|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:10 am
Rin_Youkai ...No, niestety nie. dramallama oj, oj, cos Ci fececi uciekaja od odpowiedzilanosci rofl ( tak jak ja?! XD ) ...Ja po prostu jestem szczery. I chocbym nie wiem jak się starał to nijak nie mogę być jej wujkiem. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czesiek Hydraulik Aidanna a ty nie zebraj, bo Ci dadza losowego bana xd Ja nie zebram tylko domagam sie czegos za te wszystkie lata charowki xd blaugh biggrin lajf is brutal 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Aidanna swiety mikolaj? blaugh Patrz Karnaaa... swiety mikolaj xd to niech przyniesie mi meza bo cos za duzo tych dzieci ze znana mamusia, a nieznanym tatusiem XD *patrzy na nia ze zdziwieniam * Matka w tym wieku ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:11 am
Karnaaa Jki szmal kobito o co ci chodzi xd wciag aja na gore i cos szepcze do ucha : trzeba dostarczyc milion do polnocy, albo nas kropna ninja * rozumisz nee ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:14 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ja po prostu jestem szczery. I chocbym nie wiem jak się starał to nijak nie mogę być jej wujkiem. xd tak, tak tutaj kazdy jest bez winy xd a ty juz na pewno panieeeee Cichociemy wujaszku ninja 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:14 am
Rin_Youkai Karnaaa Jki szmal kobito o co ci chodzi xd wciag aja na gore i cos szepcze do ucha : trzeba dostarczyc milion do polnocy, albo nas kropna ninja * rozumisz nee ? MILIONNNNNNN gonk kiedy tak chlalysmy , ze nic nie pamietam xd A kto nas kropnie *szeptu szeptu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:15 am
Aidanna Ozzwald Aidanna no nie patrz sie na mnie nyo redface gonk whee ale ja lubie heart *zlazi z szafy i wlazi mu na barana* xd *kreci sie wokul wlasnej osi* ktore z nas sie pierwsze zle poczuje? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa *patrzy na nia ze zdziwieniam * Matka w tym wieku ?? xd tak mlodo wygladam HOHOHO *o*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Jki szmal kobito o co ci chodzi xd wciag aja na gore i cos szepcze do ucha : trzeba dostarczyc milion do polnocy, albo nas kropna ninja * rozumisz nee ? MILIONNNNNNN gonk kiedy tak chlalysmy , ze nic nie pamietam xd A kto nas kropnie *szeptu szeptu* *gleba na ziemie* ale krzyczec nie muisz gonk xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:16 am
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Jki szmal kobito o co ci chodzi xd wciag aja na gore i cos szepcze do ucha : trzeba dostarczyc milion do polnocy, albo nas kropna ninja * rozumisz nee ? MILIONNNNNNN gonk kiedy tak chlalysmy , ze nic nie pamietam xd A kto nas kropnie *szeptu szeptu* *Proboje podsluchiwac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai RUFUS.ABBYSINIAN ...Ja po prostu jestem szczery. I chocbym nie wiem jak się starał to nijak nie mogę być jej wujkiem. xd tak, tak tutaj kazdy jest bez winy xd a ty juz na pewno panieeeee Cichociemy wujaszku ninja 4laugh ...No, skoro bez winy, to bez winy. cheese_whine
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna no nie patrz sie na mnie nyo redface gonk whee ale ja lubie heart *zlazi z szafy i wlazi mu na barana* xd *kreci sie wokul wlasnej osi* ktore z nas sie pierwsze zle poczuje? wink nie rob! nie rob! *trzyma sie mozno* mi sie na zwyklej hustawce robi nie dobrze, a co dopiero jak sie mam krecic gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Jki szmal kobito o co ci chodzi xd wciag aja na gore i cos szepcze do ucha : trzeba dostarczyc milion do polnocy, albo nas kropna ninja * rozumisz nee ? MILIONNNNNNN gonk kiedy tak chlalysmy , ze nic nie pamietam xd A kto nas kropnie *szeptu szeptu* jak to kto zgnila skarpeta i jej ludzie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:17 am
Czesiek Hydraulik Aidanna a ty nie zebraj, bo Ci dadza losowego bana xd Ja nie zebram tylko domagam sie czegos za te wszystkie lata charowki xd blaugh biggrin to i tak za malo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 7:17 am
Aidanna Karnaaa Rin_Youkai Karnaaa Jki szmal kobito o co ci chodzi xd wciag aja na gore i cos szepcze do ucha : trzeba dostarczyc milion do polnocy, albo nas kropna ninja * rozumisz nee ? MILIONNNNNNN gonk kiedy tak chlalysmy , ze nic nie pamietam xd A kto nas kropnie *szeptu szeptu* *gleba na ziemie* ale krzyczec nie muisz gonk xp Sorki to z tego stresu gonk milion , heeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|