|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:03 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai dwoje zawałowców... hmm, nie jadłem jeszcze ludzkich przetworów ;D *wrzeszczy nań* aaaa! gonk
cos ty zrobił!!?!?!?!?!?!
łaaaa! trupy! *skok na niego* brrr *ciarki na plecach* baka baka bakaaaaa Lava Sama! scream to jej wina *pokazuje na zwloki Rin* tak mnie straszyc przez PM gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:05 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Karnaaa Łaaaaaaaaa !!!!!!!! dzoncie po karetke *pada bo dostala zawalu* rofl oranyyy! jaki to był nuker!? >__>"
998!? 9997!? gonk
0-700-880-777!?!?!?!?! gonk franka ten ostatni to czyj? ;> chyba nie służbowy? ;DDDDDD xd nie wiem o co ci chodzi xd
ja jestem porządna Obywtelką państwa Rzeczyposplitej Kaczorowskiej biggrin
jestem grzeczna biggrin to jest moj x_X'' o co w ogole takie zamieszanie XD wink rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai dwoje zawałowców... hmm, nie jadłem jeszcze ludzkich przetworów ;D * cus go puka z tylu w glowe * ale ja tutaj jestem xd hmm co mu tutaj mamy XD * patrzy na ziemie, gdzie przed chwila sama lezala * Kotlet schabowy i mlode ziemniaczki z surowka heart No to smacznego 3nodding * zabiera sie za wcinanie XD kurde- biegałem za obiadem... i łaskotałem go... i on mnie... gonk musze na odwyk! ciekawe czy gdziekolwiek zechca takie baka Lave Sama blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wbija* hej wam
Rin wygladasz ja kroliczek playboya heart _ heart
eMka pamietaj! tak masz wygladac na moje urodziny! blaugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:06 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai dwoje zawałowców... hmm, nie jadłem jeszcze ludzkich przetworów ;D * cus go puka z tylu w glowe * ale ja tutaj jestem xd hmm co mu tutaj mamy XD * patrzy na ziemie, gdzie przed chwila sama lezala * Kotlet schabowy i mlode ziemniaczki z surowka heart No to smacznego 3nodding * zabiera sie za wcinanie XD kurde- biegałem za obiadem... i łaskotałem go... i on mnie... gonk musze na odwyk! ciekawe czy gdziekolwiek zechca takie baka Lave Sama blaugh
Rin- zadzwonie dzis ;DDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:07 am
Rin_Youkai to jest moj x_X'' o co w ogole takie zamieszanie XD wink rofl Lava se fika XDD to jego wina! *pokazuje na niego palcem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:07 am
Mroczny Tato *wbija* hej wam Rin wygladasz ja kroliczek playboya heart _ heart eMka pamietaj! tak masz wygladac na moje urodziny! blaugh 4laugh to sluzbowe ubranie mrgreen rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:08 am
Mroczny Tato *wbija* hej wam Rin wygladasz ja kroliczek playboya heart _ heart eMka pamietaj! tak masz wygladac na moje urodziny! blaugh 4laugh xp stare stare stare bo ja nie mam co robic, tylko kupowac sobie kostium króliczka playboya gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:08 am
prosze bardzo wink mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:09 am
Rin_Youkai Mroczny Tato *wbija* hej wam Rin wygladasz ja kroliczek playboya heart _ heart eMka pamietaj! tak masz wygladac na moje urodziny! blaugh 4laugh to sluzbowe ubranie mrgreen rofl rofl rofl *śmiech*
jak i numerek rofl
#T.Love - [I hate rock'n'roll #11] Mr. President [4:07]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:10 am
Rin_Youkai Mroczny Tato *wbija* hej wam Rin wygladasz ja kroliczek playboya heart _ heart eMka pamietaj! tak masz wygladac na moje urodziny! blaugh 4laugh to sluzbowe ubranie mrgreen rofl rofl rofl eMus nie masz kasy nawet dla mnie? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:11 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Mroczny Tato *wbija* hej wam Rin wygladasz ja kroliczek playboya heart _ heart eMka pamietaj! tak masz wygladac na moje urodziny! blaugh 4laugh to sluzbowe ubranie mrgreen rofl rofl rofl *śmiech*
jak i numerek rofl
#T.Love - [I hate rock'n'roll #11] Mr. President [4:07]cos nie pasuje stare rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:11 am
*przytula* *klep kelp po łebku*
spokojnie maluchu.. zaraz znajdziemy twoja mame biggrin
ooo! TAM JEST! *pokazuje na Rin*
zaraz ja złapiemy i przywrócimy do odpowiedzialności XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:12 am
Mroczny Tato Rin_Youkai Mroczny Tato *wbija* hej wam Rin wygladasz ja kroliczek playboya heart _ heart eMka pamietaj! tak masz wygladac na moje urodziny! blaugh 4laugh to sluzbowe ubranie mrgreen rofl rofl rofl eMus nie masz kasy nawet dla mnie? sad jakiej kasy?
na kupono prezentu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:13 am
Rin_Youkai prosze bardzo wink mrgreen rofl mow do mnie niegrzecznie ahh ;DDD Franka- to nie moja mama- co ty mi tu wkrecasz... mamo ;DDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|