|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:55 am
renge_karen troche mnie to ryszylo....... sad sad sad sad co ty to tak na zarty sie mowi sad --> rany ja tej minki chyba tylko raz uzylam w czasie calego gaiowania eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:56 am
Rin_Youkai Karnaaa 105 ludków da mi po 500g i bede miala WIDELKI 4laugh rofl oo tez one mi sie marza T^T mi tez crying ale ja chce bardziej gitare.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:57 am
elo sztunia co sie tajniaczysz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:58 am
Rin_Youkai renge_karen troche mnie to ryszylo....... sad sad sad sad co ty to tak na zarty sie mowi sad --> rany ja tej minki chyba tylko raz uzylam w czasie calego gaiowania eek sweatdrop ........................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii elo sztunia co sie tajniaczysz mrgreen a nic, slonce daje po oczach wiec wstalam wczesniej, a poza tym te paskudne bachory za oknem dra swoje mordenki wiec o zadnym spaniu nie ma mowy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ryuukei oshii Karnaaa 105 ludków da mi po 500g i bede miala WIDELKI 4laugh rofl ninja zdotowalabym Ciebie ale szkoda mi kasy ninja a jednak sie zlitowalas mrgreen Dziekuje bardzo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj eek eek eek oz nowy fryz! ale dziwnie x_X przyzwyczailam sie do starej XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 12:59 am
Omega Sun Ryuukei oshii elo sztunia co sie tajniaczysz mrgreen a nic, slonce daje po oczach wiec wstalam wczesniej, a poza tym te paskudne bachory za oknem dra swoje mordenki wiec o zadnym spaniu nie ma mowy stare o jaks Ty zla i niedobra *pucia ja*...*chwila zastanowienia* *zamrcie *przerazony wzrok* *odsuw* eek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:00 am
Omega Sun Ryuukei oshii elo sztunia co sie tajniaczysz mrgreen a nic, slonce daje po oczach wiec wstalam wczesniej, a poza tym te paskudne bachory za oknem dra swoje mordenki wiec o zadnym spaniu nie ma mowy stare niecierpie bachorow dracych morde gonk stare dlatego Ciesze sie ogromnie, ze przeprowadzilam sie z wielkiego osiedla na zadupie do domku , teraz obok mam tylko jakas elektronike samochodawa, jakis tam notariusz i 0 bachorow rofl rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:03 am
Ryuukei oshii o jaks Ty zla i niedobra *pucia ja*...*chwila zastanowienia* *zamrcie *przerazony wzrok* *odsuw* eek gonk cos nie tak eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:04 am
Omega Sun Ryuukei oshii o jaks Ty zla i niedobra *pucia ja*...*chwila zastanowienia* *zamrcie *przerazony wzrok* *odsuw* eek gonk cos nie tak eek ? tak przypomnialy mi sie 2 rzeczy 1 nie lubisz jak sie Ciebie dotyka 2 jestes zla i niedobra i okrutna gonk rofl rofl rofl rofl mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 25, 2006 1:05 am
Omega Sun Ryuukei oshii elo sztunia co sie tajniaczysz mrgreen a nic, slonce daje po oczach wiec wstalam wczesniej, a poza tym te paskudne bachory za oknem dra swoje mordenki wiec o zadnym spaniu nie ma mowy stare masz szczescie ze na dworze a u mnie w domu XP
jak siesiostra budzi to juz spac nie mozna XP a o psie to chamie ni mowie ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|