|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:53 am
Rin_Youkai oki ja lece papapa 3nodding Papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:55 am
Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa Łoaszzzzzzz nie uciekaj !! I kogo bede mogla kopnac crying 'smacznego' 'dziekuje' wszamane... *KarNyyyy klaps* *zasadza kopa w piszczel* mrgreen *jezdzi po posladkach* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:55 am
Rin_Youkai renge_karen Rin_Youkai renge_karen jasne biggrin delikatne kobiety gora!!!!!!!!!!!!!!!!
ach feminizm rzadzi biggrin boszzz ja w ogole nigdy nie mialam sytuacji takiej by zareagowac nerwowo XD a ja caly czas mam =]co za faceci tam u was sa xd lepiej nie pytaj zreszta to po czesci tez przezemnie biggrin jak sie ma nerwice to sie na wszytsko zloscia reaguje biggrin uwielbiam siebie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:56 am
Karnaaa Rin_Youkai oki ja lece papapa 3nodding Papa uciekaj *pozegnalny klaps dla Rin*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:57 am
Mroczny Tato Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa Łoaszzzzzzz nie uciekaj !! I kogo bede mogla kopnac crying 'smacznego' 'dziekuje' wszamane... *KarNyyyy klaps* *zasadza kopa w piszczel* mrgreen *jezdzi po posladkach* twisted *rzuca w niego tasakiem* scream zostaw moj tylek w spokoju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:01 am
Karnaaa *rzuca w niego tasakiem* scream zostaw moj tylek w spokoju nie ma mojej eMeczki... nie mam czym sie nacieszyc emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:02 am
o ludziska chcecie zobaczyc prwadziwego potwora jesli chodzi o urode???????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:03 am
Mroczny Tato Karnaaa *rzuca w niego tasakiem* scream zostaw moj tylek w spokoju nie ma mojej eMeczki... nie mam czym sie nacieszyc emo *staje w bezpiecznej odleglosci od niego i rzuca mu pluszowego miska* masz pobaw sie xd juz nie bedziesz taki samotny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:04 am
renge_karen o ludziska chcecie zobaczyc prwadziwego potwora jesli chodzi o urode??????????? whee Dawaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:04 am
renge_karen o ludziska chcecie zobaczyc prwadziwego potwora jesli chodzi o urode??????????? wal Karna ja wole zywe stworzenia i bynajmniej zwierzeta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:06 am
Mroczny Tato Karna ja wole zywe stworzenia i bynajmniej zwierzeta xd znowu zaczynasz rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:09 am
Karnaaa Mroczny Tato Karna ja wole zywe stworzenia i bynajmniej zwierzeta xd znowu zaczynasz rolleyes *przestaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:09 am
Karnaaa renge_karen o ludziska chcecie zobaczyc prwadziwego potwora jesli chodzi o urode??????????? whee Dawaj glownie chodzi tu o ta dziewczyne w brazowych wlosach ktora uwarza sie za najpiekniejsza na swiecie ^^ chodz jej kolerzanka tez nie jest za piekna ja po obejrzeniu tego zdjecia powiedziałam: "a myslalam ze to ja jestem brzydka"
wiec jesli ktos ma o sobie niskie mniemanie to prosze bardzo od razu wam sie humor poprawi biggrin
http://img513.imageshack.us/my.php?image=minamiandtenshi6st.jpg
ja jak zobaczylam to zdjecie to nie moglam przestac sie sciac ^D^
jak ktos chce umiescic komentarz to moge podac strone gdzie mozna go umiescic biggrin
dziekuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:11 am
Mroczny Tato Karnaaa Mroczny Tato Karna ja wole zywe stworzenia i bynajmniej zwierzeta xd znowu zaczynasz rolleyes *przestaje* jaki posluszny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 2:15 am
renge_karen Karnaaa renge_karen o ludziska chcecie zobaczyc prwadziwego potwora jesli chodzi o urode??????????? whee Dawaj glownie chodzi tu o ta dziewczyne w brazowych wlosach ktora uwarza sie za najpiekniejsza na swiecie ^^ chodz jej kolerzanka tez nie jest za piekna ja po obejrzeniu tego zdjecia powiedziałam: "a myslalam ze to ja jestem brzydka"
wiec jesli ktos ma o sobie niskie mniemanie to prosze bardzo od razu wam sie humor poprawi biggrin
http://img513.imageshack.us/my.php?image=minamiandtenshi6st.jpg
ja jak zobaczylam to zdjecie to nie moglam przestac sie sciac ^D^
jak ktos chce umiescic komentarz to moge podac strone gdzie mozna go umiescic biggrin
dziekujeobie sa piekne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|