|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:41 am
Karnaaa Łoszzz , myslisz ze Ci sie upiecze ?? *strzela w Aidanne* hee rofl kolejna dostala heheeeee 4laugh ktoś jeszce chce kulke ? osz! *bierze swoj pistolet niewiadomo skad, howa sie za kanape i strzela do niej* scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:41 am
Rin_Youkai Karnaaa Stój ! evil myslisz ze uciekniesz *celuje w Rin* chcialas mnie zostawic tak ?? Mwahaha (szatanski smiech) ! nie uda ci sie to !! *strzela i trafia Rin kulka z farba* hehe rofl dostala dostala *kula sie po podlodze* Ekstra, kocham ta zabawe 4laugh *bierze swoj pistolet * Lava: tu jest wszystko XD ( oprocz niskich cen rofl ) *wywala stul i chowa sie za nim* nie dostaniesz mnie zywcem pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:43 am
Karnaaa Łoszzz , myslisz ze Ci sie upiecze ?? *strzela w Aidanne* hee rofl kolejna dostala heheeeee 4laugh ktoś jeszce chce kulke ? rozrabiasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:43 am
Aidanna Karnaaa Łoszzz , myslisz ze Ci sie upiecze ?? *strzela w Aidanne* hee rofl kolejna dostala heheeeee 4laugh ktoś jeszce chce kulke ? osz! *bierze swoj pistolet niewiadomo skad, howa sie za kanape i strzela do niej* scream *wystawaia lufe pistoletu zza stolu i probuje strzelic* aaaaaaaaaa !! naboje mi sie skonczyly !! MEJDEJ MEJDEJ ! hiuston mamy problem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:45 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Karnaaa Stój ! evil myslisz ze uciekniesz *celuje w Rin* chcialas mnie zostawic tak ?? Mwahaha (szatanski smiech) ! nie uda ci sie to !! *strzela i trafia Rin kulka z farba* hehe rofl dostala dostala *kula sie po podlodze* Ekstra, kocham ta zabawe 4laugh *bierze swoj pistolet * Lava: tu jest wszystko XD ( oprocz niskich cen rofl ) (konsternacja) ale...ja...obiad... O.oswietenie heart , swietenie, ale ja wlasnie juz sie najadlam rofl czas na sieste XDD Z/w ( 30 minut)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Aidanna Karnaaa Łoszzz , myslisz ze Ci sie upiecze ?? *strzela w Aidanne* hee rofl kolejna dostala heheeeee 4laugh ktoś jeszce chce kulke ? osz! *bierze swoj pistolet niewiadomo skad, howa sie za kanape i strzela do niej* scream *wystawaia lufe pistoletu zza stolu i probuje strzelic* aaaaaaaaaa !! naboje mi sie skonczyly !! MEJDEJ MEJDEJ ! hiuston mamy problem rofl *rzuca do niej balonami z woda* a masz! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Karnaaa Łoszzz , myslisz ze Ci sie upiecze ?? *strzela w Aidanne* hee rofl kolejna dostala heheeeee 4laugh ktoś jeszce chce kulke ? rozrabiasz... łaaaaaaa!! łat ar you duing !!??*przystawia mu pistolet do glowy* chcesz zginac ? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:46 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Karnaaa Stój ! evil myslisz ze uciekniesz *celuje w Rin* chcialas mnie zostawic tak ?? Mwahaha (szatanski smiech) ! nie uda ci sie to !! *strzela i trafia Rin kulka z farba* hehe rofl dostala dostala *kula sie po podlodze* Ekstra, kocham ta zabawe 4laugh *bierze swoj pistolet * Lava: tu jest wszystko XD ( oprocz niskich cen rofl ) (konsternacja) ale...ja...obiad... O.oswietenie heart , swietenie, ale ja wlasnie juz sie najadlam rofl czas na sieste XDD Z/w ( 30 minut)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:46 am
Aidanna Karnaaa Aidanna osz! *bierze swoj pistolet niewiadomo skad, howa sie za kanape i strzela do niej* scream *wystawaia lufe pistoletu zza stolu i probuje strzelic* aaaaaaaaaa !! naboje mi sie skonczyly !! MEJDEJ MEJDEJ ! hiuston mamy problem rofl *rzuca do niej balonami z woda* a masz! xd *lapie balony zanim sie rozwalaja i rzuca w Rin*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:47 am
Karnaaa Lavagetas_heqetai Karnaaa Łoszzz , myslisz ze Ci sie upiecze ?? *strzela w Aidanne* hee rofl kolejna dostala heheeeee 4laugh ktoś jeszce chce kulke ? rozrabiasz... łaaaaaaa!! łat ar you duing !!??*przystawia mu pistolet do glowy* chcesz zginac ? pirate ne-e ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:49 am
Lavagetas_heqetai Karnaaa Lavagetas_heqetai Karnaaa Łoszzz , myslisz ze Ci sie upiecze ?? *strzela w Aidanne* hee rofl kolejna dostala heheeeee 4laugh ktoś jeszce chce kulke ? rozrabiasz... łaaaaaaa!! łat ar you duing !!??*przystawia mu pistolet do glowy* chcesz zginac ? pirate ne-e ;]*aptrzy co tam za orgie sie dzieja* eek *strzela Lavie w glowe* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:49 am
co?! gdzie?! bin laden?! *daje sobie na głowe poduche* *wpiernicza sie do komina* ninja >.> <.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:50 am
Lavagetas_heqetai Karnaaa łaaaaaaa!! łat ar you duing !!??*przystawia mu pistolet do glowy* chcesz zginac ? pirate ne-e ;]*wyciaga bazuke* już po tobie twisted *strzela*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|