|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:34 am
ninja a jak bardzo sie lubicie? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa Mroczny Tato Karna to mnie jakos pociesz blaugh Może kopem ?? 3nodding lepszy ryc niz nic wink rolleyes *mysli gdzie zasadzic mu kopa* hm...... tam masz ochraniacze xd a ja sie pochwale , nigdy nie uderzylam chlopaka mrgreen ( moj brat sie nie liczy XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:35 am
Karnaaa Mroczny Tato Karnaaa Mroczny Tato Karna to mnie jakos pociesz blaugh Może kopem ?? 3nodding lepszy ryc niz nic wink rolleyes *mysli gdzie zasadzic mu kopa* hm...... tam masz ochraniacze xd przezorny zawsze ubezpieczony 3nodding ide na sniadanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:35 am
Mroczny Tato ninja a jak bardzo sie lubicie? ninja uspokoj sie stare on jest maloletni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:36 am
Karnaaa renge_karen Karnaaa Mroczny Tato Karna to mnie jakos pociesz blaugh Może kopem ?? 3nodding ach ta kobieca delikatnosc po prostu ja uwielbiam ^D^ redface Noo wieszzzzz.... mrgreen blaugh blaugh wiem wiem ^^ ja tez taka delikatna jestem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja przeczytalam ryż ! oz! ciagle cos przekrecam ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Mroczny Tato ninja a jak bardzo sie lubicie? ninja uspokoj sie stare on jest maloletni dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:37 am
daj spokoj tu sa niereformowalni ludiz i tak nic to nie da rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nie popadajmy w paranoje gonk *uspokaja ja... i siebie* wink xd ide na te cholerne sniadanie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
3404. Marek Grechuta - DNI, KTORYCH NIE ZNAMY heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:38 am
Mroczny Tato Karnaaa rolleyes *mysli gdzie zasadzic mu kopa* hm...... tam masz ochraniacze xd przezorny zawsze ubezpieczony 3nodding ide na sniadanie... Łoaszzzzzzz nie uciekaj !! I kogo bede mogla kopnac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:38 am
Rin_Youkai ja przeczytalam ryż ! oz! ciagle cos przekrecam == ja nawet majac dysorta wiem jak sie rydz pisze....... -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:40 am
musze znikac, do zobaczenia pozniej ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:41 am
Rin_Youkai Karnaaa rolleyes *mysli gdzie zasadzic mu kopa* hm...... tam masz ochraniacze xd a ja sie pochwale , nigdy nie uderzylam chlopaka mrgreen ( moj brat sie nie liczy XD ) Ja tez nie whee nooo .. nie liczac kilku redface tak przez przypadek sie zamachlam kilka razy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|