|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:50 am
pranie zrobione, ciekawe czy zostal tu ktos jeszcze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:52 am
Rin_Youkai pranie zrobione, ciekawe czy zostal tu ktos jeszcze xd ja! ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:55 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai pranie zrobione, ciekawe czy zostal tu ktos jeszcze xd ja! ;DHa! wiedzialam zes dzielny i wytrwaly wojownik heart . Dobra, a teraz pomoz mi zrobić obiad mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:56 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai pranie zrobione, ciekawe czy zostal tu ktos jeszcze xd ja! ;DHa! wiedzialam zes dzielny i wytrwaly wojownik heart . Dobra, a teraz pomoz mi zrobić obiad mrgreen masz szczescie bo lubie gotowac ;]- a co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:57 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai pranie zrobione, ciekawe czy zostal tu ktos jeszcze xd ja! ;DHa! wiedzialam zes dzielny i wytrwaly wojownik heart . Dobra, a teraz pomoz mi zrobić obiad mrgreen masz szczescie bo lubie gotowac ;]- a co? ojej coraz wiecej tych co lubia gotowac heart , a ty kiedy masz urodzinki ( dzien i miesiac ) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 5:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 5:01 am
oki, papapa trzymaj sie * macha lapka* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 5:10 am
*przeciaga sie* mrraaaa.... ale sie wyspalam x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 5:13 am
Aidanna *przeciaga sie* mrraaaa.... ale sie wyspalam x3 * zerk zerk* strasznie duzo osob fundnelo sobie fryzurke taka jak ty masz ninja popular fryz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 5:17 am
Rin_Youkai Aidanna *przeciaga sie* mrraaaa.... ale sie wyspalam x3 * zerk zerk* strasznie duzo osob fundnelo sobie fryzurke taka jak ty masz ninja popular fryz XD mi sie podoba x3 to inni zgapiaja odemnie 3nodding dramallama *siedzi w pizamie i sie cieszy* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 5:21 am
Aidanna Rin_Youkai Aidanna *przeciaga sie* mrraaaa.... ale sie wyspalam x3 * zerk zerk* strasznie duzo osob fundnelo sobie fryzurke taka jak ty masz ninja popular fryz XD mi sie podoba x3 to inni zgapiaja odemnie 3nodding dramallama *siedzi w pizamie i sie cieszy* xd chcesz widze przespac wakacje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 5:22 am
Rin_Youkai Aidanna Rin_Youkai Aidanna *przeciaga sie* mrraaaa.... ale sie wyspalam x3 * zerk zerk* strasznie duzo osob fundnelo sobie fryzurke taka jak ty masz ninja popular fryz XD mi sie podoba x3 to inni zgapiaja odemnie 3nodding dramallama *siedzi w pizamie i sie cieszy* xd chcesz widze przespac wakacje ninja spie puki moge xD odespac te wstawanie o 6 rano @.@ zreszta i tak od 8 bede wstawac wczesnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 5:28 am
Aidanna spie puki moge xD odespac te wstawanie o 6 rano @.@ zreszta i tak od 8 bede wstawac wczesnie 3nodding szkoda , ze wakacje tak szybko zleca .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 5:33 am
Rin_Youkai Aidanna spie puki moge xD odespac te wstawanie o 6 rano @.@ zreszta i tak od 8 bede wstawac wczesnie 3nodding szkoda , ze wakacje tak szybko zleca .__. mi wszystkie wyjazdy, przyjazdy itp koncza sie dwa tygodnie przed szkola jakos tak T-T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|