Czyli lubią hardkor? ...To dobrze. ...Powiedz im, żeby przygotowały ubijaczkę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mroczny Tato Delein the Wildest Spałam dzisiaj do 13:00... Poza tym nie zasne przy tym bolu.. Mroczny- kupa bedzie. zeby nie powiedziec brzydziej. dramallama nie moge z ta lama xd rofl dramallama oszalales po prostu na jej punkcie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hehs ... to ja juz sie z wami powoli zegnam, za pare minot mi kafeje zamykaja a jakos sie nie zanosi zebym mial staly dostep do neta... no moze po 10 Pazdziernika kiedy to sa moje urodziny ( 18 ) ale o jeszcze daleeeeko i przez cale wakacje bede skazany na nude sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 10:51 am
Ryuukei oshii Lavagetas_heqetai si- mają brodawki i kiełki- ogolnie bardzo przystojne chłopaki to juz wiadomo zczemu tyle czasu spedzasz w piwnicach blaugh wink tak- sciskam ziemniaczane brodawki ninja Mroczny- ale ci dowaliła co? ;DDDDDDDDDD DObra spadam sie golic- jutro wielki wystep- trzeba miec ładnie wyeksponowane miejsca bikini ;DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|