|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:07 am
Rin_Youkai niecierpie bachorow dracych morde gonk stare dlatego Ciesze sie ogromnie, ze przeprowadzilam sie z wielkiego osiedla na zadupie do domku , teraz obok mam tylko jakas elektronike samochodawa, jakis tam notariusz i 0 bachorow rofl rofl xd a u mnie wlasnie jest odwrotnie. Zawsze mieszkali tu sami emeryci i ludzie samotni, a teraz nie wiem skad sie nabralo tych dzieciatek z piekla rodem i gdzie one maja rodzicow, ze zachowuja sie jakby je ktos przed chwila wypuscil z buszu i nikt im nie zwraca uwagi. To mali wandale i bandyci a nie dzieci. Strzelaja z takich pistoletow na kulki do samochodow, zwierzat i ludzi, albo rzucaja taki wiazkami bluzgow do siebie, ze az uszy wiedna, a jak im sie nudzi to tupia, biegaja i dra sie albo bawia sie w malych piromanow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:08 am
renge_karen Omega Sun Ryuukei oshii elo sztunia co sie tajniaczysz mrgreen a nic, slonce daje po oczach wiec wstalam wczesniej, a poza tym te paskudne bachory za oknem dra swoje mordenki wiec o zadnym spaniu nie ma mowy stare masz szczescie ze na dworze a u mnie w domu XP
jak siesiostra budzi to juz spac nie mozna XP a o psie to chamie ni mowie >< a moje siedza cicho i im sie nic nie chce rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Omega Sun Ryuukei oshii o jaks Ty zla i niedobra *pucia ja*...*chwila zastanowienia* *zamrcie *przerazony wzrok* *odsuw* eek gonk cos nie tak eek ? tak przypomnialy mi sie 2 rzeczy 1 nie lubisz jak sie Ciebie dotyka 2 jestes zla i niedobra i okrutna gonk rofl rofl rofl rofl mrgreen heart a tak, faktycznie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Rin_Youkai niecierpie bachorow dracych morde gonk stare dlatego Ciesze sie ogromnie, ze przeprowadzilam sie z wielkiego osiedla na zadupie do domku , teraz obok mam tylko jakas elektronike samochodawa, jakis tam notariusz i 0 bachorow rofl rofl xd a u mnie wlasnie jest odwrotnie. Zawsze mieszkali tu sami emeryci i ludzie samotni, a teraz nie wiem skad sie nabralo tych dzieciatek z piekla rodem i gdzie one maja rodzicow, ze zachowuja sie jakby je ktos przed chwila wypuscil z buszu i nikt im nie zwraca uwagi. To mali wandale i bandyci a nie dzieci. Strzelaja z takich pistoletow na kulki do samochodow, zwierzat i ludzi, albo rzucaja taki wiazkami bluzgow do siebie, ze az uszy wiedna, a jak im sie nudzi to tupia, biegaja i dra sie albo bawia sie w malych piromanow xp ninja biora z Ciebie przyklad 4laugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:09 am
Omega Sun Rin_Youkai niecierpie bachorow dracych morde gonk stare dlatego Ciesze sie ogromnie, ze przeprowadzilam sie z wielkiego osiedla na zadupie do domku , teraz obok mam tylko jakas elektronike samochodawa, jakis tam notariusz i 0 bachorow rofl rofl xd a u mnie wlasnie jest odwrotnie. Zawsze mieszkali tu sami emeryci i ludzie samotni, a teraz nie wiem skad sie nabralo tych dzieciatek z piekla rodem i gdzie one maja rodzicow, ze zachowuja sie jakby je ktos przed chwila wypuscil z buszu i nikt im nie zwraca uwagi. To mali wandale i bandyci a nie dzieci. Strzelaja z takich pistoletow na kulki do samochodow, zwierzat i ludzi, albo rzucaja taki wiazkami bluzgow do siebie, ze az uszy wiedna, a jak im sie nudzi to tupia, biegaja i dra sie albo bawia sie w malych piromanow xp Widac ze nie masz slabosci do dzieci sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:10 am
