|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:48 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai nieeeeee gonk UAHAHAHHA tylko nie to HIAIUAUAUA * ucieka gdzie sie da * alez tutaj nikt nic sobie nie pomyslal wink twisted
no oczywiscie ze nie- to przeciez POGG- bastion moralności i nienagannej ogłady o katolickich fundamentach ;D* szuka czegos do schowania sie * O tam jest szafa ! * wskok na szafe * blaugh blaugh blaugh nic mi nie zrobisz XD * pokazuje jezyk* Zly dotyk boli cale zycie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:50 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai nieeeeee gonk UAHAHAHHA tylko nie to HIAIUAUAUA * ucieka gdzie sie da * alez tutaj nikt nic sobie nie pomyslal wink twisted
no oczywiscie ze nie- to przeciez POGG- bastion moralności i nienagannej ogłady o katolickich fundamentach ;D* szuka czegos do schowania sie * O tam jest szafa ! * wskok na szafe * blaugh blaugh blaugh nic mi nie zrobisz XD * pokazuje jezyk* Zly dotyk boli cale zycie ninja dzien dobry- zastałem Jolke? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:51 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai * szuka czegos do schowania sie * O tam jest szafa ! * wskok na szafe * blaugh blaugh blaugh nic mi nie zrobisz XD * pokazuje jezyk* Zly dotyk boli cale zycie ninja dzien dobry- zastałem Jolke? ;DAAAAAAAAAAAAAA! *zawal serca i pad na ziemie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:51 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Rin_Youkai alez tutaj nikt nic sobie nie pomyslal wink *pomyślałam sobie COŚ* rofl oh wy, wy jak chcecie to sobie pójde XDDD ojj bo ciebie tez dotkne ;DDDDD taaa... spróbowałbyś cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:54 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai * szuka czegos do schowania sie * O tam jest szafa ! * wskok na szafe * blaugh blaugh blaugh nic mi nie zrobisz XD * pokazuje jezyk* Zly dotyk boli cale zycie ninja dzien dobry- zastałem Jolke? ;DAAAAAAAAAAAAAA! *zawal serca i pad na ziemie * hahahaha *turla sie po podłodze* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:54 am
Łaaaaaaaaa !!!!!!!! dzoncie po karetke *pada bo dostala zawalu* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:57 am
Karnaaa Łaaaaaaaaa !!!!!!!! dzoncie po karetke *pada bo dostala zawalu* rofl oranyyy! jaki to był nuker!? >__>"
998!? 9997!? gonk
0-700-880-777!?!?!?!?! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:58 am
dwoje zawałowców... hmm, nie jadłem jeszcze ludzkich przetworów ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:59 am
Terrorystka Frania Karnaaa Łaaaaaaaaa !!!!!!!! dzoncie po karetke *pada bo dostala zawalu* rofl oranyyy! jaki to był nuker!? >__>"
998!? 9997!? gonk
0-700-880-777!?!?!?!?! gonk franka ten ostatni to czyj? ;> chyba nie służbowy? ;DDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:59 am
Lavagetas_heqetai dwoje zawałowców... hmm, nie jadłem jeszcze ludzkich przetworów ;D *wrzeszczy nań* aaaa! gonk
cos ty zrobił!!?!?!?!?!?!
łaaaa! trupy! *skok na niego* brrr *ciarki na plecach* baka baka bakaaaaa Lava Sama! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:01 am
Terrorystka Frania Karnaaa Łaaaaaaaaa !!!!!!!! dzoncie po karetke *pada bo dostala zawalu* rofl oranyyy! jaki to był nuker!? >__>"
998!? 9997!? gonk
0-700-880-777!?!?!?!?! gonk az mi z wrazenia neta wylaczylo xd *wstaje z podlogi i otzrpuje sie* faszywy alarm cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:02 am
Lavagetas_heqetai dwoje zawałowców... hmm, nie jadłem jeszcze ludzkich przetworów ;D * cus go puka z tylu w glowe * ale ja tutaj jestem xd hmm co mu tutaj mamy XD * patrzy na ziemie, gdzie przed chwila sama lezala * Kotlet schabowy i mlode ziemniaczki z surowka heart No to smacznego 3nodding * zabiera sie za wcinanie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai dwoje zawałowców... hmm, nie jadłem jeszcze ludzkich przetworów ;D *wrzeszczy nań* aaaa! gonk
cos ty zrobił!!?!?!?!?!?!
łaaaa! trupy! *skok na niego* brrr *ciarki na plecach* baka baka bakaaaaa Lava Sama! scream no przynajmniej jeden ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Karnaaa Łaaaaaaaaa !!!!!!!! dzoncie po karetke *pada bo dostala zawalu* rofl oranyyy! jaki to był nuker!? >__>"
998!? 9997!? gonk
0-700-880-777!?!?!?!?! gonk franka ten ostatni to czyj? ;> chyba nie służbowy? ;DDDDDD xd nie wiem o co ci chodzi xd
ja jestem porządna Obywtelką państwa Rzeczyposplitej Kaczorowskiej biggrin
jestem grzeczna biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 4:03 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai dwoje zawałowców... hmm, nie jadłem jeszcze ludzkich przetworów ;D * cus go puka z tylu w glowe * ale ja tutaj jestem xd hmm co mu tutaj mamy XD * patrzy na ziemie, gdzie przed chwila sama lezala * Kotlet schabowy i mlode ziemniaczki z surowka heart No to smacznego 3nodding * zabiera sie za wcinanie XD kurde- biegałem za obiadem... i łaskotałem go... i on mnie... gonk musze na odwyk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|