|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:13 am
Terrorystka Frania *przytula* *klep kelp po łebku*
spokojnie maluchu.. zaraz znajdziemy twoja mame biggrin
ooo! TAM JEST! *pokazuje na Rin*
zaraz ja złapiemy i przywrócimy do odpowiedzialności XD ojej wydalo sie xd z/w pranie czeka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:14 am
Rin_Youkai Terrorystka Frania Rin_Youkai Mroczny Tato *wbija* hej wam Rin wygladasz ja kroliczek playboya heart _ heart eMka pamietaj! tak masz wygladac na moje urodziny! blaugh 4laugh to sluzbowe ubranie mrgreen rofl rofl rofl *śmiech*
jak i numerek rofl
#T.Love - [I hate rock'n'roll #11] Mr. President [4:07]cos nie pasuje stare rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen a ja musze spadac z 4 samicami na dzialke _ _" nara wam nie myslcie sobie przedzial wiekowy tych ow samic to 18-75 stressed sweatdrop narazie milego dnia zycze dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:16 am
Mroczny Tato a ja musze spadac z 4 samicami na dzialke _ _" nara wam nie myslcie sobie przedzial wiekowy tych ow samic to 18-75 stressed sweatdrop narazie milego dnia zycze dramallama ;DDDDD rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:17 am
Lavagetas_heqetai Franka- to nie moja mama- co ty mi tu wkrecasz... mamo ;DDDDDD o.O
moim dzieckiem jest kissme a nie baka lava sama.. XD
poza tym na adopcje troche za późno.... juz było kilku kandydatów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:18 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Franka- to nie moja mama- co ty mi tu wkrecasz... mamo ;DDDDDD o.O
moim dzieckiem jest kissme a nie baka lava sama.. XD
poza tym na adopcje troche za późno.... juz było kilku kandydatów xd cholera, nikt mnie nie chce- ale kał ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:19 am
...Bah! ...Ale fajnie gorąco. dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:20 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Bah! ...Ale fajnie gorąco. dramallama ahoj kapitanie bobrze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:21 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Bah! ...Ale fajnie gorąco. dramallama witam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:24 am
Rufusie, fane masz te swoje komiksy x] *zaczytuje sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:27 am
Terrorystka Frania Rufusie, fane masz te swoje komiksy x] *zaczytuje sie* ...No nie wiem, osobiście tak nie uważam. xd ...Ale jest to jakby taki...punkt do samospełnienia. blaugh ... ...PS. Dzięki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:32 am
RUFUS.ABBYSINIAN Terrorystka Frania Rufusie, fane masz te swoje komiksy x] *zaczytuje sie* ...No nie wiem, osobiście tak nie uważam. xd ...Ale jest to jakby taki...punkt do samospełnienia. blaugh ... ...PS. Dzięki. cool # T.LOVE - [ANTYIDOL] 133 [2:50]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:33 am
...Dobra, to ja lecę. ...Sayonara. dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:34 am
39. Blink 182 - [Take Off Your Pants & Jacket #03] First Date [2:51]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:37 am
...PS. Link nie działa, bo mój serwer jest dziwny. ...I jesli mam coś bezpośrednio na awardspace to potem link nie działa. Niektóre odcinki są na photobuckecie i wszystko działa ok. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|