|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:20 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania *podskakuje* aaaaaa! gonk scream
LAVA SAAAAMA! scream scream scream
bakbakbaka! >___< no co? rozbudzilas sie nie? ;D Giń Lava Sama!
*plemienny okrzyk nienawisci XD* ajajajajajajajajaj! burning_eyes xd xd xd mamciu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:25 am
Lavagetas_heqetai no przestan- wiesz ile czasu zabrało mi ich poflancowanie? ;DDDD ale te zle wiatraki same podwyzszaja tempo ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:27 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no przestan- wiesz ile czasu zabrało mi ich poflancowanie? ;DDDD ale te zle wiatraki same podwyzszaja tempo ninja serio? chciałbym to zobaczyc mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:28 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Giń Lava Sama!
*plemienny okrzyk nienawisci XD* ajajajajajajajajaj! burning_eyes xd xd xd mamciu! mwahahaha!  Imperium zdobyte! *smiech mandarka* rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:30 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no przestan- wiesz ile czasu zabrało mi ich poflancowanie? ;DDDD ale te zle wiatraki same podwyzszaja tempo ninja serio? chciałbym to zobaczyc mrgreen ojej, ale mi chyba nie ma co rozwiewac rofl ta jakis pasek elastycznej bawelny XD * w tyl zwrot i do laskotania przystap XD *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:30 am
Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Giń Lava Sama!
*plemienny okrzyk nienawisci XD* ajajajajajajajajaj! burning_eyes xd xd xd mamciu! mwahahaha!  Imperium zdobyte! *smiech mandarka* rofl xd ahaha! haaaha ha ha ha! ;DDD ty wcale mnie nie zdobylaś ;P albo nie pamietam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:32 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no przestan- wiesz ile czasu zabrało mi ich poflancowanie? ;DDDD ale te zle wiatraki same podwyzszaja tempo ninja serio? chciałbym to zobaczyc mrgreen ojej, ale mi chyba nie ma co rozwiewac rofl ta jakis pasek elastycznej bawelny XD * w tyl zwrot i do laskotania przystap XD * no bo ci juz zwiało ;D ja wcale nie mam łaskotek ;P ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:33 am
Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Lavagetas_heqetai Terrorystka Frania Giń Lava Sama!
*plemienny okrzyk nienawisci XD* ajajajajajajajajaj! burning_eyes xd xd xd mamciu! mwahahaha!  Imperium zdobyte! *smiech mandarka* rofl xd ahaha! haaaha ha ha ha! ;DDD ty wcale mnie nie zdobylaś ;P albo nie pamietam XD Dzem - [Cegla] Whisky [5:10] heart _ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:35 am
Lavagetas_heqetai no bo ci juz zwiało ;D ja wcale nie mam łaskotek ;P ;D * cmyk za kropelke , ciach na bluzke i do ciala XD * teraz mi juz nic nie spadnie XD jezuuuuniu jak nie mozna miec laskotek eek mi wystarczy dotknac palcem udo a ja juz sie ryje ze smiechu xp Cute prosiaczek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:37 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no bo ci juz zwiało ;D ja wcale nie mam łaskotek ;P ;D * cmyk za kropelke , ciach na bluzke i do ciala XD * teraz mi juz nic nie spadnie XD jezuuuuniu jak nie mozna miec laskotek eek mi wystarczy dotknac palcem udo a ja juz sie ryje ze smiechu xp Cute prosiaczek heart mam ale tylko w jednym miejscu (całkiem normalnym miejscu- zeby nie bylo) ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:38 am
Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no bo ci juz zwiało ;D ja wcale nie mam łaskotek ;P ;D * cmyk za kropelke , ciach na bluzke i do ciala XD * teraz mi juz nic nie spadnie XD jezuuuuniu jak nie mozna miec laskotek eek mi wystarczy dotknac palcem udo a ja juz sie ryje ze smiechu xp Cute prosiaczek heart mam ale tylko w jednym miejscu (całkiem normalnym miejscu- zeby nie bylo) ;Dnieeeeee gonk UAHAHAHHA tylko nie to HIAIUAUAUA * ucieka gdzie sie da * alez tutaj nikt nic sobie nie pomyslal wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:40 am
Rin_Youkai alez tutaj nikt nic sobie nie pomyslal wink *pomyślałam sobie COŚ* rofl oh wy, wy jak chcecie to sobie pójde XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:41 am
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Rin_Youkai Lavagetas_heqetai no bo ci juz zwiało ;D ja wcale nie mam łaskotek ;P ;D * cmyk za kropelke , ciach na bluzke i do ciala XD * teraz mi juz nic nie spadnie XD jezuuuuniu jak nie mozna miec laskotek eek mi wystarczy dotknac palcem udo a ja juz sie ryje ze smiechu xp Cute prosiaczek heart mam ale tylko w jednym miejscu (całkiem normalnym miejscu- zeby nie bylo) ;Dnieeeeee gonk UAHAHAHHA tylko nie to HIAIUAUAUA * ucieka gdzie sie da * alez tutaj nikt nic sobie nie pomyslal wink twisted
no oczywiscie ze nie- to przeciez POGG- bastion moralności i nienagannej ogłady o katolickich fundamentach ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:42 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai alez tutaj nikt nic sobie nie pomyslal wink *pomyślałam sobie COŚ* rofl oh wy, wy jak chcecie to sobie pójde XDDD nie, wyznajemy tutaj wolnosc mysli XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 3:42 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai alez tutaj nikt nic sobie nie pomyslal wink *pomyślałam sobie COŚ* rofl oh wy, wy jak chcecie to sobie pójde XDDD ojj bo ciebie tez dotkne ;DDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|