|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:17 am
Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa Mroczny Tato Karna ja wole zywe stworzenia i bynajmniej zwierzeta xd znowu zaczynasz rolleyes *przestaje* jaki posluszny xd *ptsz* spadam panie... bujaka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:19 am
Mroczny Tato renge_karen glownie chodzi tu o ta dziewczyne w brazowych wlosach ktora uwarza sie za najpiekniejsza na swiecie ^^ chodz jej kolerzanka tez nie jest za piekna ja po obejrzeniu tego zdjecia powiedziałam: "a myslalam ze to ja jestem brzydka"
wiec jesli ktos ma o sobie niskie mniemanie to prosze bardzo od razu wam sie humor poprawi biggrin
http://img513.imageshack.us/my.php?image=minamiandtenshi6st.jpg
ja jak zobaczylam to zdjecie to nie moglam przestac sie sciac ^D^
jak ktos chce umiescic komentarz to moge podac strone gdzie mozna go umiescic biggrin
dziekuje obie sa piekne ja bym tego w rzyciu nie powiedziala nawet jakbym byla slepa i nacpana.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:20 am
Mroczny Tato *ptsz* spadam panie... bujaka bay
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:22 am
renge_karen Mroczny Tato renge_karen glownie chodzi tu o ta dziewczyne w brazowych wlosach ktora uwarza sie za najpiekniejsza na swiecie ^^ chodz jej kolerzanka tez nie jest za piekna ja po obejrzeniu tego zdjecia powiedziałam: "a myslalam ze to ja jestem brzydka"
wiec jesli ktos ma o sobie niskie mniemanie to prosze bardzo od razu wam sie humor poprawi biggrin
jak ktos chce umiescic komentarz to moge podac strone gdzie mozna go umiescic biggrin
dziekuje obie sa piekne ja bym tego w zyciu nie powiedziala nawet jakbym byla slepa i nacpana......... Piekne fakt nie sa , ale wierz mi do mojej bylej klasy chodzil gorszy pasztet rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:22 am
renge_karen Mroczny Tato renge_karen glownie chodzi tu o ta dziewczyne w brazowych wlosach ktora uwarza sie za najpiekniejsza na swiecie ^^ chodz jej kolerzanka tez nie jest za piekna ja po obejrzeniu tego zdjecia powiedziałam: "a myslalam ze to ja jestem brzydka"
dziekuje obie sa piekne ja bym tego w rzyciu nie powiedziala nawet jakbym byla slepa i nacpana.........szkoda ze nie wiesz co to jest ironia *nie ma go tu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:24 am
ide rybki polowic , moze cos podrobie na widelki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:26 am
Karnaaa renge_karen Mroczny Tato renge_karen glownie chodzi tu o ta dziewczyne w brazowych wlosach ktora uwarza sie za najpiekniejsza na swiecie ^^ chodz jej kolerzanka tez nie jest za piekna ja po obejrzeniu tego zdjecia powiedziałam: "a myslalam ze to ja jestem brzydka"
dziekuje obie sa piekne ja bym tego w zyciu nie powiedziala nawet jakbym byla slepa i nacpana......... Piekne fakt nie sa , ale wierz mi do mojej bylej klasy chodzil gorszy pasztet rolleyes szkoda ze nie masz zdjecia. a tak na marginesie to ja ich nei znam osobiscie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:28 am
renge_karen ja bym tego w rzyciu nie powiedziala nawet jakbym byla slepa i nacpana......... ja tez bym tego nie powiedział, ale Ojciec ma zryte poczucie rzeczywisosci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:30 am
renge_karen Karnaaa renge_karen Mroczny Tato ja bym tego w zyciu nie powiedziala nawet jakbym byla slepa i nacpana......... Piekne fakt nie sa , ale wierz mi do mojej bylej klasy chodzil gorszy pasztet rolleyes szkoda ze nie masz zdjecia. a tak na marginesie to ja ich nei znam osobiscie biggrin moge ladnie opisac : Sianowate wlosy , kwadratowa szczenka ,wodniste oczka , pelno pegów i prycze (a tez sie uwaza za niewiadomo co)dobra teraz juz serio llece , pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:30 am
Mroczny Tato renge_karen Mroczny Tato renge_karen glownie chodzi tu o ta dziewczyne w brazowych wlosach ktora uwarza sie za najpiekniejsza na swiecie ^^ chodz jej kolerzanka tez nie jest za piekna ja po obejrzeniu tego zdjecia powiedziałam: "a myslalam ze to ja jestem brzydka"
dziekuje obie sa piekne ja bym tego w rzyciu nie powiedziala nawet jakbym byla slepa i nacpana.........szkoda ze nie wiesz co to jest ironia *nie ma go tu* nawet jesli to bylo ironicznie to troche mnie i tak zatkalo........ ale plytkie to bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:32 am
Konio renge_karen ja bym tego w rzyciu nie powiedziala nawet jakbym byla slepa i nacpana......... ja tez bym tego nie powiedział, ale Ojciec ma zryte poczucie rzeczywisosci. YES!!!!!! ktos mi przytaknol i to jest piekne dziekowac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:36 am
Karnaaa renge_karen Karnaaa renge_karen Mroczny Tato ja bym tego w zyciu nie powiedziala nawet jakbym byla slepa i nacpana......... Piekne fakt nie sa , ale wierz mi do mojej bylej klasy chodzil gorszy pasztet rolleyes szkoda ze nie masz zdjecia. a tak na marginesie to ja ich nei znam osobiscie biggrin moge ladnie opisac : Sianowate wlosy , kwadratowa szczenka ,wodniste oczka , pelno pegów i prycze (a tez sie uwaza za niewiadomo co)dobra teraz juz serio llece , pa nawet tego sobie nie bede wyobrarzac bo juz mnie glowa boli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:38 am
Konio renge_karen ja bym tego w rzyciu nie powiedziala nawet jakbym byla slepa i nacpana......... ja tez bym tego nie powiedział, ale Ojciec ma zryte poczucie rzeczywisosci. zryty jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:48 am
Mroczny Tato Konio renge_karen ja bym tego w rzyciu nie powiedziala nawet jakbym byla slepa i nacpana......... ja tez bym tego nie powiedział, ale Ojciec ma zryte poczucie rzeczywisosci. zryty jestem... jak karzdy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:55 am
wtam i oznajmiam ,ze tez bym chciala to zdjecie zobaczyc .__., a mi cus nie dziala .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|