|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 9:08 am
Delein the Wildest Tak sie pije tu na wschodzie ta ta tutu dospiewalam bym dalej, ale z tej piosenki to tylko to mi sie zapisalo w pamieci ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 9:10 am
Delein the Wildest Tak sie pije tu na wschodzie u mnie tez anty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 9:12 am
Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato Rin_Youkai moze to 30 minut nie bylo, ale jestem xd i witam tych co wczesniej nie bylo 3nodding czy ale wylewnosc ninja zeditowalem bo cos nie wyszlo emo ojej... no juz , juz * klep klep * whee klepiesz mi? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 9:13 am
no raczej nie macam x_X'''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 9:14 am
Mroczny Tato Delein the Wildest Tak sie pije tu na wschodzie u mnie tez anty blaugh Ja chyba se winampa zapuszcze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 9:16 am
Rin_Youkai no raczej nie macam x_X''' ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 9:18 am
Mroczny Tato Rin_Youkai no raczej nie macam x_X''' ;> a cos bylo nie tak ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 9:20 am
0557. Cranberries - Animal Instinct ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein the Wildest Mroczny Tato Delein the Wildest Tak sie pije tu na wschodzie u mnie tez anty blaugh Ja chyba se winampa zapuszcze... ‡ ANtyradio - Katowice 106.4 FM wink cool Rin czy ja wiem... inne sie lepiej sprawowaly wink ale dam ci druga szanse cool dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hehs dzisiaj sa dni mojego miasta ("dni stargardu" ) straszna lipa ... zwlaszcza ze potem poszczuja nas DENZELEM emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 9:22 am
Ryuukei oshii 0557. Cranberries - Animal Instinct ninja oi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 9:22 am
Mroczny Tato Ryuukei oshii 0557. Cranberries - Animal Instinct ninja oi. elo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 9:23 am
Mroczny Tato ‡ ANtyradio - Katowice 106.4 FM wink cool Rin czy ja wiem... inne sie lepiej sprawowaly wink ale dam ci druga szanse cool dramallama my sie chyba nie zrozumielismy ninja * patelnia wystaje jej zza plecow * ja nigdy nie uzywam przemocy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 9:25 am
Addik hehs dzisiaj sa dni mojego miasta ("dni stargardu" ) straszna lipa ... zwlaszcza ze potem poszczuja nas DENZELEM emo ja wiem, ja wiem xd wszyscy na to poszli ninja mi sie jakos nie chce =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 9:25 am
Ryuukei oshii Mroczny Tato Ryuukei oshii 0557. Cranberries - Animal Instinct ninja oi. elo ...jak tam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|