|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 6:44 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 6:45 am
Ozzwald Omega Sun chodz do cioci, ciocia wymyslila nowa zabawe pt: "jak dlugo Karnaa wytrzyma bez ruchu" (jak pilnowalam dzieci, to ta zabawa byla jak wybawienie; albo w chowanego: dzieciak sie chowa a wy go nie szukacie xd ) albo w indian zwiazac i zakneblowac dziecko i isc ogladac tv tez dobre smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 6:45 am
Karnaaa Ozzwald Rin_Youkai Karnaaa Rin_Youkai dobra, spokojnie, sytuacja opanowana (jakas oszukana matka wrocila!? XD ) Karnaaaaaa ToT piesku na pasek PTFU! Tj kochanie chodz tutaj XD łoc *podchodzi daje kopa w kostke i ucieka * CIOCIA , BABCIA !! mama beeeeeeee , mama bijee crying oż ty ! bachorze jeden! * wyjmuje siatke na psyXD i zarzuca na nią * zle dziecko scream = to dopiero patologia XD * nie znam Cie == moja dziecko by nigdy tak nie zrobilo stare od dzis nie jestem twoja matka XD i nigdy nie bylam zreszta !? x_X''' masz problemy z agresja to tym bardziej wskazuje ze to ADHD jest twoje blaugh Wujeciek z laptopem 4laugh ja jestem z probowki wiec nie moge byc wujkiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 6:46 am
Omega Sun Karnaaa Omega Sun chodz do cioci, ciocia wymyslila nowa zabawe pt: "jak dlugo Karnaa wytrzyma bez ruchu" (jak pilnowalam dzieci, to ta zabawa byla jak wybawienie; albo w chowanego: dzieciak sie chowa a wy go nie szukacie xd ) *stoi na jednej nodze* wspaniale, jak wytrzymasz godzine w tej pozycji to ciocia Ci cos kupi Widelki ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 6:46 am
Omega Sun Ozzwald Omega Sun chodz do cioci, ciocia wymyslila nowa zabawe pt: "jak dlugo Karnaa wytrzyma bez ruchu" (jak pilnowalam dzieci, to ta zabawa byla jak wybawienie; albo w chowanego: dzieciak sie chowa a wy go nie szukacie xd ) albo w indian zwiazac i zakneblowac dziecko i isc ogladac tv tez dobre smile ja wlasnie tak postapilam tylko w nieco inny sposob rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 6:47 am
Rin_Youkai Omega Sun Ozzwald Omega Sun chodz do cioci, ciocia wymyslila nowa zabawe pt: "jak dlugo Karnaa wytrzyma bez ruchu" (jak pilnowalam dzieci, to ta zabawa byla jak wybawienie; albo w chowanego: dzieciak sie chowa a wy go nie szukacie xd ) albo w indian zwiazac i zakneblowac dziecko i isc ogladac tv tez dobre smile ja wlasnie tak postapilam tylko w nieco inny sposob rofl Jaki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Karnaaa Ozzwald Rin_Youkai oż ty ! bachorze jeden! * wyjmuje siatke na psyXD i zarzuca na nią * zle dziecko scream = to dopiero patologia XD * nie znam Cie == moja dziecko by nigdy tak nie zrobilo stare od dzis nie jestem twoja matka XD i nigdy nie bylam zreszta !? x_X''' masz problemy z agresja to tym bardziej wskazuje ze to ADHD jest twoje blaugh Wujeciek z laptopem 4laugh ja jestem z probowki wiec nie moge byc wujkiem blaugh ujek tec mnie nie ocha sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 6:48 am
--> strona wczesniej : siatka na psy: <---
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 6:49 am
Karnaaa Ozzwald Karnaaa Ozzwald Rin_Youkai oż ty ! bachorze jeden! * wyjmuje siatke na psyXD i zarzuca na nią * zle dziecko scream = to dopiero patologia XD * nie znam Cie == moja dziecko by nigdy tak nie zrobilo stare od dzis nie jestem twoja matka XD i nigdy nie bylam zreszta !? x_X''' masz problemy z agresja to tym bardziej wskazuje ze to ADHD jest twoje blaugh Wujeciek z laptopem 4laugh ja jestem z probowki wiec nie moge byc wujkiem blaugh ujek tec mnie nie ocha sad bo mnie kocha ninja heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 6:50 am
ninja ninja * skrywaj sie, skrywaj bo jeszcze ciebie dorwie Xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 6:50 am
ubierz sie, tu sa dzieci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 6:51 am
Aidanna bo mnie kocha ninja heart łoć , to ujkowi podaruje ninja *szuka innego wujka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...Kurczę, wypadałoby się ubrać jakoś wakacyjniej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai ninja ninja * skrywaj sie, skrywaj bo jeszcze ciebie dorwie Xd * osz... *wlazi na szafe* ninja tu mnie nie znajdzie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|