Omega Sun Rin_Youkai niecierpie bachorow dracych morde gonk stare dlatego Ciesze sie ogromnie, ze przeprowadzilam sie z wielkiego osiedla na zadupie do domku , teraz obok mam tylko jakas elektronike samochodawa, jakis tam notariusz i 0 bachorow rofl rofl xd a u mnie wlasnie jest odwrotnie. Zawsze mieszkali tu sami emeryci i ludzie samotni, a teraz nie wiem skad sie nabralo tych dzieciatek z piekla rodem i gdzie one maja rodzicow, ze zachowuja sie jakby je ktos przed chwila wypuscil z buszu i nikt im nie zwraca uwagi. To mali wandale i bandyci a nie dzieci. Strzelaja z takich pistoletow na kulki do samochodow, zwierzat i ludzi, albo rzucaja taki wiazkami bluzgow do siebie, ze az uszy wiedna, a jak im sie nudzi to tupia, biegaja i dra sie albo bawia sie w malych piromanow xp powinna byc kara smierci dla takich ==''''''''''''''''''' to u ans bylo o tyle dobrze, ze jak wnerwily kogos starszego to dostawaly wpier***
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:11 am
jeszcze nakrycz zbanuj kogos by wyrobic dzienna norme i bedzie git xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:12 am
Ryuukei oshii Omega Sun a u mnie wlasnie jest odwrotnie. Zawsze mieszkali tu sami emeryci i ludzie samotni, a teraz nie wiem skad sie nabralo tych dzieciatek z piekla rodem i gdzie one maja rodzicow, ze zachowuja sie jakby je ktos przed chwila wypuscil z buszu i nikt im nie zwraca uwagi. To mali wandale i bandyci a nie dzieci. Strzelaja z takich pistoletow na kulki do samochodow, zwierzat i ludzi, albo rzucaja taki wiazkami bluzgow do siebie, ze az uszy wiedna, a jak im sie nudzi to tupia, biegaja i dra sie albo bawia sie w malych piromanow xp ninja biora z Ciebie przyklad 4laugh ninja jak ja bylam mala, to jakos bawilam sie z innymi dziecmi w cywilizowany i nieuciazliwy dla otoczenia sposob smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:13 am
Czesiek Hydraulik Widac ze nie masz slabosci do dzieci sweatdrop xd jakos nie mam do nich ostatnio cierpliwosci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:13 am
Rin_Youkai a moje siedza cicho i im sie nic nie chce rofl rofl dobrze masz....... ja chce ciszy........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:14 am
Omega Sun Ryuukei oshii Omega Sun a u mnie wlasnie jest odwrotnie. Zawsze mieszkali tu sami emeryci i ludzie samotni, a teraz nie wiem skad sie nabralo tych dzieciatek z piekla rodem i gdzie one maja rodzicow, ze zachowuja sie jakby je ktos przed chwila wypuscil z buszu i nikt im nie zwraca uwagi. To mali wandale i bandyci a nie dzieci. Strzelaja z takich pistoletow na kulki do samochodow, zwierzat i ludzi, albo rzucaja taki wiazkami bluzgow do siebie, ze az uszy wiedna, a jak im sie nudzi to tupia, biegaja i dra sie albo bawia sie w malych piromanow xp ninja biora z Ciebie przyklad 4laugh ninja jak ja bylam mala, to jakos bawilam sie z innymi dziecmi w cywilizowany i nieuciazliwy dla otoczenia sposob smile kiedys bylo lepiej, teraz im mlodsi tym gorsi xp , a rodzice sobie nic z tego nie robia stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:16 am
Rin_Youkai kiedys bylo lepiej, teraz im mlodsi tym gorsi xp , a rodzice sobie nic z tego nie robia stare taa bezstresowe wychowanie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:16 am